reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

hej dziewczynki,

Dawno mnie nie bylo bo mi sie laptop zwalil:wściekła/y:teraz siedze na meza:tak:nie mialam jak wam napisac dziekuje za wszystkie kometarze co do urody mojej kokoszki:)))hehehe...:-D:-Dteraz moja Manie czasami nazywam kokoszka:cool2:

A teraz z innej beczki ale te nasze dzieci szybko rosna:szok::szok:patrze na wasze pociechy i nie wierze,rany jeszcze pamietam jak wklejalysmy zdjecia po porodzie:eek:a teraz juz niektore maja zabki siedza...rany...i wszystkie zrobily sie takie slodkie tylko jesc...mniam mniam:laugh2:Moja za 2 dni bedzie miec 5miesiecy....:OOOO rany kiedy to minelo!!!!

Confi jaki on jest slodki!!! i ten jezyczek bedzie dobrym calusnikiem:tak:

Kasia twoj synus to widac ze radosc zycia:laugh2:

Kasia 1208 moja Niunia tez czasami tak spi:-Dslodkie...

Mamstud hehe widze ze kupkowo...slodziutka ta twoja Niunka:-D:-D

tikanis fotki super...a Kubus taki slodki!!!!

dziewczynki mam nadzieje ze zadnej nie pominelam....ale wszystkie nasze dzieciaczki to najslodsze skarbki:cool2::cool2:

A oto moja Marysia ktora za 2dni ma 5 miesiecy:szok::szok:

Załączniki

• IMG_0284.jpg
    IMG_0284.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0273.jpg
    IMG_0273.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0262.jpg
    IMG_0262.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0268.jpg
    IMG_0268.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_0223.jpg
    IMG_0223.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 102
  • IMG_0250.jpg
    IMG_0250.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Hej! Julka zasnela na macie kiedy pisalam na glownym, wiec pomyslalam, ze pochale sie jak urosla. Doslownie urosla, widac nawet, ze waga idzie jej w gore. Teraz ma nawet troche chudsza buzke niz dotychczas....
Co do waszych dzieciaczkow nie bede sie rozdrabniac, bo kazda mama wie, ze jej dziecko jest najpiekniejsze na swiecie. Zeby nie wiem co inni gadali nie beda mniec racji... Chyba, ze prawia komplementy!:-):laugh2: Bo oczywiscie tylko one naleza sie Naszym bobaskom do schrupania.
Ja tylko tak napomkne, ze Kokoszka z uwagi na superasne wloski Mani powinna miec zakaz wklejania zdjec! A jesli wogole, to porsze wycinac kawalki z wloskami! To grozi zawalem mam zazdrosnych, jak ja! :laugh2::-D
mamastud zmienilam teraz pieluchy Julce, ale czasem zdarza sie podobna niespodziewajka... No i wogole Gaba ladnie sobie "lezy"! Naprawde cudnie.... A gruszka jaka pyszna! :laugh2:
Confi ja juz na glownym pisalam, ze cudnie wygladasz. Damianek tez slodziak... Zdjecie z piesorkiem superowe. Ja mam Julki takie z kotem. Pies u nas jest zwierzakiem podworkowym. Julka uwielbia kiedy skacze i szczeka. Smieje sie w glos, a my placzemy ze smiechu :-) Aha zdjecia ze "stoycy" tez widzialam. Slicznie! Tesciowa nie wyglada na taka straszna ;-) ALE! Pozory myla ;-)Aha a raczki i nozki sa przepyszne... Jula narazie tylko raczki, ale probuje tez nogi.
moniqsan zdjecia jak z katalogu jakiegos!
kasia1208 chyba duzo dzieciaczkow tak sypia... chociaz Julka najczesciej ma buziaka otwartego, ale czasem zdarza jej sie tak spac u mnie na rekach. A drugie zdjecie to ma oczy jak 5zl. Co on tam zobaczyl?
matychna21 Tomcio ma super wloski! Chruje na takie u Juli :laugh2:
malinka czapka z pierwszych dwoch zdjec super! Slodziakowo! Takie cos, jakby "JOŁ, JOŁ" :-D:tak:
tikanis normalnie lansujesz sie! Kurde... i tak wyglada kobieta po ciazy? Zazdroszcze! Bardzo podoba mi sie srodkowe zdjecie z Kubusiem.
m@dzi@ jak sobie luzak siedzi! Prosze!

