reklama
patik80
Fanka BB :)
Marta Pawełek staje się pomału Pawłem jak on dorośle wygląda, a jaki "długi" służy mu mleczko służy
Pinka a ja myślałam że Eryczek robi pompki
Katjusza piekny misiu jest z Natki:-)
julia ładnego masz synusia
Kasia po prostu urocza:-) a dlaczego żwirek?
MiluśTwoje Królewny są przesłodkie i powiem Ci że uwielbiam patrzeć na nie bo zwykle są ubrane inaczej, podobnie ale nie tak samo, i widzę dwie kochane dziewczynki obok siebie a nie "lustrzane odbicia":-)
Pinka a ja myślałam że Eryczek robi pompki
Katjusza piekny misiu jest z Natki:-)
julia ładnego masz synusia
Kasia po prostu urocza:-) a dlaczego żwirek?
MiluśTwoje Królewny są przesłodkie i powiem Ci że uwielbiam patrzeć na nie bo zwykle są ubrane inaczej, podobnie ale nie tak samo, i widzę dwie kochane dziewczynki obok siebie a nie "lustrzane odbicia":-)
Milutek - dziewczynki rosna super
kajusza- a co Narka tak sie zachomokowala .
juliaidario- synek ladniutki no i jaki zaciekawiony co tam jest na lyzeczce.
Marta- synek przystojniacha, i super sobie siedzi
Pinka- zdolniacha z twego malego, sadze ze masz racje - przymieza sie do raczkowania
Patik- Zosia jaka skupiona i rownies swietnie rosnie.
madziulka- no mi sie podobaja wazne ze ma misia na nich a tam troszke rozu ;-) i jak zdolnie sie przekreca bo u nas to leniwiec jest.
lokata- swietne zdjecia , fajniutke sa jak dzieciaczki sa tak pomazane jedzonkem.
Ja sie wkoncu zajelam naszymi zdjeciami bo siedzialy sobie przez caly czas w aparacie. Obskoczylam juz NK i FB wiec i tu wkleje co mamy.
kajusza- a co Narka tak sie zachomokowala .
juliaidario- synek ladniutki no i jaki zaciekawiony co tam jest na lyzeczce.
Marta- synek przystojniacha, i super sobie siedzi
Pinka- zdolniacha z twego malego, sadze ze masz racje - przymieza sie do raczkowania
Patik- Zosia jaka skupiona i rownies swietnie rosnie.
madziulka- no mi sie podobaja wazne ze ma misia na nich a tam troszke rozu ;-) i jak zdolnie sie przekreca bo u nas to leniwiec jest.
lokata- swietne zdjecia , fajniutke sa jak dzieciaczki sa tak pomazane jedzonkem.
Ja sie wkoncu zajelam naszymi zdjeciami bo siedzialy sobie przez caly czas w aparacie. Obskoczylam juz NK i FB wiec i tu wkleje co mamy.
Załączniki
patik80
Fanka BB :)
i tak trzymaj! bo przecież każda z nich jest inną osobą, i przez to są takie wyjątkowe)) ciekawe jak te charakterki będą się zmieniać w miarę czasu jak będą podrastać...Patik- ubierając je podobnie ale inaczej mam wieksze pole do popisu zeby miec mase ubranek "róznych" poza tym tak jak są ubrane inaczej tak tez sie róznią charakterkiem
dove Twój Mestwinek jest śliczniasty, piękne oczy i te spojrzenie...a zdjątka z króliczkiem wow naprawdę mnie zauroczył jak na poranek masz ładną fryzurkę, moje włosy tak nie wyglądają starszy synuś też przystojniacha, och panny będą się ganiać za Twoimi chłopakami
zdradzisz w jakim programie zrobiłaś takie fajne kolaże ze zdjęć??? pliss!
Ostatnia edycja:
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Juliaidaro- zawsze mnie taki widok rozbraja: maly mezczyzna w bluzie z kapturem i super spodniach i smoczek w buzi) uwielbiam jak Olaf moj tak wyglada)
reklama