reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no i jeszcze efekt tamtych zdjęć... Kasiu Ty już widziałaś...

Załączniki

• P1221029.jpg
    P1221029.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 69
  • P1221033.jpg
    P1221033.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 65
  • P1221034.jpg
    P1221034.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Marzena....no efekt wspaniały:tak: Nataszka to cała Ty:tak:Przekochana jest....a co Ona ma w rączce,czy dobrze widze że to błyszczyk,wcześnie zaczyna:-D;-) No ale kobieta to normalka:-D

Florencjo super rodzinka. Krzysiu mały przystojniak, a córy cudne.

Marzenko noo..doczekałam się:)...ale czemu jak weszłam to były mniejsze i mniej dokładne.
Ale naprawde ślicznie, Aga miała racje, zdjęcia są pełne wdzięku, i taki spokój i duma Twoja z nich bije. Muszę do nich wrócić bo nawet na Sławka nie zwróciłam uwagi:)

No Marzenko!!! - Pięknie
Wyglądaliście uroczo - dystyngowanie i naprawdę pięknie. Ty śliczna i szczęśliwa :tak: Twoja suknia - WOW! Powiem Ci (nie wiem czy to Cię ucieszy, ale ...), że nie spodziewałam się aż takiego widoku :sorry2:
No i najważniejsze - Wasz ślub był ponad 6 lat temu, a zdjęcia wyglądają jakby byly świeżutkie (z tego lata). A to znaczy że wyglądaliście ponadczasowo :tak:

No a Nataszka - słodziaczek, do schrupania i zacałowania :tak: No i podobna do Ciebie jak druga kropelka :tak:

Bosze,czy ja kiedyś będę na bieżąco na tym wątku?

Kasica, szczena mi opadła i jeszcze Iezy na podłodze. Roksanka ma piękne włoski i jakie długie:szok:Bardzo podoba mi sie zdjecie w opasce.

Mmatysia,fakt gruba to Ty jesteś:baffled:.Zdjęcia super, poczułam słonko na twarzy-ja chce Iato!!!

Madziu KamiIek to słodziak.Ma taka deIikatną urode.:tak:

Nina,piękne kobietka z Ciebie.:tak:

MartaIis, chłopcy super.Fajne puItinki ma Xavko.

FIorencja,zawsze marzyłam o tak dużej rodzince.Krzysiu pupiIek siostrzyczek?ŚIiczne kobietki z Twoich córek.

Marzenko,na zdjęciach śIubnych to nie jest mój Sławek:szok::szok::szok:
WygIadałaś super.
Nataszka , no te jej puItinki do schrupania.Widziałyscie jakie ona ma kształtne usteczka.

reklama
martalis, chłopcy są fantastyczni :tak: pomarańczowe noski rządzą :-D

florencja, masz super rodzinkę, sama radość bije z tych zdjęć :tak:
ejjj a powiedz mi co Krzysio trzyma w łapce na pierwszej fotce? czy ja dobrze widzę że tam jest kość? :szok::-D:-D

marzena, fotki ze ślubu już wcześniej widziałam :tak: ślicznie wyglądałaś :tak: Nataszka ma taką fajną słowiańską urodę, imię w 100% pasuje do niej ;-):tak:

Do góry