A to my... Kazde zdjecie w nazwie ma tytul. Torfy to zdjecie ze spaceru nad jeziorko, w ktorego rejonie jest duzo torfu. Zrobilismy tylko jedno takie byle jakie, ale labedzie atakowaly nam psa :laugh2: i musielismy uciekac.
Troche nie w temacie, ale zamiescilam pozy do snu naszego kota. Poprostu rozwala nas czasem.
Jest tez zdjecie z odbitym smokiem na buzi nie wiem czy widac. Realnie jest chyba mocniejsze. Tak smakuje smok.

CZ I

Załączniki

• figaro1.jpg
    figaro1.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 75
  • figaro2.jpg
    figaro2.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 73
  • metamorfozadziecka.jpg
    metamorfozadziecka.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 80
  • trojca.jpg
    trojca.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 84
  • luzak.jpg
    luzak.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 81
  • karuzela1.jpg
    karuzela1.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 88
  • mamapiszenaforum.jpg
    mamapiszenaforum.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 85
  • moczymynogi.jpg
    moczymynogi.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 88
  • NAMACIE1.jpg
    NAMACIE1.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 79
  • pysznosci.jpg
    pysznosci.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 84
noooo, slonko ale Ci się z Juleczki robi ślicznotka :tak: Uśmiech gwiazdorski, usteczka jak u laluni i oczy takie wyraźne. A kocior super, ja mam i kota i bzika na punkcie kotów, także jak dla mnie możesz wstawiać z kotem co 2 zdjęcie :tak:

krystyna jeśli o mnie chodzi, to ja takiej gorączce daję jeszcze szansę. Zresztą gorączka to w końcu najlepsza obrona organizmu przez zarazkami. W temperaturze 38 stopni przeciwciała wykazują najwyższą skuteczność i takiej gorączki nie powinno się nawet zbijać!!! To samo dotyczy dzieci. Przerażają mnie mamy zbijające dzieciom temperaturę. Dopiero powyżej 39 stopni można próbować ją obniżyć i to domowymi sposobami (chłodna okłady na łydki, kąpiele w wodzie o 0,5 st niższej od temperatury ciała dziecka) a do lekarza udajemy się przy przekroczeniu 40 st! Chyba że dziecko bardzo źle wygląda, jest apatyczne, "leje" się przez ręce itd

mamstud ale się Gaba urżnęła. Ja zawsze mam wizję zakupkanej maty której przecież nie da się prać :sorry:

Moniqsan...hmmm , czy to znaczy ,ze gruba jestem? :confused2: :cool2: bo nie wiem jak to sobie tłumaczyć...

Confi, no wiesz! Miałam na myśli to, że ze zdjęcia na zdjęcie wyglądasz coraz bardziej kwitnąco, a wiesz co to może znaczyć ;-) Dlatego napisałam o tym teście ciążowym :tak:

ankzoc dzięki, nasz aparat to Canon EOS 40D (lustrzanka) notabene prezent dla mnie od męża na pierwszą rocznicę ślubu :happy:

kasia1208 Jakie ma Filipek fajne polusie. Chyba całowane nagminnie, co ? :-)

dziękuję kochane za miłe słowa ta ostania minka to po wieczornym cycu zawsze nie mogę się na niego napatrzeć , a te oczka jak 5 zł to zobaczył siebie w lustrze :-D a polisie całowane że ho ho :tak:
mamstud bodziaki cudnie ozdobione :-p
kokoszko nie mogę się nadziwić włoskom Mani piękna dziewczynka :tak:
słonko Julcia fajny pyzio a to zdjęcie z tatusiem i kotkiem cudne :-)

zacznę od wychwalania Waszych dzieciaczkow:

kasia1208 - i ja dolączam się do grona zauroczonych cioć - piekny jest Twój Synuś, a z coreczki jaka slicznotka!!!

