reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Mila- perełki jak zawsze uroczę aż by się je wyściskać chciało;-)( jestem sadystka dzieciowa) he he
Julka- sliczny synek;-)
Kasia- jak ona słodka taka filigranowa jak calineczka;-)
Dove -piekne dzieciaki i Mestwin też już sam siedzi??? szok..

a mój zabiera sie do raczkowania najpier podciąga kolana z pupą a potem sie przesuwac i ja juz nie zdązyłam dolecieć z aparatem ja sie podciąga i kliknełam tylko n to odepchnięcie i przesunięcie się które wyglada na pompki teraz he he

Pinka- no juz sobie fajnie siedzi pewnie bedzie jak brat bo Barnim siedzial sam jak mial 5 i pol mies (tez szybciutko) no i chce chodzic caly czas ale Mestek jest leniwy z innymi sprawami ( nie zabardzo chce mu sie chwytac czy nie umie sie obracac ). A twoj maluszek naprawde super cwiczy, jeszcze troche i bedzie zasuwal po pokoju;-)

Sliczne sa te wasze dzieciaczki

Mili mi sie wydaja Twoje ksiezniczki wlasnie podobne do siebie

Dove a Ty masz dwoch przystojniaczkow

Julia sliczny synek

Kasia, fajnie ze tatus sie spacerow nie boi, ja tez probuje uwiecznic swego m na zdjeciu z wozkiem ale on tak rzadko spaceruje z malym ze chyba nie ma szans

patik, dlaczego żwirek? tak ochrzcił ją mój tata, pamięta któraś z was bajkę o żwirku i muchomorku?? jeśli tak to przypomnijcie cobie jak żwirek przebierał palcemi od nóg to będziecie wiedziały dlaczego został żwiek bo Zosia robi identycznie.

Marta, nic straconego a mój m to do spacerów sam się też nie rwie ale mam na niego sposób...

pinka, no niewiem, całkiem spora z niej Calineczka (70cm i 7 kg.)ale masz rację słodka jak miodek i jest drobniutka

izabela, dziadek ma podobną fotkę tyko w piżamie, a mojemu m wystarczy powiedzieć "sprzątasz, prasujesz i robisz ręczne pranie czy idziesz z Zosiaczkiem na spacer?" zawsze wybiera spacer i idzię w podskokach.

lokata, za kangura fajnie powiedziane, mam w domu jeszcze jednego takiego kangura jak by komuś trzeba było (mój tata)

Małgorzata skonczyła juz 4m-ce:-)
taka jestem grzeczniutka,jak śpie;-)
017.jpg
lezakujemy:-)
041.jpg
usmiech specjalnie dla ciotek z BB:tak:
049.jpg
powazna tez moge byc;-)
013.jpg
tak juz bardzo chce siedziec:tak:

Załączniki

• 038.jpg