reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Tynka nie bede sie rozpisywac, sliczne sa
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Tynka ... no rewelacyjne te Twoje słodkie pannice :-):-):-)!!!
A mina Natalki na 3-cim zdjęciu od końca mnie rozbroiła totalnie ... niewiniątko, które właśnie coś zbroiło . Suuuuuper!!!
No i masz te wyczekane włoski :-);-) ... poczekaj ... zobaczysz jak jest fajnie ;-), gdy trzeba będzie teraz grzywkę podcinać
A mina Natalki na 3-cim zdjęciu od końca mnie rozbroiła totalnie ... niewiniątko, które właśnie coś zbroiło . Suuuuuper!!!
No i masz te wyczekane włoski :-);-) ... poczekaj ... zobaczysz jak jest fajnie ;-), gdy trzeba będzie teraz grzywkę podcinać
T
tynka
Gość
Tika ta minka to po mamusi ;-) na Pawła działa więc mam nadzieję, że Natalka tez nią wiele wskóra ............oczywiście nie u mnie
No i dziękuje za komplementy
No i dziękuje za komplementy
K
konto usuniete
Gość
Jest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
i placze tez bosko wszystkie sliczne i Emi piekna! ehhh te loczki
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic)
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic)
A
ania_zywa
Gość
Emilka bomba. Mój faworyt to głupia minka. A i płacze tak słodko;-).
T
tynka
Gość
Emila wygląda na dużo starsza dziewczynkę no i jakie włosy ma ;-)
reklama
Dzięki MartuchaaJest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
Proszę bardzo, jest i Tata
dziękujemyEmilka bomba. Mój faworyt to głupia minka. A i płacze tak słodko;-).
No włosy ma takie, że ciężko rozczesaćEmila wygląda na dużo starsza dziewczynkę no i jakie włosy ma ;-)
Wierz mi Tynka to nie jest starsza siostra Emilki