reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Paulinka super brzuchol, ja tez nie mam rozstepow tylko zyly niebieskie i nie tylko na brzuszku ale na calym ciele i tez jestem bladziocha ale to dla mnie normalka bo w tej angli nie ma slonca, a nie przepadam za solarium.

Svensonka, slicznie wygladasz i bardzo ladna sukieneczka :)

reklama
Paulinka śliczny brzuszek :) I klejnotki tez :)
Svensonka tez uroczy brzusio i przyznaje racje Elzu - fajna sukieneczka :)

Ja na brzuchu tez nie mam rozstepow tylko zyly ale potworne rozstepy mam na udach, i tylku i na ylku jeszcze skorka pomaranczowa

Paulinka - brzusio sliczny i super klejnoty syneczka :-)

Svensonka - Twój brzuszek również pięny :-) super sukienka

Ja też nigdzie nie mam rozstępów, ale i brzuszka nie mam dużego :-) Tak jak większości z Was uwidoczniły mi się żyły :-)

Paulinka - fajny brzusio i klejnotki twojego małego skarba :)

Svensonka - fajną masz figurę w ciąży, bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience. Tylko brzuszek z przodu

Mnie też sie nie zrobiły nigdzie rozstępu, tylko jak usiadę to mam na nogach celulitics. Chyba potem zapiszę się na fitness

dziewczynki wszystkie macie śliczne brzusie!

a slyszalyscie o tym, ze rozstepy mogą sie zrobic np. kilka dni po porodzie? dziewczyny w szpitalu tak sie cieszyly ze nie maja, a polozna je uswiadomila ze bardzo czesto jak nie wychodza w ciazy to wychodza zaraz po urodzeniu :/ wystraszyla mnie troche

Ania_ch0 moja siostra nie miała całą ciąże rozstepów a tydzien przed porodem jak brzuch jej sie obnizył to jej wyszły i własnie po porodzie.Wiec to nic na razie nie przesadzone ze ktos nie ma.

Paulinka, Svensonka superowe brzuszki takie zgrabniusie!!!!!Svensonka i potwierdzam bardzo ładna sukienka!!!

Paulinko własnie mi się przypomniało...jak jeszcze nie tak dawno, chciałaś brzuszek poduszką wypychać :-D :-D :-D

Bardzo ładne brzuszki dziewczyny!

Super brzuszki dziewuszki.
Co do rozstępów po porodzie to jestem przykładem.Całą ciąże ani jednego nie miałam.Trzy dni po porodzie mi się pojawiły.Na szczęście nie dużo i nie widoczne aż tak bardzo.

super wyglądacie dziewczyny:)
a co do rozstępów to u mnie na brzuszku brak...ale ostatnio patrze w lustrze a tam na jednym posladku takie czerwone krechy:(( ale tylko na jednym hehe

reklama
Do góry