reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Tomuś rewelka, włosy zabójcze.Wielkoludek z niego .Mój Tomek to mała pluskwa przy Twoim.
Jakie te wasze dzieciaki wielkie i tak poważnie wyglądaja.
Barmanko pamiątka będzie rewelacyjna.Marcelkowi fajnie w tej czapci-pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to zdjęcie.
A Sara- sama młodość w tych zdjęciach.
Jak tak na was patrze to az mi zal ,że ja już taka stara jestem-hi hi.
A NAJBARDZIEJ MI ŻAL ,ŻE MACIE TAKIE REWELACYJNE FIGURY.
Zdjęcie Agi na wątku głównym zwaliło mnie z nóg. Muszę zrobić rachunek sumienia i łańcuch na lodówkę założyc
Mamstud, u mnie przy karmieniu będzie sajgon. Mikołaj jest na etapie pomagania we wszystkim- tylko on ma dopiero 3,5 roku.
Confi, szkoda ,że się tak póżno zorientowałam bo ja dosyć często przebywam w okolicach Bemowa.Mogłyśmy tak jak sugerowala Monika spotkac sie na starówce.
Stolica tym razem wyjątkowo mi się podobała...a to nowośc :biggrin2:- może tesciowa lepiej się sprawowała to i przychylniej spojrzałaś na Warszawkę? Zdjęcia jak zwyle super.

Ostatnia edycja:
reklama
Dawno nas nie bylo, wiec czas sie pokazac :rolleyes2:

Załączniki

• DSC00496.jpg
    DSC00496.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC00497.jpg
    DSC00497.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00482.jpg
    DSC00482.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC00493.jpg
    DSC00493.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 71
goldgirl kochana alez mi przyslodzilas.. noestety to nie jam jest;-) choc jest tam jakies podobienstwo ale chyba nie na tyle zeby mnie z ta pieknoscia nie odroznic, ale dzieki strasznie milo mi sie zrobilo:tak:

oto ja:) ale chyba nie wiem czy podobna do tej ze zdj ktore przeslalas:)

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 789.jpg
    789.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 75
Batmanka hehe dobre :rofl2::rofl2:
Marychna, czapeczka została kupiona w Belfaście, byliśmy tam na jednodniowej wycieczce :tak: ale za żadne skarby świata nie pamiętam nazwy sklepu :zawstydzona/y:
Tomuś wygląda super, jaki pyzuś z niego ;-)

malinka, super okularki ;-) synek podoba mi się na tej 3 fotce, lubie takie zdjęcia gdzie dzieci patrzą "spod byka" :-D

... alez mi przyslodzilas.. noestety to nie jam jest;-) choc jest tam jakies podobienstwo ale chyba nie na tyle zeby mnie z ta pieknoscia nie odroznic, ale dzieki strasznie milo mi sie zrobilo:tak:

:-) Jak zobaczyłam to zdjęcie na Allegro odrazu przypomniałam sobie o Tobie i Twoich zdjęciach z czasów ciąży, które notabene były fantastyczne. Ale z tą dziewczyną z aukcji naprawdę jesteście podobne, włosy, ich długość , kolor... ale bezapelacyjnie - oczy !! Które jak wiadomo robią dużo jak na kogoś patrzysz :-D No a Twój Kubuś ?? Przecież oczy ma po Mamusi i wygląda jak mały "tikanis" . I nie bądź taka skromna !! :tak::-);-)

goldgirl- hehe z czasow ciazy mowisz.. hmm dzieki raz jeszcze za taki fajny komplement:)

a t mu z wczoraj i wycieczki do kolezanki:) zrobilam kolaz:)

Załączniki

• basiaxvc.jpg
    basiaxvc.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 90
M@dziu śliczny ten Twój Bubulek :-)
Marychna pięknie ufryzurowałaś Tomusia, od razu przystojniejszy chociaż z bujną czuprynka też był śliczny
malinka009 bardzo ładne zdjecia, na trzecim Gucio wygląda pięknie, taki zamyślony..
tikanis jesteś śliczna! :-)

reklama
Do góry