kokoszka - ja Ci mowie - Ty lepiej zapisz to swoje dziecie do jakiejs wielkiej miedzynarowodej agencji - Toż to GWIAZDA wsrod Majowych Dzieciaczkow (przepraszam resztę Mam...ale - same powiedzcie...

moniqsan - no cudowne foteczki..po prostu CUDO (CUDO odnosi się oczywiście do Ciebie i Lilianki, Tata - ujdzie;-):-D - zartuje oczywiście:-p) i napisalaś, ze Powsinogi spotkaly się ze "starymi" Powsinogami... teraz rozumiemy - GENY:tak::-D:-D:-D

confi - Babko Ty Kochana - ja już nie wiem jak mam formulowac komplementy pod Waszym adresem:-( Wyglądacie JAK ZAWSZE - cudownie...
O już wiem, co napiszę... Ty i DAMI to takie Aniołki (typ urody), a z M - to czysty Demonik (czarne wloski, śniada cera, bródka i ... od czasu do czasu charakterek - po prostu PIEKIELNIAK;-):tak::-D - może Mało tyczy się to do aktualnych widoczków, ale zawsze to bedzie coś oryginalszego w opisach :-D:tak::-D

slonko - Juleczka mnie rozwala na lopatki - rozkoszna buzia!!! Kociarstwo też jest dobre, hehe - szczegolnie w wersji TROJCY :tak::-D
Tylko Ty Kochana coś biedniutko na buzi wyglądasz - mam nadzieje, ze wszystko w porzadku:happy:

mamstud - KUPA pierwsza klasa :-D:-D:-D Gabusia jest taka drobniutka i urocza - az Ci zazdroszcze jej lekkości :tak::-)

krystyna- a Ty co?? ile mamy czekać na fotki Twojej Niuni (Ciebie też dawno nie widzialyśmy)??!!!! Marsz mi do wstawiania świezej porcji foteczek!!!

barmanka - a ja chce widzieć Marcelka w butkach :-D i w ogole fotki z odplywu... Przybliż nam jesienna Irlandie :tak::-)

:sorry:hehe rozbawilas mnie slonko z tym tektem o wloskach:))))nie martw sie niedlugo twojej ksieznicze urosna i bedziesz czesac kucyki i spineczki:-D:-D:-DA mala jest slodziutka i te puciaczki mniam mniam....Moja bratowa jak sie dowiedziala ze Marysia ma tyle wloskow i zobaczyla na zdjeciu z zazdrosci skomentowala "sie jej wytra" i co i dupa nic sie nie wytarlo i jeszcze rosna:tak::tak:teraz sama jest w ciazy i zaraz bedzie rodzic i tez ma dziewczynke ciekawe ile ona bedzie miec wlosow:eek:ja mowie z tej zazdrosci urodzi sie lysa....
Kasia 1208 moja Mania chyba geny meza wziela moj maz tez sieurodzil z bujna szopa wloskow ja natomiast bylam lysa jak kolano i do tej pory nie mam jakis super wlosow:confused2:
Aga k_M dziekuje za wyroznienie mojej corci:cool2:wlasnie mowilam mezowi ze mowicie zeby ja poslac powiedzial ze cos znajedziemy jakas agencje:cool2:hehehe jak bede w Polsce to moze z nia pojde;))))

tak śpiącego zastałam synka wczoraj jak kładłam się spać :-D:-D:szok:
(reszta fotek w innym czasie :zawstydzona/y:)

Załączniki

• IMG_2912.jpg
    IMG_2912.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 84
reklama
hahaha- barmanka - dobre!!!! Moja też czesto przykrywa się tetrą - jak jej ściagamy, to uśmiejch na poł twarzy i szczerzy dziąsla.. Moja "wina" - aby się nie bala ciemności, i sytuacji wlasnie pieluszkowo-kocykowych (zaslaniajacych buzie), robiłam jej "nie ma, nie ma Jagódki ...- jest Jagódka!!!" i teraz sama się z nami bawi:-D

Do góry