reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

U mnie na razie nie pojawiły się rozstępy ale mój brzuszek nie należy do tych dużych i wiem też że nie ma co się cieszyć na zapas bo rozstępy mogą się pojawić nawet 1 dzień przed porodem albo tak jak piszecie po porodzie.

reklama
u mnie też narazie rozstępów brak- smaruję kremem rano i wieczorem, nie wiem czy to dzięki niemu czy nie ale taaak nie chcę mieć tych rozstępów. Codziennie tylko sprawdzam czy czasem coś się nie pojawiło :/

ixidixi mi sie podobalo imie Oliwier i mojemu mezowi tez :)
Paulinka sliczny brzusio i zdjecie z USG tez :)) jzu niedlugo bedziesz tuliła swojego synusia :))

a to my z dzisiaj :) P1100669.jpg34 tydzień.JPGP1100632.jpg

Dziękuje dziewczynki :*:*:*

Myszko też dobrze to pamiętam :))) Wszystkie listopadówki już się chwaliły brzuszkami malutkimi a ja ciągle deska byłam :))) Ahhh... Ta akcja z wypychaniem i poduszką już chyba będzie sie ze mną kojarzyć :D:D

reklama
Elzu też ładny i rozstępów nie widać, dziewczyny piszecie że macie rozstępy ale jakoś u żadnej na zdjęciu nie widziałam ;p

Do góry