M
Marzena80
Gość
Florencjo masz cudowną rodzinę!!! Gratulacje!!!
Martalis -ale fajni Ci Twoi chłopcy!!! Xavier przesłodki...
Martalis -ale fajni Ci Twoi chłopcy!!! Xavier przesłodki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzena - no ja akurat widziałam te fotki, ale nie mogę się powstrzymać by nie rzec - że.... wyglądasz niczym jakaś Królewna/Księżna... Normalnie pełna gracja, urok, czar... i magia niczym z bajki!!! Przepiękne są te fotki!!!:-):-):-):-)
ej no 2 posty wyżej - takie wielgachne!!!Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie są te fotki????
Już któryś raz czytam o Marzenki ślubnych zdjęciach a ja nic nie widziałam. Przegapiłam????
Roxy, Aguś dziękuję bardzo... Roxy no co Ty... wtedy miałam co najmniej 10 kg mniej... Boszzz gdzie te czasy...Marzena...aż mi dech zaparło,cudowne zdjęcia,pięknie wyglądasz No i co gadasz babo,tak Cię też pamiętam z przychodni,nie ściemniam;-)
Sliczny bukiecik miałaś
Przyłączam sie ja też nic nie widzę.......Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie są te fotki????
Już któryś raz czytam o Marzenki ślubnych zdjęciach a ja nic nie widziałam. Przegapiłam????
ej no 2 posty wyżej - takie wielgachne!!!
Przyłączam sie ja też nic nie widzę.......
Eeee...no co Wy Są,na prawde wielgachne;-):-)Taaaa, jasne!
Jaja sobie ze mnie robicie?