reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no i jeszcze efekt tamtych zdjęć... Kasiu Ty już widziałaś...

Załączniki

• P1221029.jpg
    P1221029.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 72
  • P1221033.jpg
    P1221033.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 68
  • P1221034.jpg
    P1221034.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Marzena....no efekt wspaniały:tak: Nataszka to cała Ty:tak:Przekochana jest....a co Ona ma w rączce,czy dobrze widze że to błyszczyk,wcześnie zaczyna:-D;-) No ale kobieta to normalka:-D

Florencjo super rodzinka. Krzysiu mały przystojniak, a córy cudne.

Marzenko noo..doczekałam się:)...ale czemu jak weszłam to były mniejsze i mniej dokładne.
Ale naprawde ślicznie, Aga miała racje, zdjęcia są pełne wdzięku, i taki spokój i duma Twoja z nich bije. Muszę do nich wrócić bo nawet na Sławka nie zwróciłam uwagi:)

No Marzenko!!! - Pięknie
Wyglądaliście uroczo - dystyngowanie i naprawdę pięknie. Ty śliczna i szczęśliwa :tak: Twoja suknia - WOW! Powiem Ci (nie wiem czy to Cię ucieszy, ale ...), że nie spodziewałam się aż takiego widoku :sorry2:
No i najważniejsze - Wasz ślub był ponad 6 lat temu, a zdjęcia wyglądają jakby byly świeżutkie (z tego lata). A to znaczy że wyglądaliście ponadczasowo :tak:

No a Nataszka - słodziaczek, do schrupania i zacałowania :tak: No i podobna do Ciebie jak druga kropelka :tak:

Bosze,czy ja kiedyś będę na bieżąco na tym wątku?

Kasica, szczena mi opadła i jeszcze Iezy na podłodze. Roksanka ma piękne włoski i jakie długie:szok:Bardzo podoba mi sie zdjecie w opasce.

Mmatysia,fakt gruba to Ty jesteś:baffled:.Zdjęcia super, poczułam słonko na twarzy-ja chce Iato!!!

Madziu KamiIek to słodziak.Ma taka deIikatną urode.:tak:

Nina,piękne kobietka z Ciebie.:tak:

MartaIis, chłopcy super.Fajne puItinki ma Xavko.

FIorencja,zawsze marzyłam o tak dużej rodzince.Krzysiu pupiIek siostrzyczek?ŚIiczne kobietki z Twoich córek.

Marzenko,na zdjęciach śIubnych to nie jest mój Sławek:szok::szok::szok:
WygIadałaś super.
Nataszka , no te jej puItinki do schrupania.Widziałyscie jakie ona ma kształtne usteczka.

reklama
martalis, chłopcy są fantastyczni :tak: pomarańczowe noski rządzą :-D

florencja, masz super rodzinkę, sama radość bije z tych zdjęć :tak:
ejjj a powiedz mi co Krzysio trzyma w łapce na pierwszej fotce? czy ja dobrze widzę że tam jest kość? :szok::-D:-D

marzena, fotki ze ślubu już wcześniej widziałam :tak: ślicznie wyglądałaś :tak: Nataszka ma taką fajną słowiańską urodę, imię w 100% pasuje do niej ;-):tak:

Do góry