reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Nasza księżniczka P7141359.jpgP6251332.jpgP7131350.jpgP7131354.jpg

reklama
Patik jakie Zoska ma zajefajne gatki na trzeciej fotce:-D a wogole to jest sliczna:tak:
Madziulka Kubus puchatek jest ''bezpłciowy'' moim zdaniem a roz juz dawno jest mdnym kolorem w meskiej szafie:tak:
Zuza mniam jakie pyszne;-)

madziulka nie ważne czy Kubuś chłopięcy czy nie... jeszcze chwila i wyrośnie a babcia chciala dobrze:tak: no ale na kolejnych fotkach wygląda już bardzo męsko:-D super chłopak rosnie z Olafa:)
Zuza ale groźne minki robi Zuzia! super ma ten irokezik:)
ola to są takie majteczki były w komplecie z sukienką i kapelusikiem z pierwszego zdjęcia, kupione w h&m jeszcze dla Hanki... ja mam problem z Zosią bo wszystkie spodenki w jej rozmiarze uciskają ją za bardzo w pasie:( a te majty są w sam raz:tak:

reklama
Lokata - Maliwis jest super, nie wiem jak twoja T mogła robic jakies uwagi, cud-miód dziewczynka

Patik - Zosieńka jest taka rozkoszna i śliczna, supeer sa te twoje dziewuszki

Tak pięknie stroicie swoje córcie - majtusie, sukienusie i inne cudeńka, ach....mógłby bocian przynieść jeszcze córcię;-)

Marcia - Pawcio wygląda jakby miał juz 6 m-cy, rosnie jak na drożdżach, ciekawe czym Ty go podkarmiasz, hm..:cool:

Madziulka - kiedyś było odwrotnie, róż był dla chłopców, a błękit dla dziewczynek, dopiero komercja zmieniła te zwyczaje, a babciunia pewne pozostała wierna starym zasadom:) Czy Kubuś czy Ac/Dc - Olaf wygląda bardzo przystojnie:tak:

Pinuś - silny facet z Eryczka, mój to chucherko i do raczkowania to jeszcze ho, ho...kawał drogi mamy

Zuza - słodziak z córci, i apetyt jej dopisuje:)

Ostatnia edycja:
Do góry