reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Ninko miałam dodać zdjęcia... no i zeskanowałam sobie nawet kilka... i co? nie mam ich jak na laptoa przerzucić... na stacjonarnym nie mam netu, więc nie dodam. muszę jakoś na laptopa przerzucić... a usb gdzieś z tyłu i za nc nie mogę się do niego dostać... więc poszłam na łatwiznę i wzucam to co mam tu... też śłubne... ale wtedy byłam jeszcze piękna, młoda i szczupła;-)

Załączniki

• śłub.jpg
    śłub.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 99
  • ślub.jpg
    ślub.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzena - no ja akurat widziałam te fotki, ale nie mogę się powstrzymać by nie rzec - że.... wyglądasz niczym jakaś Królewna/Księżna... Normalnie pełna gracja, urok, czar... i magia niczym z bajki!!! Przepiękne są te fotki!!!:-):-):-):-)

Marzena - no ja akurat widziałam te fotki, ale nie mogę się powstrzymać by nie rzec - że.... wyglądasz niczym jakaś Królewna/Księżna... Normalnie pełna gracja, urok, czar... i magia niczym z bajki!!! Przepiękne są te fotki!!!:-):-):-):-)

Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie są te fotki???? :wściekła/y:
Już któryś raz czytam o Marzenki ślubnych zdjęciach a ja nic nie widziałam. Przegapiłam????

No, i oczywiście zapomniałabym (coś mi ostatnio szwankuje ta moja pamięć)

Florencjo - jestem pod wrażeniem Twojej rodzinki. Bije od was takie ciepło. Dziewczynki wyglądają na rezolutne i mądre panienki, no i do tego są naprawdę bardzo ładne. Niesamowite. Tylko zazdrościć!!! ... I naśladować!!! :tak:

Florencjo....śliczne zdjęcia...masz cudowną rodzinke:tak: Miodzio:-)

Marzena...aż mi dech zaparło,cudowne zdjęcia,pięknie wyglądasz:tak: No i co gadasz babo,tak Cię też pamiętam z przychodni,nie ściemniam:tak:;-)
Sliczny bukiecik miałaś:tak:

Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie są te fotki???? :wściekła/y:
Już któryś raz czytam o Marzenki ślubnych zdjęciach a ja nic nie widziałam. Przegapiłam????
ej no 2 posty wyżej - takie wielgachne!!!

Marzena...aż mi dech zaparło,cudowne zdjęcia,pięknie wyglądasz:tak: No i co gadasz babo,tak Cię też pamiętam z przychodni,nie ściemniam:tak:;-)
Sliczny bukiecik miałaś:tak:
Roxy, Aguś dziękuję bardzo... Roxy no co Ty... wtedy miałam co najmniej 10 kg mniej... Boszzz gdzie te czasy...

reklama
Do góry