reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Jeśli o fryzurę chodzi, to myślałam że masz podtapirowane i upięte w luźnego kitka, zresztą już napisałam, że super wyglądacie, czyli o Tobie też mówiłam :tak::-).

reklama
dobra, dobra juz sie nie tłumaczcie:-D
Kurczaj jest taki rozowy bo jest surowy i obsypany przyprawami

Julcia ślicznitka i ta jej zjeżdzalnia,szkoda że ja niemam miejsca w domu na taką, ale dziewczyny miały by raj:tak::-(
aga super fryzurka chudzielcu :rofl2::-)

A teraz kilka naszych fotek:-)
Dzisiejszy Bal przebierańców w przedszkol,Sandrunia wróżko-księżniczka:-)

Więcej niechce się załadować:angry::crazy:

Dzieki kobietki. Zjezdzalnia była rozłozona tylko na chwile, głownie po to zeby sprawdzic czy sa wszystkie elementy i czy pasuja do siebie. Ale Jula była nia zachwycona, w nocy została rozłozona na czesci i wyniesiona na strych. teraz czeka do wiosny:-D
Xmama fajnie Sandrunia wyglądała, makijaz pełna profeska:-)
Abejka osttanio wspominałas i szukałas stroju dla Zuzi na bal przebieranców. Moze bys tak pokazała kolezankom zdjecia z pierwszego balu swojej pierworodnej:tak:

aaga no nareszcie zdjątka dodałaś. Mi się Twoja fryzurka bardzo podoba. A co do zjeżdżalni.... jest to przedmiot nr jeden na liście zakupów dla Fifiego. Oczywiście jak już będzie gdzie ją postawić. :-)
xmama już pisałam na nk, że księżniczko-wróżka przepiękna. I widać, że zadowolona. A ty mamusiu jak przeżyłaś pierwszy bal swojej córci?

xmama już pisałam na nk, że księżniczko-wróżka przepiękna. I widać, że zadowolona. A ty mamusiu jak przeżyłaś pierwszy bal swojej córci?

Dziękuje bardzo :-) A mamusia była bardzo wzruszona i zadowolona,bo Sandrunia bardzo mi się podobała,wszyscy byli zachwyceni jej wyglądem,i jeszcze to co powiedziała mi dziś jak ją szykowałam w przedszkolu " mamusiu dziękuje Ci że się tak starasz żebym ładnie wyglądała,kocham Cię,będe najpiękniejszą księżniczką dzięki tobie " aż mi się łezka zakręciła w oku:tak: tak bardzo ją kocham i jest taką mądrą dziewczynką:-)

xmama ale Sandrunia przepieknie wygladala:szok::szok:w sumie nic dziwnego bo z niej sliczna dziewczynka ale super jej w tej fryzurce i jak pieknie pozuje!!
masakra wloski i makijaz normalnie bajka, jak ona tak wyglada na balu przebierancow w przedszkolu to co dopiero na studniowce:sorry2::-p:-D
nie mow innym mamom ale najpiekniejsza na sali jest nasza styczniakowa siostra:tak::-pwyobrazam sobie jaka musialas byc z niej dumna!!!
ja chce corke!!!

reklama
Do góry