reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
dziekuje bardzo :) ale i tak zaczynam sie martwic, bo tak na dobra sprawe przytylam z pol kg :/ i nie wiem czy to nie za malo. caly czas mi sie waha waga 55-56

Aniu, masz bardzo ładny brzuszek ...
ja na razie po weekendowych atrakcjach jestem 1 kg na minusie, więc się martwię, bo jednak trochę mój organizm się przez to osłabił, ale do tej pory moja waga stała w miejscu (mimo, że piersiątka urosły i w talii tez przybyło mimo że brzucha nie ma) i absolutnie się nie martwiłam ... taka widac uroda w drugim trymestrze na pewno wszystkie przytyjemy ;-)

Ostatnia edycja:
ania_ch0 pol kg w 15 tygodniu to raczej malo, ale ja bym sie nie martwila, ja potrafie kilogram w tydzien przybrac to dopiero bieda :)

to.jpgmy.jpgto MY jak ktos by chciał zobaczyć.

Moje drogie,macie śliczne brzuszki:-) jestescie bardzo zgrabne. Nie wiem co mi sie dzieje, bo ja strasznie tyje a sie nie objadam:szok::-:)wściekła/y: Wiec Wy swoimi małymi plus-minus 0,5-1kg to sie nie martwcie, to moja 4 ciąża i macie jeszcze czas na tycie.ja sie martwie o siebie mam 5 kg na plusie a wszystko mam w biodrach i tyłku:zawstydzona/y: a do tego ciążowy brzuszek i wygladam strasznie. Ogólnie nie jestem do tego przyzwyczajona bo ważę ok 45-47 kg. po Alicji startowalam od 50 kg a teraz mam 55 kg. Jak dla mnie to 8 kg za dużo, teraz mi z tym źle ale wiem ,ze schudnę po ciąży bo z 1 synem utyłam 30 kg. Z 42 kg na 70 kg więc to dopiero było coś:-D

reklama
tusia26 no i to sie nazywa ciażowy brzunio :) pieknie zaokraglony :*

kokota82 to rzeczywiscie Ci sie utylo, z 42 na 70 :D ale za to ile kobiet Ci zazdrosci powrotu do wagi!! w 80% przypadkow to nie mozliwe :D

Ostatnia edycja:
Do góry