reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

No Damianek jak zwykle - słodziutki, śliczny i uroczy (z mamusią najbardziej), ale nie wiem Confi co Ty będziesz musiała teraz pokazać żeby rozłożyć mnie bardziej bądź podobnie jak przy ostatnim filmiku :-D

reklama
No Damianek jak zwykle - słodziutki, śliczny i uroczy (z mamusią najbardziej), ale nie wiem Confi co Ty będziesz musiała teraz pokazać żeby rozłożyć mnie bardziej bądź podobnie jak przy ostatnim filmiku :-D
No fakt...trudno bedzie to pobić :-D
mam jeszcze jeden filmik ale na razie nie będę Was Damim zasypywać ;-)

Nagrałam kilka
Próbowałam wrzucać na youtube i coś mi sie chrzani za każdym razem. A ja jestem bardzo niecierpliwa i wypinałam się na youtube tyłkiem. Ani w firefoxie ani w safari mi nie szło. Nie wiem co się stało bo kiedyś filmiki wgrywały się bez problemu. Sa na youtube filmiki z moim kotem (trzeba wpisać Gigar)

marzeniak, ta 1 fotka jest the best :tak::-) super klimacik ma....

tikanis, synek ma piękne oczka, po tobie :tak:

mamstud, widzę że dzieciaczki pozajmowały już swoje kąty ;-) super chacjenda :tak: a to jest mieszkanie w bloku? (bo chyba rzadko kiedy zdarzają się dwupoziomowe mieszkania w bloku, prawda?) ojjj to chyba grono majowych mamuś niebawem będzie kolejnego szampana piła - tą razą "na wprowadziny":-D

confi, moniqsan ale się usmiałam z waszych pogadanek :-p żydki dwa :-p:-p

confi, widze że synek nadal ćwiczy tańca-połamańca ;-) bardzo podoba mi się fotka nr4 tam gdzie na twarz Damianka pada słońce przez firanke (tak się domyślam) - super to uchwyciłaś :tak::happy:

barmanka, moniqsan, confi, mamstud- dzieki za komplementa...:-D

mamstud- mieszkanko eleganckie i ladne kolorki:-D

confi- sliczny ten twoj synek jajuz nieraz mowilam ze bedzie lamal serca..:) a ty tak ladnie opalona:-D

m&m's - powiem krótko czy zdrowa, czy chora - wyglądasz pięknie!!!

A ja wrzucam troszeczkę fotek mojego wielkiego dziecka;-):-D
Trzy pierwsze są z mojej obrony (19.09), a kolejne z tego weekendu:-)
Na jednym ze zdjeć z gryzaczkiem widać już białą gulkę zapowiadającą ząbek (dziwię się, ze pierwsze idą jej te tylne ząbki:eek:, hmmm).
Acha - a ten przystojniak obok mojej Niuni 16.12. skończy roczek!!!

Załączniki

• DSC02132.jpg
    DSC02132.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC02122.jpg
    DSC02122.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 83
  • IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC02134.jpg
    DSC02134.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC02135.jpg
    DSC02135.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC02136.jpg
    DSC02136.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02137.jpg
    DSC02137.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC02144.jpg
    DSC02144.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC02146.jpg
    DSC02146.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC02145.jpg
    DSC02145.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 67
a teraz komplementuje wcześniejsze fotki:

mamstud - Kochana, mieszkanko REWELACJA!!! I nie mogę napatrzeć się na szczeście z Was płynące z jego posiadania :-):-):-) Czekam na info dot. parapetówy ;-):-D

Tikanis - ja już kiedyś pisałam o podobienstwie Kubuśka do Ciebie:tak::-) już jest slicznusi po mamie, a co tobedzie potem...

marzeniak - ależ Twoi synkowie są do siebie podobni!! Super!! Dwa przystojniaki:tak::-)

confi - jak zawsze cudownie!!! Buziak dla Damianka :*

reklama
Mamstud gratuluje mieszkanka. Fajne, przestronne, będą miały dzieciaki dużo miejca do zabaw
Confi fajne zdjęcia. A to na którym Damianek zaiteresowany lusterkiem najlepsze. A co do filmu z gaworzeniem Damiego - rewelacyjny. Uśmiałam się razem z mężem. Mój Julek zaczyna gaworzyć jak ma coś w buzi, więc jak włożę mu gryzak czy palec bo buźki to zaraz jest łeee, beee itp.
M&MS bardzo fajne foteczki, wcale nie widać, że byłaś chora.No i z teściową ładnie wyglądacie.
Aga km Jagoda to rzeczywiści duża dziewczynka. Masz co nosić. Widzę, że juz figurka jak sprzed ciąży - kwitnąco wyglądasz.

Do góry