kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Milusiu, piękne zdjecia i piękna istotka na nich :-)
Martatt, śliczny dzidziuś :-)
Moniko, no gratuluje :-) Dowód jak ta lala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milusiu, piękne zdjecia i piękna istotka na nich :-)
dziewczyny oto dowód na to że moja dzidzia to chłopczyk śliczna stojąca fujarka:-)
Nie no ja opuszczam to forum na zawsze... co by nie powiedzieć, to się zostaje źle zrozumianym, wy w tej ciąży wszystkie jakieś [przewrażliwione jesteście na punkcie dzieci, paranoja.
Zobacz załącznik 233947
dziewczyny oto dowód na to że moja dzidzia to chłopczyk śliczna stojąca fujarka:-)
Zobacz załącznik 233947
No dokładnie,takie wypustki to na zdjeciach mój synek (w poprzedniej ciązy) miał na głowie ,raczkach i dłoniach,bo w tych miejscach był przytulony do powłok macicy i tak to zmieniało obraz.A tak jeszcze odnośnie tych zdjęć USG to niektore strasznie "zmieniają rzeczywistość" i tam gdzie nam się wydaje że jest główka to jest pupka ... to tak tylko dla przykładu
!