Milusiu piękne te twoje foteczki!!! Ale jakie wyraźne, wydaje mi się że nawet miałyśmy usg na tym samym sprzęcie (bynajmniej szata graficzna na to wskazuje) ale moje jakieś porozmazywane. Chociaż na filmie wygląda to inaczej..
Dziewczyny, z innej beczki
Na moim USG lekarz nie zobaczył płci. Ale ja podczas któregoś tam oglądania nagrania z USG ujrzałam cuś na kształt siusiaka tam, gdzie mniej więcej siusiak powinien być
Na tym zdjęciu mój Maluszek trzyma się za nóżki obiema rączkami, widać wypiętą dupkę i taką czarną plamę, a nad tą plamą... strzałka wskazuje o co mi chodzi
Jak sądzicie, czy to może być PTAK????!!!!
Czyżby mój lekarz był ślepy? W sumie to jest ułamek sekundy później znowu się schował...
dobra, nie rozpisuję się.
Buźki czekam na opinie
Dziewczyny, z innej beczki
Na moim USG lekarz nie zobaczył płci. Ale ja podczas któregoś tam oglądania nagrania z USG ujrzałam cuś na kształt siusiaka tam, gdzie mniej więcej siusiak powinien być
Na tym zdjęciu mój Maluszek trzyma się za nóżki obiema rączkami, widać wypiętą dupkę i taką czarną plamę, a nad tą plamą... strzałka wskazuje o co mi chodzi
Jak sądzicie, czy to może być PTAK????!!!!
Czyżby mój lekarz był ślepy? W sumie to jest ułamek sekundy później znowu się schował...
dobra, nie rozpisuję się.
Buźki czekam na opinie