monika1977
Fanka BB :)
Tomuś rewelka, włosy zabójcze.Wielkoludek z niego .Mój Tomek to mała pluskwa przy Twoim.
Jakie te wasze dzieciaki wielkie i tak poważnie wyglądaja.
Barmanko pamiątka będzie rewelacyjna.Marcelkowi fajnie w tej czapci-pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to zdjęcie.
A Sara- sama młodość w tych zdjęciach.
Jak tak na was patrze to az mi zal ,że ja już taka stara jestem-hi hi.
A NAJBARDZIEJ MI ŻAL ,ŻE MACIE TAKIE REWELACYJNE FIGURY.
Zdjęcie Agi na wątku głównym zwaliło mnie z nóg. Muszę zrobić rachunek sumienia i łańcuch na lodówkę założyc
Mamstud, u mnie przy karmieniu będzie sajgon. Mikołaj jest na etapie pomagania we wszystkim- tylko on ma dopiero 3,5 roku.
Confi, szkoda ,że się tak póżno zorientowałam bo ja dosyć często przebywam w okolicach Bemowa.Mogłyśmy tak jak sugerowala Monika spotkac sie na starówce.
Stolica tym razem wyjątkowo mi się podobała...a to nowośc
- może tesciowa lepiej się sprawowała to i przychylniej spojrzałaś na Warszawkę? Zdjęcia jak zwyle super.
Jakie te wasze dzieciaki wielkie i tak poważnie wyglądaja.
Barmanko pamiątka będzie rewelacyjna.Marcelkowi fajnie w tej czapci-pierwsze co rzuciło mi się w oczy to to zdjęcie.
A Sara- sama młodość w tych zdjęciach.
Jak tak na was patrze to az mi zal ,że ja już taka stara jestem-hi hi.
A NAJBARDZIEJ MI ŻAL ,ŻE MACIE TAKIE REWELACYJNE FIGURY.
Zdjęcie Agi na wątku głównym zwaliło mnie z nóg. Muszę zrobić rachunek sumienia i łańcuch na lodówkę założyc
Mamstud, u mnie przy karmieniu będzie sajgon. Mikołaj jest na etapie pomagania we wszystkim- tylko on ma dopiero 3,5 roku.
Confi, szkoda ,że się tak póżno zorientowałam bo ja dosyć często przebywam w okolicach Bemowa.Mogłyśmy tak jak sugerowala Monika spotkac sie na starówce.
Stolica tym razem wyjątkowo mi się podobała...a to nowośc
![|-D :biggrin2: :biggrin2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/biggrin.gif)
Ostatnia edycja: