reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Edytko dzidzia naprawdę ładna :) Ale wiecie co mi się wydaje...? Jak pamiętam ciąże moich sióstr to brzuszek zaczął się zaokrąglać od dołu... tam gdzie jest macica od niskiego podbrzusza... To mi wygląda na taką małą fałdkę :D Ja też taką mam rano mniejszą wieczorem większą :D A z tego co dziewczyny pisały to wiele z Was taką fałdeczkę ma :) Niewiem moze się mylę... Takie moje małe spostrzezenie ;)

A moj brzuszek rosnie wlasnie tak od dolu :) Troche widac:) wieczorem jak bede sie szykowac do kapieli to zrobie foteczke to moze dzisiaij wkleje jeszcze :)

A ja to wam zazdroszczę tych płaskich brzuchów przed ciążą. Ja miałam nadwagę i całkiem pokaźną fałdę tłuszczu, ale dość silne mięśnie brzucha, więc normalnie nie było nic widać, zawsze ładnie wciągałam brzuch. Za to teraz, już drugi tydzień, brzuszek ciążowy wypchnął mi tę fałdę i mam przed sobą okazałą piłeczkę. Na tyle okazałą, że jak ostatnio chodziłam bez kurtki, jakaś dziewczyna ustąpiła mi miejsca w tramwaju :-D
Spokojnie mogłabym udawać 5 miesiąc.

reklama
20100420(001).jpg20100420(004).jpg20100420(002).jpg20100420.jpg

A to moj brzusio :) Tzdjeciamoze nie wyrazne bo robione z telefony i w lazience a tam nie jest wcale jasno :):-)

Do góry