reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Na pierwszej fotce Gaba "leży" w leżaczku, na drugiej z bratem ogląda TV :-) Nr trzy to konsumpcja gruszki - smakowała!!

Załączniki

• DSC00710.jpg
    DSC00710.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC00721.jpg
    DSC00721.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC00699.jpg
    DSC00699.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
mamstud, wymiękłam normalnie :szok::szok: parzcież ona sobie siedzi zupełnie na luzaka :cool2:jaka silna!! fotka z bratem rozczulająca... a gruszke to widzę że jakby mogła to by połknęła w całości - a mówiłaś że ona nic nie chce jeść oprócz cycuszka :-p

No właśnie Barmanko ona jada chętnie owoce - winogrona, jabłka czy gruszki ale tylko w takiej postaci jak widać! Tartych w ogóle nie weźmie do buzi... I to jej siedzenie też mnie martwi - siedzi zupełnie sama, bez podparcia....Czy to zdrowe? Normalne?!

O rzesz Gaba, Ty spryciuro !!! :szok:
Ykhm, wcisnęło mnie w fotel :tak:
Moja Lilianka to pedejrzewam że jeszcze ze 2 miesiące kiedy osiągnie taki etap ... albo i 3 :sorry:

dziewczynki słodko wyglądacie i Wasze maluszki też :-)
mamstud ależ Gaba siada...ja bym chyba jej na to nie pozwalała, jeszcze nie :szok:

a to ku pokrzepieniu serc , reszta naszych fotek z nad morza i coś tam jeszcze :-p

Załączniki

• 18.09.2009 Molo Zaspa 015_resize.jpg
    18.09.2009 Molo Zaspa 015_resize.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 71
  • 18.09.2009 Molo Zaspa 005_resize.jpg
    18.09.2009 Molo Zaspa 005_resize.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 74
  • 18.09.2009 Molo Zaspa 013_resize.jpg
    18.09.2009 Molo Zaspa 013_resize.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 70
  • 18.09.2009 Molo Zaspa 011_resize.jpg
    18.09.2009 Molo Zaspa 011_resize.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 65
  • d1_resize.jpg
    d1_resize.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 73
  • Damianek 002.jpg
    Damianek 002.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 70
  • Damianek 018.jpg
    Damianek 018.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 69
  • Damianek 014.jpg
    Damianek 014.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 68
  • Damianek 020.jpg
    Damianek 020.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 69
  • Damianek 104.jpg
    Damianek 104.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 73
mamstud- ponoc siedzenie w tym wieku dzieci jest niezdrowe nawet jesli ona same siadaja bo maja kregoslup jeszcze bardzo mieciutki imoga dostacjakis skrzywien.. tak mi powiedziala lekarka.. a zdjecia przebojowe zwlaszcza z ta grucha:)

confi- no nieziemsko wygladacie kochana:)

Confi jak zwykle zdjęcia super i jak zwykle zachciało mi się jechać do domu (Kołobrzegu) :-)
tikanis Kochana to co mam zrobić kiedy ona sama siada? Przywiązać? :-)

mamstud a może ustawiać jej oparcie pod większym kątem, tak żeby ciężko jej się było dźwignąć do siadu? :confused:

Confi świetne fotki, i Damianek taki śliczny. Wygląda jak niewinny aniołek :tak: Ty z każdą serią zdjęć wyglądasz efektowniej (robiłaś test ciążowy ? :-D)

My dziś wybraliśmy się na Pola Mokotowskie. Po zdjęciach widać, że nadchodzi .... zima :no::no::no:

Załączniki

• IMG_2914.jpg
    IMG_2914.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_2916.jpg
    IMG_2916.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_2930.jpg
    IMG_2930.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 90
  • IMG_2925.jpg
    IMG_2925.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_2921.jpg
    IMG_2921.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_2917.jpg
    IMG_2917.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_2941.jpg
    IMG_2941.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_2947.jpg
    IMG_2947.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 83
moniqsan chyba masz rację, tylko leżak musi być całkiem na płasko bo inaczej i tak usiądzie. W środę idę do pediatry to zapytam co ona o tym myśli. Zdjęcia śliczne, rzeczywiście widać, że lato kończy się bezpowrotnie... Lilianka śliczna tylko jakoś nie mogę się doszukać do kogo jest podobna :-) My też uwielbiamy podróżować, rodzina cały czas marudzi, że cały czas gdzieś jeździmy i ciągamy za sobą dzieci... Biedne one :-)

reklama
confi, fotki super, bardzo mi się to z pieskiem podoba :tak:
a powiedz mi kochana, jak radzisz sobie z wyprowadzaniem swej dwójeczki na spacer? ;-) mam na myśli synka i piesia :laugh2:

moniqsan, ojjj rzeczywiście kończy się lato :-( Lilianka wygląda cool w tej czapusi, super jest:tak:

Do góry