reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Tynka ... no rewelacyjne te Twoje słodkie pannice :-):-):-)!!!
A mina Natalki na 3-cim zdjęciu od końca mnie rozbroiła totalnie :-D:-D:-D ... niewiniątko, które właśnie coś zbroiło :-D:-D:-D. Suuuuuper!!!

No i masz te wyczekane włoski :-p:-);-) ... poczekaj ... zobaczysz jak jest fajnie ;-), gdy trzeba będzie teraz grzywkę podcinać :-p:-D:rofl2::sorry2:

tynka, dziewczyny wczesniej wszystko juz napisaly, moge jedynie wszystko potwierdzic. Dziewuszki masz cudowne:tak:

Tika ta minka to po mamusi ;-):tak::-D na Pawła działa więc mam nadzieję, że Natalka tez nią wiele wskóra :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ............oczywiście nie u mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziękuje za komplementy :-p

Dobra to teraz pora na nas. Miłego oglądania. ;-)

Uwaga: głupia minka
1001723gz5.jpg

Emilka płacze :-D:-D:-D
1001727go1.jpg

W niedzielę na spacerku po klasztornym ogrodzie
1001749qr8.jpg

1001756su1.jpg

1001763qs1.jpg

1001766wr7.jpg

Jest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
i placze tez bosko:-D:-D wszystkie sliczne i Emi piekna! ehhh te loczki:tak::tak:
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic:-p)

reklama
Jest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
i placze tez bosko:-D:-D wszystkie sliczne i Emi piekna! ehhh te loczki:tak::tak:
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic:-p)
Dzięki Martuchaa
Proszę bardzo, jest i Tata
1001743zw2.jpg

Emilka bomba:tak:. Mój faworyt to głupia minka:-D. A i płacze tak słodko;-).
dziękujemy

Emila wygląda na dużo starsza dziewczynkę:szok::szok::szok::szok: no i jakie włosy ma ;-):-p
No włosy ma takie, że ciężko rozczesać :-D
Wierz mi Tynka to nie jest starsza siostra Emilki :szok::-D:-D:-D

Do góry