reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Nina ślicznie wyglądałaś:tak::tak::tak: a ja musiłabym wpierw zeskanować moje fotki... może jutro:baffled:... a gdzie Ty mieszkasz? bo zdjęcie na plaży bardzo fajne:tak:

reklama
Dziękuje wszystkim za te miłe słowa

Nina ślicznie wyglądałaś:tak::tak::tak: a ja musiłabym wpierw zeskanować moje fotki... może jutro:baffled:... a gdzie Ty mieszkasz? bo zdjęcie na plaży bardzo fajne:tak:

Oj to czekam do jutra:tak::-D
Ja mieszkam w Bełchatowie:-D niestety nie ma tam plaży, zdjęcia robilismy daleko od domku i nie były w dniu ślubu robione.

to i ja pokaze moich chlopcow:-)

Załączniki

• CIMG1281.jpg
    CIMG1281.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 62
  • CIMG1311.jpg
    CIMG1311.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 59
  • CIMG1268.jpg
    CIMG1268.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 61
M@dzi@....jaki z Kamilka slodziak...śliczny chłopczyk:tak:
Już nie wnikam z którego roku są te zdjęcia:-D ale superowo wygladacie z mężem:tak: Swietna laseczka z Ciebie:tak::tak::-)

Nino...bardzo ładne macie zdjęcia ślubne,takie inne:tak::-) Bardzo fajna z Was para,ładna kobieta z Ciebie:tak::-)

Martalis...ślicznych masz synusiów:tak: A te niebieskie oczka mnie powaliły,piękne:tak::-)

To i ja wstawie kilka terazniejszych zdiec

Załączniki

• telefon 412.jpg
    telefon 412.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 74
  • telefon 414.jpg
    telefon 414.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 77
  • telefon 559.jpg
    telefon 559.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 85
  • telefon 424.jpg
    telefon 424.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 74
  • telefon 626.jpg
    telefon 626.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 89
  • telefon 643.jpg
    telefon 643.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 86
  • telefon 667.jpg
    telefon 667.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 82
  • telefon 675.jpg
    telefon 675.jpg
    90,5 KB · Wyświetleń: 81
  • telefon 689.jpg
    telefon 689.jpg
    73,2 KB · Wyświetleń: 82
  • telefon 697.jpg
    telefon 697.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 68
nino pięknie :-D i nie spotykane..

martalis ekstra chłopaki ;-)

florencja super rodzinka, roboty pewnie masz pełna ręce, ale nie ma to jak radość dzieci wokół siebie... podziwiam i mam nadzieje, że za kilka lat też bede mogła pochwalić się gromatką ;-)

martalis - ale Ty masz przystojnych Synów:tak::tak::tak:!!! Xaverek ciągle mi przypomina moją Jagę (oczka, fryzurka, pultynki) :-D- obiecaj nam ich częściej pokazywać!!!

florencjo - ależ Ty masz cudowniastą Rodzinkę:-):-):-). Krzysiu jest suuuper - maskotka Rodziny:tak::-D, a jego Siostry - nonono... Modelki!!!

reklama
Florencja, naprawdę śliczne masz córki!
i wiesz jak patrze na te zdjęcia, to "wiem" dlaczego chcę mieć jeszcze dziecko, a Ty jesteś moim przykładem że można to "przeżyć". (bo ja ostatnio wątpię w to i boję się tego kolejnego)

Do góry