reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych dzieciątek :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
piękne maleństwo :-)
ja się nie mogę doczekać mojej poniedziałkowej wizyty :-)
Ja też, ale chcę już mnieć to za sobą, na szczęscie mam rano badania!!!!

ja jestem tak szczęśliwa że na USG aż się pobeczałam z tego wszystkiego:-)
INA śliczniutkie fotki i witam Cię w naszym gronie!!!!

Krzynka, Ina cudownie, piękne skarbeńki:)
Tak Krzynka śliczności, fajnie, że już jesteś po, teraz kolej na mnie w poniedziałek:))) Mam nadzieję na dobre wieści od brzuszka na 16 urodziny dla braciszka, które ma we wtorek:tak::tak:!!!

Ostatnia edycja:
Krzynka piękna dzidzia . Ja chyba z moim nie chcemy wiedzieć dopiero przy porodzie bo mój się uparł że będzie razem ze mną rodzić :tak: hihi

Oj to trzymam kciuki i mam nadzieję, że dasz znać od razu co i jak:) Musi być dobrze:)

Dziewczęta, przedstawiam Wam nasze cudowne zdjęcia USG z zeszłego tygodnia :-):

ccf2010021500000a.jpg

A tu nasza piękna "wielka stopa":
ccf2010021500000.jpg

W ogóle było cudownie. Słyszeliśmy oczywiście serduszko maleństwa :-) a w trakcie badania strasznie się wierciło, drapało się po główce i po nóżce, obracało się na wszystkie strony... już się nie mogę doczekać następnego :-)

reklama
Shyla ja o 10.15 nie wiem czy będę spała w nocy, a rano to już w ogóle!!!

nic nie mowie :-)
ja nawet jak zasnę to śpię strasznie czujnie :-)
i zerkam tylko na zegarek :-D
a zanim obudzi mnie budzik, to ja już gotowa :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry