hej dziewczynki,
Dawno mnie nie bylo bo mi sie laptop zwalilteraz siedze na mezanie mialam jak wam napisac dziekuje za wszystkie kometarze co do urody mojej kokoszki))hehehe...teraz moja Manie czasami nazywam kokoszka
A teraz z innej beczki ale te nasze dzieci szybko rosnapatrze na wasze pociechy i nie wierze,rany jeszcze pamietam jak wklejalysmy zdjecia po porodziea teraz juz niektore maja zabki siedza...rany...i wszystkie zrobily sie takie slodkie tylko jesc...mniam mniamMoja za 2 dni bedzie miec 5miesiecy....:OOOO rany kiedy to minelo!!!!
Confi jaki on jest slodki!!! i ten jezyczek bedzie dobrym calusnikiem
Kasia twoj synus to widac ze radosc zycia
Kasia 1208 moja Niunia tez czasami tak spislodkie...
Mamstud hehe widze ze kupkowo...slodziutka ta twoja Niunka
tikanis fotki super...a Kubus taki slodki!!!!
dziewczynki mam nadzieje ze zadnej nie pominelam....ale wszystkie nasze dzieciaczki to najslodsze skarbki
A oto moja Marysia ktora za 2dni ma 5 miesiecy
Dawno mnie nie bylo bo mi sie laptop zwalilteraz siedze na mezanie mialam jak wam napisac dziekuje za wszystkie kometarze co do urody mojej kokoszki))hehehe...teraz moja Manie czasami nazywam kokoszka
A teraz z innej beczki ale te nasze dzieci szybko rosnapatrze na wasze pociechy i nie wierze,rany jeszcze pamietam jak wklejalysmy zdjecia po porodziea teraz juz niektore maja zabki siedza...rany...i wszystkie zrobily sie takie slodkie tylko jesc...mniam mniamMoja za 2 dni bedzie miec 5miesiecy....:OOOO rany kiedy to minelo!!!!
Confi jaki on jest slodki!!! i ten jezyczek bedzie dobrym calusnikiem
Kasia twoj synus to widac ze radosc zycia
Kasia 1208 moja Niunia tez czasami tak spislodkie...
Mamstud hehe widze ze kupkowo...slodziutka ta twoja Niunka
tikanis fotki super...a Kubus taki slodki!!!!
dziewczynki mam nadzieje ze zadnej nie pominelam....ale wszystkie nasze dzieciaczki to najslodsze skarbki
A oto moja Marysia ktora za 2dni ma 5 miesiecy