reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

a ja ide na latwizne i wrzucam foty naraz(u nas oczywiscie Nikus przed wypadkiem i jego pierwsze kroki:-( bo pewnie juz dlugo ich teraz nie zobacze:no:)
nikocaloscns3.jpg

reklama
Oskarek to juz taki maly mezczyzna, powaznie wyglada na tych zdjeciach. Jakbym nie wiedziala ile ma, to pewnie powiedzialabym, ze sporo wiecej. :tak:

Tak, tak. Też ro zauważyłam :-D

Nadia to śliczna panienka, zdjęcia super. Rodzinna fotka Extra, w końcu tatę i mamę można podziwiać ;-)

Nikuś nasz kochany fajowo wygląda. Nie martw się Martucha szybko nadrobi ten czas w gipsie ;-)

Nadia sliczna dziewczynka, kilka fotek widzialam na waszym blogu:tak: super kolor oczu no i mama tez pierwsza klasa:tak:
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura:szok:

Dziękujemy wszystkim :tak::-D

Nic mi się nie zacięło :-D zdjęcia przeszły ostrą cenzurę :-D;-) A twój Nikuś to niezłe ciacho takie mega słodkie!

Nadia faktycznie jest drobną dziewczynką

Co do bucików z BOTI to jestem zadowolona Nadia śmiga w nich jak perszing!

Ostatnio opętało mnie na wszelkie odcienie fioletu i nawet męża tak ubrałam.:sorry2:

My dziś byliśmy na Zarabiu w Myślenicach - gdzie mieszka szwagierka i jest duży i fajny plac zabaw. Emilka była wniebowzięta i jakby troche otumaniona tym wszystkim co widziała...
Oto kilka fotek...

1001799ha5.jpg

1001823eo4.jpg

Tatuś też aktywnie uczestniczył w zabawie
1001835ww0.jpg

Emi nauczyła się sama zjeżdżać ze zjeżdżalni - u nas nie ma nigdzie w pobliżu placu zabaw, korzysta z huśtawki w ogrodzie
1001844hd4.jpg

Nadia ma przepiękny uśmiech :-)
Nikuś bez smoczka przystojniacha, zupełnie inaczej wygląda :laugh2:

Emi to duża panna, ślicznusia :tak:

reklama
Dzieki dziewczyny:blink: obiecuje poprawe jak tylko sciagna gips bo teraz nasze fotki wygladalyby wszystkie tak samo(czyli takie jakie wrzucilam na pogaduchy):rofl2:

Do góry