reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniqsan, zdjęcia śliczne!! Wogóle śliczna z Was rodzinka:tak::-). Czapeczka Lilianki super fajna!!! zdradź mi gdzie ją kupiłaś. A Zdjęcie gdzie twój mąż całuje Lili w rączkę jest roztkliwiające!:sorry:

Mamstud, Gaba jest rozkoszna:tak:. Ciekawa jestem co lekarz powie o tym siedzeniu. A jak tam ząbki Gabuni? chyba już je widać, nie? To czemu nie ma zdjęć "wiewióreczki"?;-):-)

Confi, Dami jest Cudny:tak::tak::-)! A ta czapeczka!! naprawde super ciuszki znajdujesz Damiemu.:-):-):-)

Malinka, u Ciebie widze jeszcze lato. Ale ty szczuplutka jesteś.:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze tak rzadko tu zaglądam mam teraz kilka stron do nadrobienia ;-)

nina2003- juleczek słodziutki i mamusia piekna :-) , a to zdjęcie z piłeczką super

moniqsan- zdjęcia znad morza cudowne, wygladacie ślicznie dziewczyny. Mam pytanko bardzo ładne zdjęcia macie , planuję teraz zakup aparatu jakiegoś lepszego, a wasze zdjęcia są cudowne mogę wiedzieć jakim aparaciekiem robicie zdjęcia??

monikam- filipek jest sliczny ma taką delikatną urodę

kasia1208- no filipek to ma sliczniusi usmiech:-)

confi- damianek to super akrobata :szok: , oj chyba czekoladka leci z tych paluszków, że tak je wcina :-D

mamstud- super wygląda Gabi jak wcian marchewkę i gruszkę :-D a jak siedzi na leżaczku :szok:

sara1983- sliczna mamusia i cudowny synuś :-p

barmanka79- kochana Marcelek to mały przystojniaczek, oczka ma takie duże :tak:

marychna21- kochana Tomuś jest boski te jego włoski poprostu czad :-)

malinka- sliczna z ciebie mamusia :-), a czy mi się wydaje czy synuś ma brązowe oczka :rofl2:, fajną minkę strzlił na tym zdjęciu w bluzeczce z misiami taki smutasek

tikanis :szok:wow super focie, a kubulek taki ciapuś słodki

m@dzi@- ale ma słodki uśmieszek :-)

dziękujemy dziewczynki, to miłe czytać takie słowa :-)
przeczytałam wszystko Damiankowi na głos, uśmiał się jak norka...chyba z mojego głosu :-D:-D:-D:confused2:

Tikanis...wiem , wiem nieziemsko czyli jak kosmici w krótkich rękawkach podczas gdy reszta w polarach :-D a tak serio to dziękuje :tak:

Moniqsan...hmmm , czy to znaczy ,ze gruba jestem? :confused2: :cool2: bo nie wiem jak to sobie tłumaczyć...
testu nie robiłam bo ostatnio miałam @ :szok: mimo karmienia piersią. Nie podoba mi się to bo myślałam ,że odpocznę dłużej.
Wasza Lilianka jak zwykle...pieknie. Czapusia obłedna :-)

Barmanko,jak wychodzę z dwójką to pies ma kaganiec i idzie bez smyczy, a Dami to różnie. Raz w wózku raz w chuście ;-)

m&m's przyznam ,że tę czapeczkę po prostu kupiłam, jako pierwszą lepsza bo potrzebowałam czegoś by przykryć Młodemu uszy , ale dziękuję ...zazwyczaj się staram i szperam

ankzoc , aj z tymi jego palcami to mam...nawet w kąpieli je ciamka...żeby umyć raczki muszę wyjmować je z buzi :-D

Kasia ..fajny tez Twój urwisek :tak:

kasia-- ostatnie zdjecie wymiata:p znaczy jest zajefajne,, znaczy sie cudne;-)

confo= nie ma za co;-)

ankzoc- dzieki kochana:-D

m&m's rzeczywiście muszę się przyczaić i zrobić fotkę z zębolami :-)
kasia1208 świetne zdjęcia, najlepsze jest to gdzie Filipek śpi :-)

Zgadnijcie od czego Gaba ma poplamiony bodziak...:rofl2:

Załączniki

• DSC00743.jpg
    DSC00743.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 77
Mamstud aleeee kupaa(na bodziaku oczywiście:p). Śliczny brudasek z Gaby.
Confi super zdjęcia z nad morza i czapeczka Damianka choć w pospiechu wybierana to naprawdę ładna.
Kasia to zdjęcie ze śpiochem, tak jak pisały dziewczyny przede mną, cudne.Mój Julek też robi podobną minkę jak śpi, albo jak się wybudza.

m&m`s,ankzoc- dziekujemy :zawstydzona/y:

mamstud- ale Gaba siedzi :szok: niesamowite ! :tak:teraz to juz powoli mozna pozwalac, przeciez nie siedzi caly dzien ;-) no a na kolejnej sesji nie da sie ukryc ze to MEGA KUPKA :-D he he he

Confi- oj nie ladnie ze Damianek pokazuje nam jezyczek ;-) buziaczki powiniem wysylac do cioć :-D widze ze zajadanie stop bardzo sie podoba :tak: Potwierdzam slowa moniqsan, lepiej zrob test :tak:;-)

moniqsan - no Tobie kochana to tez mozna ciagle slodzic :tak: przeuroczo wygladacie :tak:

kasia- normalnie powalaja mnie miny Twojego synka, taki pocieszny jest :-D

mamstud u nas czesto jest podobnie:)bodziak zasrany:)ale naszczescie schodzi z vanishem:-D:-D
tylko czasem u nas nawet na becik sie przebije:-D
poki co kupki ladnie pachnabo narazie tylko jestesmy na mleku mamy.......ale co bedzie potem.....??????:szok:
boje sie teraz bo mam 38 stopni goraczki i caly dzien jej nie zbilam.....jutro lekarz ale ja chce karmic!!!!!!!!boje sie!!!!!!!

reklama
Krystyno30 my też tylko na cycku. Do lekarza idź i niech Cię zbada ale nie bój się karmić piersią Można karmić do ponad 39 stopni, wiem bo przećwiczyłam. Nawet gdy jesteś chora Antosi nic nie będzie bo dostaje w Twoim mleczku przeciwciała. Dużo zdrówka życzę i daj znać co powiedział lekarz :-)

Do góry