reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Kasiazar jak ja mam normalne ubrania to wygladam jakbym sie najadla, a jak ubiore spodnie ciazowe z rekawem, to sie ladnie uklada ciazowo :)

reklama
Jakie Wy macie pięknie i duże brzuszki!!!!

Wybór niesamowity, co do wielkości, kształtu.

Kurcze ja to nie mam praktycznie nic - totalne zero. To jakaś porażka, mógłby się pokazać już!!!!!!

DSC00118kopia.jpg
a to ja, na tle mojej remontowanej lazienki (nie muszę mowic jakie to teraz komfortowe;))
coś mizernie wyszłam, bo w rzeczywistosci czuję się i trochę wyglądam jak w mamucica ;p

Ostatnia edycja:
Aduśka widzę, żeś też ze Szczecina :)
Chodzisz gdzieś na aerobik, wybrałaś szkołę rodzenia? Gdzie rodzisz?

lasotka Ty również??:) jezeli chodzi o areobik to mam zamiar isc w piatek pierwszy raz do active w kupcu. Oni tam maja chyba dwa razy w tygodniu, we wtorki i piatki. A co szkoly rodzenia, z namowa siostry mojego M., ktora rodzila 3 tygodnie temu postanowilismy nie isc do szkoly rodzenia tylko oplacic prywatna polozna, bo to ponoc bardziej przydatne jest i pomocne podczas porodu niz to co sie wyniesie ze szkoly rodzenia... .No ale zobaczymy co czas pokaze.
A Ty cwiczysz gdzies? :)

lasotka Ty również??:) jezeli chodzi o areobik to mam zamiar isc w piatek pierwszy raz do active w kupcu.
A Ty cwiczysz gdzies? :)

No własnie się zapisałam do radissona, bo wyszło ze mają najtaniej, oprócz mnie na razie ćwiczą jeszcze 3 dziewczyny, jest komfortowo. Nawet nie wiedziałam że active też wprowadził takie ćwiczenia, zaraz obadam ich stronkę (a w rkf wciąż remont).

Ja chyba jednak wybiore się do jakiejś szkoły, bo nie czuję się zbyt dobrze przygotowana do macierzyństwa ;) Tylko wciąż nie wiem gdzie iść...

No to mamy kolejną szczuplutką mamusie lasotka tylko pozazdrościć figurki, a brzusio malutki ale bardzo zgrabniutki.

reklama
lasotka pójdę w pt do active i zobacze jak bedzie:) Troche sie stresuję:p hehe
a dla mnie najlepiej w active bo mam zadarmo bo mam jakas tam specialna karte multisport:)

Do góry