reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Tika, Mateuszek jest przesliczny, naprawde uroda jak dziewczyneczka, zwłaszcza na zdjeciu nich pomysle chwileczke. Ze zdjec mozna wywnioskowac ze grzeczny jak aniołeczek. Jula tez spi z dupcia do góry, dzieci chyba tak lubia. Piekny synek to piekne zdjęcia:tak:

Tika :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Jezu jakie on ma włosy :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wiem wiem monotematyczna jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p;-) jeszcze tak będzie przez jakiś czas...............rok...dwa.............trzy :sorry2:
Mateuszek jest śliczny jak porcelanowa laleczka :tak:

Cioteczki dziękujemy! jesteście kochane.

Aaga no to zapraszam, ogródek rzeczywiście ekstra, same wózki tam jeżdżą :-D:-D:-D

Tika Mati jest rzeczywiście śliczny, a te włosy.. powalające!!!!!

W czapce tego nie widać, więc dla mnie najlepsze fotki w domu, rewelka!!!!!!!!

Tika Mati jak zawsze przesliczny, maly przystojniak Ci rosnie, pewnie strasznie ciezko Ci przyjdzie obciecie mu tych loczkow. :no:

... Monika nie ma co zazdrościć tylko trzeba sie brać do roboty :tak::tak::tak::tak::blink:

W przyszłym roku ;-) Właśnie dziś się dowiedziałam, że u mnie w pracy są już trzy kobitki zafasolkowane :szok::baffled: Więc muszę poczekać aż one wrócą, bo przecież ktoś musi pracować ;-):-D:rofl2::-p

Emilka jest śliczna na każdym zdjęciu, minki robi fajowe. A Mam,usia nie misi się cenzurować, bo wygląda świetnie :tak:

Tika Nie będę odmienna od dziewczyn i powiem, że Mati jest śliczny i wygląda jak dziewczynka :tak::-D Uwielbiam te jego loczki i piękne niebieskie oczka :tak::-D:laugh2: Jego minki są rozbrajające :rofl2:;-)

Te Wasze dzieciaczki z każdym dniem coraz to piękniejsze :)

udało mi się załaczyć, po długim czasie, kilka zdjęć Oskara
pewnie go nie pamiętacie :( bo dawno nic nie załączałam

miłego oglądania

Załączniki

• IMG_4473.JPG
    IMG_4473.JPG
    406,2 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_4511.JPG
    IMG_4511.JPG
    362,8 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_4452.JPG
    IMG_4452.JPG