reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Moniqsan, zdjęcia śliczne!! Wogóle śliczna z Was rodzinka:tak::-). Czapeczka Lilianki super fajna!!! zdradź mi gdzie ją kupiłaś. A Zdjęcie gdzie twój mąż całuje Lili w rączkę jest roztkliwiające!:sorry:

Mamstud, Gaba jest rozkoszna:tak:. Ciekawa jestem co lekarz powie o tym siedzeniu. A jak tam ząbki Gabuni? chyba już je widać, nie? To czemu nie ma zdjęć "wiewióreczki"?;-):-)

Confi, Dami jest Cudny:tak::tak::-)! A ta czapeczka!! naprawde super ciuszki znajdujesz Damiemu.:-):-):-)

Malinka, u Ciebie widze jeszcze lato. Ale ty szczuplutka jesteś.:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze tak rzadko tu zaglądam mam teraz kilka stron do nadrobienia ;-)

nina2003- juleczek słodziutki i mamusia piekna :-) , a to zdjęcie z piłeczką super

moniqsan- zdjęcia znad morza cudowne, wygladacie ślicznie dziewczyny. Mam pytanko bardzo ładne zdjęcia macie , planuję teraz zakup aparatu jakiegoś lepszego, a wasze zdjęcia są cudowne mogę wiedzieć jakim aparaciekiem robicie zdjęcia??

monikam- filipek jest sliczny ma taką delikatną urodę

kasia1208- no filipek to ma sliczniusi usmiech:-)

confi- damianek to super akrobata :szok: , oj chyba czekoladka leci z tych paluszków, że tak je wcina :-D

mamstud- super wygląda Gabi jak wcian marchewkę i gruszkę :-D a jak siedzi na leżaczku :szok:

sara1983- sliczna mamusia i cudowny synuś :-p

barmanka79- kochana Marcelek to mały przystojniaczek, oczka ma takie duże :tak:

marychna21- kochana Tomuś jest boski te jego włoski poprostu czad :-)

malinka- sliczna z ciebie mamusia :-), a czy mi się wydaje czy synuś ma brązowe oczka :rofl2:, fajną minkę strzlił na tym zdjęciu w bluzeczce z misiami taki smutasek

tikanis :szok:wow super focie, a kubulek taki ciapuś słodki

m@dzi@- ale ma słodki uśmieszek :-)

dziękujemy dziewczynki, to miłe czytać takie słowa :-)
przeczytałam wszystko Damiankowi na głos, uśmiał się jak norka...chyba z mojego głosu :-D:-D:-D:confused2:

Tikanis...wiem , wiem nieziemsko czyli jak kosmici w krótkich rękawkach podczas gdy reszta w polarach :-D a tak serio to dziękuje :tak:

Moniqsan...hmmm , czy to znaczy ,ze gruba jestem? :confused2: :cool2: bo nie wiem jak to sobie tłumaczyć...
testu nie robiłam bo ostatnio miałam @ :szok: mimo karmienia piersią. Nie podoba mi się to bo myślałam ,że odpocznę dłużej.
Wasza Lilianka jak zwykle...pieknie. Czapusia obłedna :-)

Barmanko,jak wychodzę z dwójką to pies ma kaganiec i idzie bez smyczy, a Dami to różnie. Raz w wózku raz w chuście ;-)

m&m's przyznam ,że tę czapeczkę po prostu kupiłam, jako pierwszą lepsza bo potrzebowałam czegoś by przykryć Młodemu uszy , ale dziękuję ...zazwyczaj się staram i szperam

ankzoc , aj z tymi jego palcami to mam...nawet w kąpieli je ciamka...żeby umyć raczki muszę wyjmować je z buzi :-D

Kasia ..fajny tez Twój urwisek :tak:

kasia-- ostatnie zdjecie wymiata:p znaczy jest zajefajne,, znaczy sie cudne;-)

confo= nie ma za co;-)

ankzoc- dzieki kochana:-D

m&m's rzeczywiście muszę się przyczaić i zrobić fotkę z zębolami :-)
kasia1208 świetne zdjęcia, najlepsze jest to gdzie Filipek śpi :-)

Zgadnijcie od czego Gaba ma poplamiony bodziak...:rofl2:

Załączniki

• DSC00743.jpg
    DSC00743.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 83
Mamstud aleeee kupaa(na bodziaku oczywiście:p). Śliczny brudasek z Gaby.
Confi super zdjęcia z nad morza i czapeczka Damianka choć w pospiechu wybierana to naprawdę ładna.
Kasia to zdjęcie ze śpiochem, tak jak pisały dziewczyny przede mną, cudne.Mój Julek też robi podobną minkę jak śpi, albo jak się wybudza.

m&m`s,ankzoc- dziekujemy :zawstydzona/y:

mamstud- ale Gaba siedzi :szok: niesamowite ! :tak:teraz to juz powoli mozna pozwalac, przeciez nie siedzi caly dzien ;-) no a na kolejnej sesji nie da sie ukryc ze to MEGA KUPKA :-D he he he

Confi- oj nie ladnie ze Damianek pokazuje nam jezyczek ;-) buziaczki powiniem wysylac do cioć :-D widze ze zajadanie stop bardzo sie podoba :tak: Potwierdzam slowa moniqsan, lepiej zrob test :tak:;-)

moniqsan - no Tobie kochana to tez mozna ciagle slodzic :tak: przeuroczo wygladacie :tak:

kasia- normalnie powalaja mnie miny Twojego synka, taki pocieszny jest :-D

mamstud u nas czesto jest podobnie:)bodziak zasrany:)ale naszczescie schodzi z vanishem:-D:-D
tylko czasem u nas nawet na becik sie przebije:-D
poki co kupki ladnie pachnabo narazie tylko jestesmy na mleku mamy.......ale co bedzie potem.....??????:szok:
boje sie teraz bo mam 38 stopni goraczki i caly dzien jej nie zbilam.....jutro lekarz ale ja chce karmic!!!!!!!!boje sie!!!!!!!

reklama
Krystyno30 my też tylko na cycku. Do lekarza idź i niech Cię zbada ale nie bój się karmić piersią Można karmić do ponad 39 stopni, wiem bo przećwiczyłam. Nawet gdy jesteś chora Antosi nic nie będzie bo dostaje w Twoim mleczku przeciwciała. Dużo zdrówka życzę i daj znać co powiedział lekarz :-)

Do góry