reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Paulinka super brzuchol, ja tez nie mam rozstepow tylko zyly niebieskie i nie tylko na brzuszku ale na calym ciele i tez jestem bladziocha ale to dla mnie normalka bo w tej angli nie ma slonca, a nie przepadam za solarium.

Svensonka, slicznie wygladasz i bardzo ladna sukieneczka :)

reklama
Paulinka śliczny brzuszek :) I klejnotki tez :)
Svensonka tez uroczy brzusio i przyznaje racje Elzu - fajna sukieneczka :)

Ja na brzuchu tez nie mam rozstepow tylko zyly ale potworne rozstepy mam na udach, i tylku i na ylku jeszcze skorka pomaranczowa

Paulinka - brzusio sliczny i super klejnoty syneczka :-)

Svensonka - Twój brzuszek również pięny :-) super sukienka

Ja też nigdzie nie mam rozstępów, ale i brzuszka nie mam dużego :-) Tak jak większości z Was uwidoczniły mi się żyły :-)

Paulinka - fajny brzusio i klejnotki twojego małego skarba :)

Svensonka - fajną masz figurę w ciąży, bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience. Tylko brzuszek z przodu

Mnie też sie nie zrobiły nigdzie rozstępu, tylko jak usiadę to mam na nogach celulitics. Chyba potem zapiszę się na fitness

dziewczynki wszystkie macie śliczne brzusie!

a slyszalyscie o tym, ze rozstepy mogą sie zrobic np. kilka dni po porodzie? dziewczyny w szpitalu tak sie cieszyly ze nie maja, a polozna je uswiadomila ze bardzo czesto jak nie wychodza w ciazy to wychodza zaraz po urodzeniu :/ wystraszyla mnie troche

Ania_ch0 moja siostra nie miała całą ciąże rozstepów a tydzien przed porodem jak brzuch jej sie obnizył to jej wyszły i własnie po porodzie.Wiec to nic na razie nie przesadzone ze ktos nie ma.

Paulinka, Svensonka superowe brzuszki takie zgrabniusie!!!!!Svensonka i potwierdzam bardzo ładna sukienka!!!

Paulinko własnie mi się przypomniało...jak jeszcze nie tak dawno, chciałaś brzuszek poduszką wypychać :-D :-D :-D

Bardzo ładne brzuszki dziewczyny!

Super brzuszki dziewuszki.
Co do rozstępów po porodzie to jestem przykładem.Całą ciąże ani jednego nie miałam.Trzy dni po porodzie mi się pojawiły.Na szczęście nie dużo i nie widoczne aż tak bardzo.

super wyglądacie dziewczyny:)
a co do rozstępów to u mnie na brzuszku brak...ale ostatnio patrze w lustrze a tam na jednym posladku takie czerwone krechy:(( ale tylko na jednym hehe

reklama
Do góry