reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Oskarek to juz taki maly mezczyzna, powaznie wyglada na tych zdjeciach. Jakbym nie wiedziala ile ma, to pewnie powiedzialabym, ze sporo wiecej.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Cioteczki ... jesteście kochane!!! ... dziękujemy za miłe słowa
Ale powiem Wam, że już sama nie wiem, czy się cieszyć, że Mati taki podobny do dziewczynki czy nie hehe ... mam nadzieję, że w końcu z tego wyrośnie
Martuchaa ... masz rację kochana ... wszystkie styczniaki to śliczne dzieciaki :-)
Geperty .... ;-)
Aaga ... no jak aniołeczek to on tylko na zdjęciach wygląda, niestety hehe , a w rzeczywistości ... prawdziwy zbój z niego ;-)
Tynka ... monotematyczna do potęgi ;-), ale pociesz się, że na starość podczas, gdy Twoje panny będą nadal układać piękne fryzury .... Matiemu będą robić się np. ............ zakola
Skakanka ... no musi mieć ciuszki męskie, bo by mnie małż zamordował, że robię z niego dziewczynkę, bo mnie tam różowy kolor bardzo się podoba ;-)
Aph ... dojrzewam powoli do obcięcia tych loczków ;-) ... ale ja mam czasem długi okres dojrzewania
Ewa-Elexi ... z Oskarka to już prawdziwy dorosły przystojny mężczyzna
Ale powiem Wam, że już sama nie wiem, czy się cieszyć, że Mati taki podobny do dziewczynki czy nie hehe ... mam nadzieję, że w końcu z tego wyrośnie
Martuchaa ... masz rację kochana ... wszystkie styczniaki to śliczne dzieciaki :-)
Geperty .... ;-)
Aaga ... no jak aniołeczek to on tylko na zdjęciach wygląda, niestety hehe , a w rzeczywistości ... prawdziwy zbój z niego ;-)
Tynka ... monotematyczna do potęgi ;-), ale pociesz się, że na starość podczas, gdy Twoje panny będą nadal układać piękne fryzury .... Matiemu będą robić się np. ............ zakola
Skakanka ... no musi mieć ciuszki męskie, bo by mnie małż zamordował, że robię z niego dziewczynkę, bo mnie tam różowy kolor bardzo się podoba ;-)
Aph ... dojrzewam powoli do obcięcia tych loczków ;-) ... ale ja mam czasem długi okres dojrzewania
Ewa-Elexi ... z Oskarka to już prawdziwy dorosły przystojny mężczyzna
Elma
Małgosia
Nadii nie było już dawno więc... MIŁEGO OGLĄDANIA
1. wiosenny spacerek - Oooo robak!
2. a ku ku
3. ale czapa!
4. pyszny chlebuś
5. Wielkanoc - Mama ty się nie śmiej ja naprawdę nie chcę już zadnych zdjęć!
1. wiosenny spacerek - Oooo robak!
2. a ku ku
3. ale czapa!
4. pyszny chlebuś
5. Wielkanoc - Mama ty się nie śmiej ja naprawdę nie chcę już zadnych zdjęć!
Załączniki
Elma
Małgosia
No i jeszcze kilka..
1. nasza rodzinka - Wielkanoc
2. motoooooor
3. sesja w czapce
4.wczorajszy spacerek
5. wczorajszy spacerek cz.2
1. nasza rodzinka - Wielkanoc
2. motoooooor
3. sesja w czapce
4.wczorajszy spacerek
5. wczorajszy spacerek cz.2
Załączniki
T
tynka
Gość
Z Nadii śliczna dziewczynka ale też wygląda na drobniutką
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Elma, ale Nadia sliczny usmiech ma i widze ze rodzinnie ocienie rozu i fioletu preferowane - wszyscu pod kolor. Elma ty rowniez fajnie wygladasz, no i motor .....
jeszcze jedno - jak sie sprawuja buciki z Boti bo widze ze Nadia ma na nogach, a ja wlasnie dzisiaj sie chcialam wybrac kupic podobne julce
jeszcze jedno - jak sie sprawuja buciki z Boti bo widze ze Nadia ma na nogach, a ja wlasnie dzisiaj sie chcialam wybrac kupic podobne julce
reklama
K
konto usuniete
Gość
Nadia sliczna dziewczynka, kilka fotek widzialam na waszym blogu super kolor oczu no i mama tez pierwsza klasa
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura