reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Aaga fryzurka bardzo twarzowa ale jak bys nie napisala to bym niezauwazyla:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:. A Jula widze bardzo zadowolona ze slizgawki nie bylo krzyku jak zobaczyla ze jej rano nie ma? Hubcio tez bylby bardzo zadowolony z takiego prezentu tylko miejsca brak.

reklama
Aaga no więc kupiliście. Czy moje rady okazały się w porządku? U nas nie ma dnia, żeby Emi nie zjeżdżała. Mikołaj był bardzo mądry :-pAaguś super Wasze fotki, a Ty..... no po prostu wyglądasz szałowo!

Xmama aż zazdroszczę, cudnie!

aaga- miło Cie nareszcie zobaczyć, a razem wyglądacie cudnie: takie najlepsze fumfelki:-D

xmama- boszszsz, ale ta sandrunia śliczna:tak::tak::tak::tak::tak:naprawde najładniejsza dziewczynka w grupie.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie bylo krzyku jak zobaczyla ze jej rano nie ma? /quote]
krzyku nie było, ale była chyba troche rozczarowana:-(. Zjezdzalnia jednak musiała byc zdemontowana bo zajeła mi cały przedpokoj

Aaga no więc kupiliście. Czy moje rady okazały się w porządku?
No kupilismy, a rady okazały sie bardzo cenne, dziki Ci kochana za nie:-). Zjezdzalnia okazała sie faktycznie wystarczająco długa i najwazniejesze ze Jula zachwycona
aaga- miło Cie nareszcie zobaczyć, a razem wyglądacie cudnie: takie najlepsze fumfelki:-D
xandii, ale ja juz sie wczesniej pokazaywałam, bez kitu. Moze nie robie tego zbyt czesto, ale to dlatego, ze zawsze na zdjeciach wychodze jakos tak debilnie i nie ma co pokazywac:-D

Sandrunia ślicznota, że hoho :tak:, sukienka piękna i ten makijaż :szok:, widać, że mamusia dała z siebie wszystko :tak:.

aaga, to moja wina, bo przyznaję ze wstdem, że zdarzały mi sie dość długie nieobecności, mogłam więc po prostu przeoczyc twoje zdjęcia (no i znów sie wstydzę:zawstydzona/y::-D) ale to nie zmienia faktu, że sliczne jest to wasze wspólne zdjęcie:tak:

Aaga, super z Was blondi laseczki;-):-). Ale macie fajnie z tą zjeżdżalnią:tak:, my też chcemy kupić, ale chyba poczekamy aż sie zrobi ciepło.

Xmama, Sandrunia jest przecudna, śliczna ta sukienusia, fryzurka boska i ten makijaż:szok::-):-)... fiu fiu, lasencja jak się patrzy;-):-D

Dziękuje Dziewczynki moje Kochane ze te wszystkie komplementy !! Nieukrywam że urosłam,i że Wiem że mam najładniejszą dziewczynkę w całym przedszkolu;-):-D:-D

reklama
Do góry