reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Mila- perełki jak zawsze uroczę aż by się je wyściskać chciało;-)( jestem sadystka dzieciowa) he he
Julka- sliczny synek;-)
Kasia- jak ona słodka taka filigranowa jak calineczka;-)
Dove -piekne dzieciaki i Mestwin też już sam siedzi??? szok..

a mój zabiera sie do raczkowania najpier podciąga kolana z pupą a potem sie przesuwac i ja juz nie zdązyłam dolecieć z aparatem ja sie podciąga i kliknełam tylko n to odepchnięcie i przesunięcie się które wyglada na pompki teraz he he

Pinka- no juz sobie fajnie siedzi pewnie bedzie jak brat bo Barnim siedzial sam jak mial 5 i pol mies (tez szybciutko) no i chce chodzic caly czas ale Mestek jest leniwy z innymi sprawami ( nie zabardzo chce mu sie chwytac czy nie umie sie obracac ). A twoj maluszek naprawde super cwiczy, jeszcze troche i bedzie zasuwal po pokoju;-)

Sliczne sa te wasze dzieciaczki

Mili mi sie wydaja Twoje ksiezniczki wlasnie podobne do siebie

Dove a Ty masz dwoch przystojniaczkow

Julia sliczny synek

Kasia, fajnie ze tatus sie spacerow nie boi, ja tez probuje uwiecznic swego m na zdjeciu z wozkiem ale on tak rzadko spaceruje z malym ze chyba nie ma szans

patik, dlaczego żwirek? tak ochrzcił ją mój tata, pamięta któraś z was bajkę o żwirku i muchomorku?? jeśli tak to przypomnijcie cobie jak żwirek przebierał palcemi od nóg to będziecie wiedziały dlaczego został żwiek bo Zosia robi identycznie.

Marta, nic straconego a mój m to do spacerów sam się też nie rwie ale mam na niego sposób...

pinka, no niewiem, całkiem spora z niej Calineczka (70cm i 7 kg.)ale masz rację słodka jak miodek i jest drobniutka

izabela, dziadek ma podobną fotkę tyko w piżamie, a mojemu m wystarczy powiedzieć "sprzątasz, prasujesz i robisz ręczne pranie czy idziesz z Zosiaczkiem na spacer?" zawsze wybiera spacer i idzię w podskokach.

lokata, za kangura fajnie powiedziane, mam w domu jeszcze jednego takiego kangura jak by komuś trzeba było (mój tata)

Małgorzata skonczyła juz 4m-ce:-)
taka jestem grzeczniutka,jak śpie;-)
017.jpg
lezakujemy:-)
041.jpg
usmiech specjalnie dla ciotek z BB:tak:
049.jpg
powazna tez moge byc;-)
013.jpg
tak juz bardzo chce siedziec:tak:

Załączniki

• 038.jpg