reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Barmanko a mi sie wydaje ze Marcel cos przeczowal ze mama bedzie zdjecia robic i specjalnie sie zakryl chroniac swoj wizerunek :-D moze wstydzioch ???

reklama
Kasia1208 - jej ale Filipek ma duże oczka - piękne i jak sobie słodko śpi :-)
Mamstud - u nas to ostatnio co kupka to Oli ma brudne wszystko co ma na sobie, zmieniliśmy pampersy na 4, może będzie lepiej :-)
Kokoszka - ślicznotka, a włoski rewelacja :-)
Barmanko - mój też tak często zasypia :-D
Słonko - śliczna dziewczynka i jaka roześmiana :-)

A to moje skarby :-)
DSC03049.JPG
DSC03100.JPG
DSC03092.JPG

Kokoszko co ja mam Ci powiedzieć, Mania jest śliczna i już. Zazdroszczę, że nosicie spineczki, ja też już tak chcę! :-)

slonko ale Julcia to kawał kobitki! Bardzo ładna dziewuszka i taka radosna. Po zdjęciach jakoś nie widać, że z niej taki diabełek :-)

Barmanko o losie! Ależ widok! Zajrzałaś żeby sprawdzić czy żyje? :-)

marzeniak śliczna pierwsza fotka, masz pięknych syneczków.

Dziś byłam u pediatry i pytałam o to siedzenie Gaby - pozwoliła, byleby nie za długo :-)

kokoszka- no nie twoja mala jest rozbararajaca:) przecudny cukiereczek z niej:)

slonko- komplemenciara:) jeszcze mi zostalo 5 kg na plusie a zdjeciami mozna wiele ukryc i odpowiednimi ubraniami:) slicznie slodkie zdjecie jak maly trzyma butelke spiac,, a pozycje kota wow hehe

Załączniki

• P9050300.jpg
    P9050300.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 60
  • P9050301.jpg
    P9050301.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 60
  • P9050303.jpg
    P9050303.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 59
  • P9050302.jpg
    P9050302.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 62
  • P9050306.jpg
    P9050306.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 59
  • P9050307.jpg
    P9050307.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 55
  • P9050309.jpg
    P9050309.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 58
  • P9170313.jpg
    P9170313.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 54
  • cty1.jpg
    cty1.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 72
tikanis Kubusiek jest śliczny i ma duży zasób min :-)

A to moje Skarby w naszym Nowym Mieszkanku! :-)

Załączniki

• DSC00764.jpg
    DSC00764.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC00763.jpg
    DSC00763.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC00783.jpg
    DSC00783.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC00786.jpg
    DSC00786.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC00785.jpg
    DSC00785.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 84
mamstud
Ale wam tam faaaajnie :-) Najlepsze jest to zdjęcie samej Gaby na podłodze :tak: Całe królestwo jej :happy:

tikanis
Kubuś ma taaaakie spanielowate oczy. Każda baba mu wszystko wybaczy :-D A mama będzie pierwsza :-)

Ostatnia edycja:
No mamstud, CUUUUUUUUUUUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
I mam postulat do Ciebie i do Moniqsan, bo akurat zwrócilam uwagę - proszę używać funkcji samowyzwalacza, lub zaczepiać przechodniów (Moniqsan) i robić sobie zdjęcia w pełnym składzie rodzinkowym!!!:-):tak:

mam postulat do Ciebie i do Moniqsan, bo akurat zwrócilam uwagę - proszę używać funkcji samowyzwalacza, lub zaczepiać przechodniów (Moniqsan) i robić sobie zdjęcia w pełnym składzie rodzinkowym!!!:-):tak:

Że z mężem tak?
Ja czasami jakieś zdjęcie z mężem wstawię. Ale żeby tak razem, cała trójka, to fakt,
rzadko nam się zdarza pstryknąć. No bo tak - na samowyzwalacz trzeba mieć warunki (jakiś statyw, tudzież parkan i tym podobne) a obcym trochę się boimy dać aparat :sorry: Ale będziemy się starać

reklama
hahahaha mamstud, Gaba na tym zdjęciu wyglada jakby myślała "ups...przyłapali mnie". Mieszkania .zazdraszczam..ale tak pozytywnie . Gaba wygląda jak zarządca lokalu. Ps...choć nieumeblowane jeszcze to już piękne, ech mieć takie i wszystko byłoby super. Już nic nie byłoby mi potrzebne do szczęścia

Kokoszko, całuśnikiem po mamusi będzie
Mania...ja już nie wiem co mam pisać , wszystko sie powtarza. Ona jest po prostu śliczna . malutka księżniczka

Slonko, już się stęsniłam za Twoją papuśną Julcią, zdjęcia kota jednak rzadzą , ale ja z wózka bym go wywaliła , ale ja mam dużego psa i mierze zwierzaki nasza wygórowana miarą

Moniqsan...testu nie zrobiłam ...o a to ,że wyglądam kwitnąco...no cóż w końcu coś mi się w życiu udało . To powód do dumy

aga_k_m a wiesz ze coś w tym jest...może i mój M do modelowych nie nalezy ale przez to jego demoniczne spojrzenie mamy teraz Damianka ...(oczywiście prosze nie brać tego dosłownie )wpadłam na całego ,ale to była najlepsza wpadka w moim życiu

Barmanko hahaha padłam , super fotka. Swojego czasu Dami też tak spał i nagle mu się odwidziało. Teraz nie lubi nic na buzi, ech nie nadążysz a to to ledwo od ziemi odrosło

Marzeniak, fajowe chłopaki . Usmiech na ostatniej fotce rządzi

Tikanis Moniqsan ujęła to tak jakbym ja sama chciała to ując...pozwól ,ze się dołacze do jej zdania. ja mam jeszcze wyobrażenie jak Kubuś z tymi swoimi oczami śpiewa "love me tender..."
a ty...pięknaś

a to trochę mojego Skarbka

Załączniki

• Damianek 025.jpg
    Damianek 025.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 61
  • Damianek 020.jpg
    Damianek 020.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 69
  • Damianek 003.jpg
    Damianek 003.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 64