Aaga fryzurka bardzo twarzowa ale jak bys nie napisala to bym niezauwazyla. A Jula widze bardzo zadowolona ze slizgawki nie bylo krzyku jak zobaczyla ze jej rano nie ma? Hubcio tez bylby bardzo zadowolony z takiego prezentu tylko miejsca brak.
reklama
Aaga no więc kupiliście. Czy moje rady okazały się w porządku? U nas nie ma dnia, żeby Emi nie zjeżdżała. Mikołaj był bardzo mądry Aaguś super Wasze fotki, a Ty..... no po prostu wyglądasz szałowo!
Xmama aż zazdroszczę, cudnie!
Xmama aż zazdroszczę, cudnie!
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
nie bylo krzyku jak zobaczyla ze jej rano nie ma? /quote]
krzyku nie było, ale była chyba troche rozczarowana:-(. Zjezdzalnia jednak musiała byc zdemontowana bo zajeła mi cały przedpokoj
No kupilismy, a rady okazały sie bardzo cenne, dziki Ci kochana za nie:-). Zjezdzalnia okazała sie faktycznie wystarczająco długa i najwazniejesze ze Jula zachwyconaAaga no więc kupiliście. Czy moje rady okazały się w porządku?
xandii, ale ja juz sie wczesniej pokazaywałam, bez kitu. Moze nie robie tego zbyt czesto, ale to dlatego, ze zawsze na zdjeciach wychodze jakos tak debilnie i nie ma co pokazywacaaga- miło Cie nareszcie zobaczyć, a razem wyglądacie cudnie: takie najlepsze fumfelki
aaga, to moja wina, bo przyznaję ze wstdem, że zdarzały mi sie dość długie nieobecności, mogłam więc po prostu przeoczyc twoje zdjęcia (no i znów sie wstydzę) ale to nie zmienia faktu, że sliczne jest to wasze wspólne zdjęcie
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Aaga, super z Was blondi laseczki;-):-). Ale macie fajnie z tą zjeżdżalnią, my też chcemy kupić, ale chyba poczekamy aż sie zrobi ciepło.
Xmama, Sandrunia jest przecudna, śliczna ta sukienusia, fryzurka boska i ten makijaż:-):-)... fiu fiu, lasencja jak się patrzy;-)
Xmama, Sandrunia jest przecudna, śliczna ta sukienusia, fryzurka boska i ten makijaż:-):-)... fiu fiu, lasencja jak się patrzy;-)
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Sandra - sliczna ksiezniczka.
A Julcia z Mamusia pierwsza klasa.
A Julcia z Mamusia pierwsza klasa.