reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
K
konto usuniete
Gość
Ania ale on slodki:-)
normalnie te czarne oczęta na białym śniegu ehhh cudniasty Robsonik
normalnie te czarne oczęta na białym śniegu ehhh cudniasty Robsonik
F
fogia
Gość
Robciowe minki są cudniasto-słodniaste. Taki mały z niego eskimosik w tym śniegu. ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Dziekujemy bardzo :-)
Lorien to szelki z Baby Ono. Kupilam je Robertowi rok temu, zeby Go przypinac do sanek. Jechalismy w gory z nim i mialam ze soba tylko sanki. Balam sie, ze Go wysypiemy gdzies podrodze. No ale szelki w tym roku duzo bardziej sie przydaja, bo moje dziecko "wysiada" w trakcie jazdy sankami, a tak jest unieruchomiony.
Lorien to szelki z Baby Ono. Kupilam je Robertowi rok temu, zeby Go przypinac do sanek. Jechalismy w gory z nim i mialam ze soba tylko sanki. Balam sie, ze Go wysypiemy gdzies podrodze. No ale szelki w tym roku duzo bardziej sie przydaja, bo moje dziecko "wysiada" w trakcie jazdy sankami, a tak jest unieruchomiony.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Śliczny Robsonik. Ja myślałam, że to takie szelki ze smyczą, żeby Robert nie uciekał............. nam by sie czasem takie przydały
K
konto usuniete
Gość
Antośka takie szelki ze smycza są bardzo popularne w uk
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Zimowy Robercik super wygląda .
Zdecydowanie mi też
No co ty , jakby u Nas ktoś wyszedł z dzieckiem na smyczy to by chyba wszyscy padli .
Ja myślałam, że to takie szelki ze smyczą, żeby Robert nie uciekał............. nam by sie czasem takie przydały
Zdecydowanie mi też
Antośka takie szelki ze smycza są bardzo popularne w uk
No co ty , jakby u Nas ktoś wyszedł z dzieckiem na smyczy to by chyba wszyscy padli .
reklama
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
U nas też jest to popularne, moja sąsiadka chodziła tak z wnuczką na spacery jak ta uczyła się chodzić, przynajmniej nie musiała się schylać. Moim zdaniem to bardzo dobry wynalazek;-).