reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
mama 2010
Ja mam podobnie ze jak sie rano budze to nic nie ma, ale ju zpo sniadaniu sie pojawia. Smiesznie.

ja mam własnie podobnie wieczoerm jest taaki duzy a rano prawie nic... i nie wiem czy te zaokrąglenia to mój wcześniejszy brzuszek czy ciążowy hehe

Izula, kasiazar - macie typowo brzuszki dziewczęce. Mój też jest taki tylko ja mam straszne problemy z trawieniem i po całym dniu jest taki duży ,ze szok:szok:

czyli,że na dziewuszke tak?? a na chłopca to czym się różni?:-D
Brzuszek na chlopca jest nisko i wyglada jak piłeczka ,ostaje do przodu.
Brzuszek na dzieczynkę jest wysoko ,bardziej płaski ,rozchodzi sie po bokach. Niby to teoria naszych babć ale coś w tym jest, kiedys usg nie było i po kształcie brzucha poznawały ale nie zwsze sie to sprawdza;-)

2 085.jpg2 086.jpgpodkulone nóżki2 087.jpg

Od początku ciąży mam irracjonalne przeczucie, ze to będzie dziewczynka. Chociaż z chłopca bardzo bym się ucieszyła. Jem słodkie (nigdy nie przepadałam za słodyczami), pogorszyła mi się cera i jeszcze ten brzuch... Hehehe Ale nie wierzę w takie przepowiednie. Marzy mi się zdrowe dziecko.

reklama
dla porównania ciąża 002.jpgciąża poprzednia z Alicją ok 20 tydz
2 089.jpgCiąza obecnie ,dzień dzisiejszy czyli 17 tydz , specjalnie ubrałam ta samą bluzeczkę ,fakt wymieta bo na szybko ale efekt jest, nie widać róznicy jakby czas sie zatrzymał:-)

Załączniki

• ciąża 001.jpg
    ciąża 001.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Do góry