reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Kwadracik na moim suwaczku :) jest ich 9 wiec wypada jeden na kazdy miesiac ;) a ja dzis przeskoczylam na 5 czyli zaczelam 5 miesiac yupiii :) i polowa suwaczka.. ach jak ten czas leci :D

Ach leci ten czas............. tak strasznie szybko.Czlowiek ledwo sie przyzwyczail do mysli ze jest sie w ciąży, bo objawow typowo ciążowych jako takich np. u mnie brak, tyle ze brzuszek rosnie.A tu juz niedlugo prawie polowa!!!!!!!!!

Przez ten wątek też przebrnęłam :-) pojawiło się mnóstwo prześlicznych brzuszków

lasotka, violett, elzu, kasiazar, skorpionica, kokotka, izula - wszystkim Wam gratuluję przepięknych ciążowych brzuszków, naprawdę są superowe (mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam ...)

ja nadal rano płaska a wieczorem mi wychodzi brzuszek taki jak Izuli, zdjęcie wkleję jak już będzie rano :-)

mam nadzieję, że mój pępek zostanie w środku :-) teraz jest bardzo głęboko i mam nadzieję, że nie wylezie, a jak wylezie to trudno, będę musiała wcześniej pożegnać się z kolczykiem :-)

kokota - super fotki maleństwa

agrafka - gratuluję córeczki

Meryan - ja też chciałabym zobaczyć fotki Twojego Skarba

Dziewczyny piękniusie brzuszki :D :D :D Mój ni to ciążowy ni to oponka ehhh Czekam na ten dzień, kiedy peirwszy raz wstawię tutaj fotkę żeby się nim pochwalić :D

Meryan jestem za i piszę się na to forum :)

adusk123a i Goosiek, moj brzuchol tez nie ma ksztaltu typowo ciazowego, tylko wyglada bardziej jak oponka ale nigdy takiej az oponki nie mialam wiec wychodzi na to ze taka moja uroda ciazowa i wkleilam :) moze wasze tez maja poprostu "oponkowy" ksztalt? :)

Mój poranny brzuszek z ubiegłego tygodnia. Nie wiem czy to bardziej ciąża czy wzdęcia ;-)

Załączniki

• 14t2d (1).JPG
    14t2d (1).JPG
    32,4 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry