reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

A to moj brzusio z wczorajszego ranka :)Miałam wstawic wczoraj wieczorem alemi z głowy zupelnie wylecialo :p

Załączniki

• Zdjęcie072.jpg
    Zdjęcie072.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
No to mamy kolejną szczuplutką mamusie lasotka tylko pozazdrościć figurki, a brzusio malutki ale bardzo zgrabniutki.

jak już pisałam wyjątkowo dobrze wyszłam na tym zdjęciu ;) w rzeczywistości brzuszek trochę bardziej wystaje... Ale prawdą jest, że póki co najwięcej mi przybyło w piersiach ;)
Na aero na które chodzę uczęszcza też laska, która jest obecnie w 26tc a brzuszek ma niewiele większy ode mnie a dziecko podobno wzorowo wymiarowe, jest też druga w 27tc której brzuszek jest b. słusznych rozmiarów, więc wielkość jest chyba sprawą bardzo indywidualną...

Violett ja dzisiaj pierwszy raz ubralam do pracy spodnie z pasem na brzuch bo juz mi bylo niewygodnie w dzinsach, a w tym pasie to sie brzuch tak ladnie uklada.. to sie wszystkim kolezankom chwalilam hihi :)

... chociaz wszyscy mowia ze i tak mam malutki :)

Tak tak ja jak mam ciążowe spodnie to lepiej brzuszek wygląda, ale mi i mojemu P i tak sie bardzo podoba :)
dzis probowalam ubrac moje dzinsy, ktore nosilam pare mies temu no i niestety w zadnych nie moglam sie dopiać...:-) i bardzo mnie to cieszy bo narazie nie przytylam ani kilograma:p a w weekend kupilam sobie spodnie z pasem i wreszcie zaczne w nich chodzic i brzuszek naprawde fajnie w nich wyglada :D

reklama
A u mnie zobaczymy jutro na wizycie czy przytylalam wreszcie czy nie :) Myśle ze jakis klogram moze podskoczyl :)
A co dospodni ciązowych to ja też lubię swoje bo brzunio ładnie wygląda :)

Do góry