kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Bombusiu, matko jedyna, ale mi wstyd Tobie nie pogratulowałam, a myślałam, że to zrobiłam Oczywiście gratuluję :-) Dzidziuś piękny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie szkodzi i baaardzo dziękuję, ale jak się skapnęłaś)):-)Bombusiu, matko jedyna, ale mi wstyd Tobie nie pogratulowałam, a myślałam, że to zrobiłam Oczywiście gratuluję :-) Dzidziuś piękny :-)
Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.Kochane - mega gratulacje!!!! Cudne i duże dzieciaki.
Bombusiu - no i było się tak przejmować i trząść portkami??? Ja też miałam już robione usg przez brzuch (wtedy było 12t4d). Jakie miał wymiary twój maluszek?
Shyla - wiercipiętek mały cudny
Aneciu - gratuluję. Myślę, ze wiedząc o zmianie, też byś poszła, bo przecież zobaczyć swojego maluszka na monitorze - bezcenne. A na zdjęcie jeszcze poczekamy
No i moje słoneczko :-)
na tym zdjęciu jest trochę nie wyraźne, bo maluszek się kręcił i ciężko było go zmierzyć jak zwykle ;-)
ma około 10cm
machało pięknie nóżkami i raczkami, coś pięknego :-)
USG miałam dopochwowo,następna wizyta 22 marca ;-)
A to mój kochany BOBASEK ma 13 tyg. USG miałam przez brzuch!!!
Dziewczęta, przedstawiam Wam nasze cudowne zdjęcia USG z zeszłego tygodnia :-):
A tu nasza piękna "wielka stopa":
W ogóle było cudownie. Słyszeliśmy oczywiście serduszko maleństwa :-) a w trakcie badania strasznie się wierciło, drapało się po główce i po nóżce, obracało się na wszystkie strony... już się nie mogę doczekać następnego :-)
Krzynka dzidziuś ma takie wyniki: Pojedyńczy, żywy płód, dł. 74mm, BPD 23 mm, 13 tyg. ciąży, FHR 158, NT 1,7 mm, kości nosowe widoczne dł. 2,8mm-wartości prawidłowe. Budowa morfologiczna płodu prawidłowa w obrazie USG, markerów wad nie stwierdzam (przepisałam to oczywiście z opisu USG są jeszczeinne pomiary, ale nie pisze już). Jestem przeszczęsliwa, oszalałam itp.