reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Emi sliczna dziewczynka, ciekawe czy takie włoski jej zostana - fajnie by było bo sa świetne. no i chyba fajny ten klasztoryny ogród jest, moze sie tam kiedys wybierzemy bo to w koncu niedaleko ode mnie

To teraz my Was zasypiemy :sorry2::-p;-):-D

No to kiedy idziemy w końcu na ten spacer :baffled:

Plac zabaw to fajna rzecz

Ale śliczny piesek :-)

Ciekawe co zrobi jak włożę mu palec do pyska :-D

cd. za chwilę ;-)

... a kuku

... niech no pomyślę chwileczkę ;-)

śmieszne minki ...

... żeby nie było, że spię inaczej niż wszystkie styczniaki :-p ... pode mną ... hefalump :-D

... dlaczego ja biedny ... muszę siedzieć na podłodze ;-)

dość tego ... spadam stąd :-D;-)

... haha ... no i spadłem :-p ... ale co z tego jak już znowu stoję na nogach :-D

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ale on jest sliczny!! jak dziewczynka!!!:tak::tak::tak:
moje najlepsze to jest nr1 ( ehh te blond wloski i blekitne oczy;-)) i nr 4 (jaka slodka minka:tak:)

tikus ale ci sie udal synus:tak::tak: zreszta ze styczniakow jest to musi byc sliczny;-)

Do góry