reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie no ja opuszczam to forum na zawsze... co by nie powiedzieć, to się zostaje źle zrozumianym, wy w tej ciąży wszystkie jakieś [przewrażliwione jesteście na punkcie dzieci, paranoja.

Martatt... a Ty nie jesteś przewrażliwiona? No i przecież chyba wiesz że ciężarne mają różne humorki, bo w końcu sama jesteś w ciąży :-) Ale to tak tylko na marginesie :-) A co do zdjęcia z USG i tego co na nim widać to chyba najlepiej póki co wierzyć w slowa lekarzy, a jak chcesz to przecież zawsze można się wybrac do inego lekarza i nie mowić o "podejrzeniach" poprzednika i niech sam oceni co widzi :-) No i oczywiscie szczerze trzymam kciuki zebys jednak miala chłopca, ale kiedy bedzie dziewczynka to nie wierzę że nie bedziesz kochala równie mocno co??? A tak jeszcze odnośnie tych zdjęć USG to niektore strasznie "zmieniają rzeczywistość" i tam gdzie nam się wydaje że jest główka to jest pupka ... to tak tylko dla przykładu :-D

Zobacz załącznik 233947

dziewczyny oto dowód na to że moja dzidzia to chłopczyk :) śliczna stojąca fujarka:-)

Gratuluję!!

A tak jeszcze odnośnie tych zdjęć USG to niektore strasznie "zmieniają rzeczywistość" i tam gdzie nam się wydaje że jest główka to jest pupka ... to tak tylko dla przykładu :-D

!
No dokładnie,takie wypustki to na zdjeciach mój synek (w poprzedniej ciązy) miał na głowie ,raczkach i dłoniach,bo w tych miejscach był przytulony do powłok macicy i tak to zmieniało obraz.

monika8112- widać,widać,że to chłopczyk. Gratulacje :)
martatt- nie denerwuj się tak, nikt nie chce źle :)

To wrzuce jeszcze zdjecie Naszego Skarba:

Załączniki

• dzk14153..jpg
    dzk14153..jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 119
  • dzk13129..jpg
    dzk13129..jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Martatt, ja tam sie zgadzam. baaaardzo trudno było mi przyzwyczaić sie do faktu, że bedzie Córcia (choc to i tak nie na 100%). nic nie poradze na swoje mysli. wiem, ze powinnam sie cieszyc, ze cała i zdrowa i sie ciesze, a nawet bardzo.. ale gdzies tam w srodku jest taki jakby cien zawiedzenia i naprawde trudno z tym walczyc, zwlaszcza jak cała rodzina Ci truje, ze dobrze by bylo, gdyby byl chłopak, bo jest babiniec w rodzinie :-(. kochamy Małą baaardzo, ale wiem, że bedzie Jej trudniej w rodzinie niz byłoby chłopakowi i to jest najsmutniejsze ;-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry