reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No i moje słoneczko :-)

na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już też po wizycie, maluszek rośnie jak na drożdżach i ma już 7,2 cm :-) No i wszystko w jak najlepszym porządku. Tylko niestety nie dostałam zdjęcia bo miałam dzisiaj robione USG na innym aparacie, który niestety nie ma możliwości drukowania tzn jest jakiś starszy. Ale idę znowu 10.03 i wtedy mój gin zrobi mi badanie w swoim gabinecie i da zdjątko, obiecał mi już dzisiaj :-D A gdybym wiedziała że dzisiaj jest jakaś zamiana z innym lekarzem to bym nie poszła. No ale już trudno, przeżyję. Ważne że maleństwo widziałam i jest dobrze. Pozdrawiam

Ja już też po wizycie, maluszek rośnie jak na drożdżach i ma już 7,2 cm :-) No i wszystko w jak najlepszym porządku. Tylko niestety nie dostałam zdjęcia bo miałam dzisiaj robione USG na innym aparacie, który niestety nie ma możliwości drukowania tzn jest jakiś starszy. Ale idę znowu 10.03 i wtedy mój gin zrobi mi badanie w swoim gabinecie i da zdjątko, obiecał mi już dzisiaj :-D A gdybym wiedziała że dzisiaj jest jakaś zamiana z innym lekarzem to bym nie poszła. No ale już trudno, przeżyję. Ważne że maleństwo widziałam i jest dobrze. Pozdrawiam
Super,że wszystko oki:-):-):-)

Bombusia i Shyla piękne:) cudowne małe skarby, jeszcze raz gratuluję, Anecia super gratuluję:)

Shyla, śliczna dzidzia, cudowna :tak::-)
Anecia, cieszę się, ze wszystko w porządku :tak: Po następnej wizycie pochwalisz się zdjęciem :-) Najważniejsze, ze Ty widziałaś i, że jest wszystko ok. :tak::-)

Dziewczyny słodkie Wasze dzidzie.
Ja nie miałąm USG,coś sie popsuło,ale za dwa tyg. USG 4 D,więc wrzucę co nie co,he,he.:tak:

A to mój kochany BOBASEK ma 13 tyg. USG miałam przez brzuch!!!
2w54qz7.jpg

No i moje słoneczko :-)
84CIMG6345.jpg

15CIMG6342.jpg

na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)

śliczne dzidziołki :)
moze ja jutro dostane jakąs foteczke:-)

reklama
Kochane - mega gratulacje!!!! Cudne i duże dzieciaki.

Bombusiu - no i było się tak przejmować i trząść portkami???:-D Ja też miałam już robione usg przez brzuch (wtedy było 12t4d). Jakie miał wymiary twój maluszek?
Shyla - wiercipiętek mały :) cudny
Aneciu - gratuluję. Myślę, ze wiedząc o zmianie, też byś poszła, bo przecież zobaczyć swojego maluszka na monitorze - bezcenne. A na zdjęcie jeszcze poczekamy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry