reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Monia jesteś jak zawsze bardzo miła ;-)

No w rzeczy samej Ewo droga, dawno nie widzieliśmy super przystojniaka Oskara, bo dawno Cie nie było. Gdzie bywałaś?
Widzę masz zacięcie artystyczne :tak:

reklama
Oskarek to juz taki maly mezczyzna, powaznie wyglada na tych zdjeciach. Jakbym nie wiedziala ile ma, to pewnie powiedzialabym, ze sporo wiecej. :tak:

Cioteczki ... jesteście kochane!!! ... dziękujemy za miłe słowa :tak:

Ale powiem Wam, że już sama nie wiem, czy się cieszyć, że Mati taki podobny do dziewczynki czy nie hehe ... mam nadzieję, że w końcu z tego wyrośnie :blink::-D

Martuchaa ... masz rację kochana ... wszystkie styczniaki to śliczne dzieciaki :-)

Geperty .... :-D:-D:-D;-)

Aaga ... no jak aniołeczek to on tylko na zdjęciach wygląda, niestety hehe :sorry2:, a w rzeczywistości ... prawdziwy zbój z niego :dry::-D:-D;-)

Tynka ... monotematyczna do potęgi :-p:-D:-D:-D;-), ale pociesz się, że na starość podczas, gdy Twoje panny będą nadal układać piękne fryzury .... Matiemu będą robić się np. ............ zakola :baffled::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

Skakanka ... no musi mieć ciuszki męskie, bo by mnie małż zamordował, że robię z niego dziewczynkę, bo mnie tam różowy kolor bardzo się podoba :-D:-D:-D;-)

Aph ... dojrzewam powoli do obcięcia tych loczków ;-) ... ale ja mam czasem długi okres dojrzewania :-D:-D:sorry2:

Ewa-Elexi ... z Oskarka to już prawdziwy dorosły przystojny mężczyzna :tak:

Nadii nie było już dawno więc... MIŁEGO OGLĄDANIA
1. wiosenny spacerek - Oooo robak!
2. a ku ku
3. ale czapa!
4. pyszny chlebuś
5. Wielkanoc - Mama ty się nie śmiej ja naprawdę nie chcę już zadnych zdjęć!

Załączniki

• hus9a 007.jpg
    hus9a 007.jpg
    66,9 KB · Wyświetleń: 35
  • hus9a 016.jpg
    hus9a 016.jpg
    64,3 KB · Wyświetleń: 32
  • sesja w czapce (5).JPG
    sesja w czapce (5).JPG
    481,5 KB · Wyświetleń: 37
  • święta 006.jpg
    święta 006.jpg
    133,6 KB · Wyświetleń: 27
  • święta 033.jpg
    święta 033.jpg
    249,8 KB · Wyświetleń: 40
No i jeszcze kilka..
1. nasza rodzinka - Wielkanoc
2. motoooooor
3. sesja w czapce
4.wczorajszy spacerek
5. wczorajszy spacerek cz.2

Załączniki

• święta 045.jpg
    święta 045.jpg
    303,8 KB · Wyświetleń: 39
  • wyjazd do Volkera 005.jpg
    wyjazd do Volkera 005.jpg
    157,3 KB · Wyświetleń: 36
  • zajączek 003.jpg
    zajączek 003.jpg
    122,8 KB · Wyświetleń: 30
  • spacerek 002.jpg
    spacerek 002.jpg
    163,3 KB · Wyświetleń: 26
  • spacerek 005.jpg
    spacerek 005.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 33
Elma, ale Nadia sliczny usmiech ma i widze ze rodzinnie ocienie rozu i fioletu preferowane - wszyscu pod kolor. Elma ty rowniez fajnie wygladasz, no i motor .....
jeszcze jedno - jak sie sprawuja buciki z Boti bo widze ze Nadia ma na nogach, a ja wlasnie dzisiaj sie chcialam wybrac kupic podobne julce

reklama
Nadia sliczna dziewczynka, kilka fotek widzialam na waszym blogu:tak: super kolor oczu no i mama tez pierwsza klasa:tak:
Elma tylko ten suwaczek ci sie chyba zacial bo nie wiem gdzie ty masz jeszcze 5 kilo do zrzucenia!!!! taka figura:szok:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry