reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Jolu ja już nie wiem co Ci pisać bo będe się powtarzać. Uwielbiam patrzec na panny A&A. I tak jak pisały dziewczyny super się tulą do taty. Mój Julek to taki "samodzielny" przytuli się tylko jak spiący jest.

Moniqsan pozycję Lili do spania są naprawdę wymyslnę. A fryzurka po spaniu i uśmiech na buzi cudny.

Iwona Michałek kombinator mały:tak: Fajny chłopak

Kasica Roksana jest cudna, naprawde jak dwulatka wyglada. Taka słodka dziewczynka z nie no i te włoski obłędne.
A swoją droga właśnie ciekawe jak Kokoszki Mania teraz wyglada.

Mamomatysia zdjęcia z urlopu super. No i ta figurka...rewelacyjnie wygladasz. Nie mozliwe, że dwójeczke urodziłaś. A Fifi z "wujkiem" fajnie wyglada.

M@dzi@ Kamilek będzie takim przystojniakiem, że hoho. No cudne ma oczy i śliczną buzię. A Ty ... naprawdę pomyślałam że to siostra jest i zaczełam mysleć czy ty masz starsze dzieci.

Chociaż to nie jest do końca odpowiedni wątek - na życzenie Marzenki:-) Aha teraz czekamna Twoje:-D:tak:

Załączniki

• IMG_0555.jpg
    IMG_0555.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 96
  • IMG_1332.jpg
    IMG_1332.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 92
  • IMG_1612.jpg
    IMG_1612.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_1390.jpg
    IMG_1390.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 90
moniq, haha no niezłe akrobacje serwuje wam Lilianka :-):-)

iwona, "pożeracz łyżeczek" ;-):-) ciekawe co zje następną razą? :sorry2:

kasica, łoooooo matko padłam z wrażenia :szok::szok::szok: jakie ona mu kudełki, szok!! toż normalnie 2-letnie dziewczynki nie mają takich włosków jak ona :nerd: ciekawe jakie będzie miała włoski jak będzie szła do komunii :-D:-D nie obcinaj pliiisss :tak::tak:

mmatysia, śłiczne widoczki. ehhh ale ci zazdroszczę, bo w wyobraźni już poczułam te promyczki słoneczka na skórze :zawstydzona/y:
widać że Fifi odziedziczył geny rodzinne co do podróżowania - uśmiechnięty i zadowolny :tak:
fotki pod wodą super, to z waszego aparatu?

madzia, Kamilek jest boski, na tej pierwszej fotce wyszedł jak jakiś zawodowy model :-) jakie ma boskie oczka - można się rozpłynąć :happy2:
to ty jeesteś na tej fotce?? :szok::szok: nie no bez kitu :nerd: na avatorze wydajesz się wyglądać poważniej :tak:;-):-)

nina, ślicznie wyglądałaś, pięknie!! :tak::tak::-)

Nina - świetne foteczki. Ta plażowa to już w ogóle, no i ta ze zlożonymi rączkami - śliczne!!!
Pieknie wygladaliście (nie, żebyś teraz wyglądała źle... chociaż nie mamy z czym porównywać :baffled::-( - jedynie na fotkach z Chrzcin nam się pokazałaś...:sorry2:)

m@dzia ale ty mlodziutko wygladsz,a kamilek slodziak z tym pomaranczowym noskiem

pomaranczowe noski gora!!!:-)

zauwazylam ze chyba wiekszosc naszych chlopakow ma tkie

nina zdjecia slubne fajne,bardzo drobniutka jestes

m@dzia ale ty mlodziutko wygladsz,a kamilek slodziak z tym pomaranczowym noskiem

pomaranczowe noski gora!!!:-)

zauwazylam ze chyba wiekszosc naszych chlopakow ma tkie

nina zdjecia slubne fajne,bardzo drobniutka jestes

hihih byłam przed ciążą chudsza( a i tak mówiłam, że gruba jestem) teraz mam parę kilo więcej.To raczej zasługa sukienki, że wygladam drobno. Zawsze marzyłam o takiej bombkowej, ale jak przymierzyłam to się okazało, że to nie dla mnie:tak:

reklama
Nina-Ślicznie wyglądałaś w tym wyjątkowym dniu.
mmatysia, śłiczne widoczki. ehhh ale ci zazdroszczę, bo w wyobraźni już poczułam te promyczki słoneczka na skórze :zawstydzona/y:
widać że Fifi odziedziczył geny rodzinne co do podróżowania - uśmiechnięty i zadowolny :tak:
fotki pod wodą super, to z waszego aparatu?
Nie z Fifika to raczej podróżnika nie będzie:no::no::no:.Każda przejażdżka czy samochodem,czy autobusem czy pociągiem o samolocie nie wspomnę zaczyna się kilkunastominutowym koncertem:baffled: Po tym koncercie zawsze mam nerwy w strzepach i odechciewa mi się wszystkiego:dry:
Fotki z pod wody to od znajomych-kupili aparat jednorazówkę dlatego nie najlepszej jakości:sorry2:.

Do góry