reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antosiowa ... boskie fotki Antka z zaborczą koleżanką :-D:-D, a na ostatniej jaki wymęczony tymi amorami ... bidulek :-D:-D

Aaga ... wyglądacie ślicznie :-) z Julci słodzinka, a Twoja fryzurka suuuper :-) i od razu zauważyłam :-p:-):tak:

Xmama ... ależ piękna ta Twoja princeska :-):-) ... po prostu jak z bajki :-):tak:

reklama
aaga super!! i jak zgrabnie drepczecie;-)
ja tam sie strasznie ciesze z tego sniegu mimo ze czekam na wiosne...
jeszcze w koncu luty jest:-p:sorry2:

Cyknęłam.
proszę, fotki z dziś :tak:

Sąsiedztwo
dsc00600902171055fa6.jpg

To żółte po prawej to nasz domek ;-)
dsc00610902171056rr7.jpg

dsc00790902171074tu6.jpg

a to rzeczka śmierdzioszka koło nas
dsc00630902171058bo4.jpg

dsc00680902171063ur0.jpg

dsc00760902171071kb3.jpg

dsc00920902171087kg3.jpg

No i wybaczcie, że tyle...

Lorien ślicznie biało u Was, fajny domek macie, no a Emilka to cudny bałwanek :-) unas też jest tyle śniegu,no i wkońcu dziś przestało padać:baffled: fajnie jest lubie jak jest śnieg,ale chcę już WIOSNĘ !!!!

Lorien, tutaj też musisz mnie dobijać tym śniegiem:-D:-D. U nas padało dziś porządnie, aż nic nie było widać, ale że temperatura plus 2 stopnie to chlapa tylko się zrobiła:crazy:.

Xmama, w szoku jestem jaką Ty masz śłiczną córke:tak:. Teraz tylko patrzeć jak się będzie za chłopakami oglądać i na bóstwo się robić:tak:. Wygląda rewelacyjnie:tak:. (Nie wiem, czy pisałam już komentarz czy nie, ale przecież nic się nie stanie jak zrobię to 2 razy:-p:-p).

Aaga, ja to chyba Ciebie widzę pierwszy raz;-), super fryzurka:tak:. Widzę, że Wasza zima niczym nie odbiega od zimy u Lorienki. Tylko u nas tak niajako:baffled:.

reklama
Do góry