reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
monigsan normalnie pozazdroscic corci sliczna ,fotki tez super bedzie pamiatka na cale zycie ja nie stety nie mam az takich fajnych fotek np jak ksiadz leje woda ,bo ten co robil nie poszedl zrobic na oltarz gdzie stalismy, a myslalam ze mam aby jedno:-(a tak wsumie wszystko od tylu.

imagination-kawal chlopa z synusia tak jak moj ,widze ze tez wloski ma wytarte a takie fajne jak sie urodzili z nimi teraz lysolki sie robia.

Zdjęcia z dzisiejszego wypadu na wieś.Filip i Mati z babcią, i Filip "padnięty":

Załączniki

• IMG_4079 [MiniFoto].jpg
    IMG_4079 [MiniFoto].jpg
    70,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_4077 [MiniFoto].jpg
    IMG_4077 [MiniFoto].jpg
    77,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_4069 [MiniFoto].jpg
    IMG_4069 [MiniFoto].jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_4043 [MiniFoto].jpg
    IMG_4043 [MiniFoto].jpg
    49,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Oj tak, Tomuś wyłysiał, co niestety mnie nie cieszy. Miał taką fajną czuprynkę, a teraz to tylko meszek... ALe to chyba dziedziczne, bo ja byłam do roku czasu łysa ;-)
W Warszawie w porządku :tak: Już sie zadomowiłam i jest całkiem całkiem... Choć jest tez wiele minusów, ale to juz inna bajka (dotycząca mojego mena)...
A oto mój mały popapraniec:-D
Zobacz załącznik 158334

mamamatysia dziękuję

martalis a wiesz ,ze już kiedyś ktoś mi to mówił??? Był na PULSie taki program Marzeny i w miescie wisiały plakaty...i ktoś mi mówił ,ze się w ten plakat zapatrzył bo myślał ,że ja na nim jestem :-D

Imagination jak Tomek jest papuśny :tak:

Kornasia wedle życzenia zdjęcia po ścięciu włosków
i uśmiech dla wszystkich cioć z BB :-D

2akfep0.jpg

Załączniki

• Damianek 398_resize.jpg
    Damianek 398_resize.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 42
  • Damianek 405_resize.jpg
    Damianek 405_resize.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 48
  • Damianek 406_resize.jpg
    Damianek 406_resize.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 45
  • Damianek 407_resize.jpg
    Damianek 407_resize.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 44
Imagination-Widzę, że rośnie następny miłośnik zupek:tak:.Filip ostatnio przechodzi bunt łyżeczkowy i zupę dostaje z butli:-(.
Confi-Ale Ci Damianek wydoroślał;-)

confi-a ty mi przypominasz MARZENE ROGALSKA

Ja też już na to kiedyś zwróciłam uwagę. Nawet kiedy mówię coś mężowi o confi, to dadaję - "no wiesz, ta podobna do marzeny rogalskiej" :zawstydzona/y::-)

Confi Damisiowi jest super w nowej fryzurce :tak: Ktoś ma u Was w domku dryg fryzjerski bo w ogóle nie widać tego cięcia. Mojej Liliance też by się taka forma upiększania przydała. Jednak wiem, że mama by mi ścięła za to głowę :sorry2: (chodzi o ten przesąd) :sorry2:

imagination dawno Tomusia nie było, ja tam wytarcia włosków nie zauważam, za to widzę że Ci dzidziuś robi się coraz ładniejszy. Jak w takim tempie będzie przystojniał to się nie odpędzisz od adoratorek syna :tak:

mamamatysia fajny taki wypad. Chyba najfajnieszy dla starszaka. Ja też mam babcię na wsi i pamiętam wyjazdy i pobyty u niej były zawsze najfajnieszymi wakacjami na świecie. Czułam się jak Tomek Sawyer :tak: Niezły ma Fifi pióropusz ;-)

martalis dziękuję, miło mi :-) Wyobraź sobie że fotografem był mój tata, któremu wieczór wcześniej mój mąż dał naszego Canona (to jest lustrzanka) i uczył go gdzie wciskać, jak trzymać itd :-D Byłam przygotowana na totalną porażkę, więc jak zobaczyłam zdjęcia to mi szczęka opadła. Nie zrobił nawet jednego nieostrego, wszystkie cacy wykadrowane, i bez "uciętych" głów. Nawet głębię ostrości w niektórych ładną osiągnął. Do tej pory jestem pod wrażeniem, i powinnam zwrócić mu honor, bo myślałam że będzie kicha :zawstydzona/y:

kornasia Wyobraź sobie, że cieszę się z tego Twojego przykrego stwierdzenia bardzo :-D

aneteczka Miłoszek jest przepiękny, a Ty wyglądasz jak licealistka :-)Bardzo ładne zdjęcia.
Moniqsan Lilianka piękna i naprawdę świetnie sobie radzi z gryzaczkiem! Moja niunia czasem złapie jakąś zabawkę ale w ciągu kilku sekund ją puszcza. Twoja jest bystra, że ho ho :-)
Confi Damianek jest niesamowity! Wygląda jakby naprawdę walczyło życie i chyba nie wie czy ma się śmiać czy płakać :-):-) Na zdjęciach prawdziwy przystojniak - zresztą zawsze tak mówię. Ucałuj Damianka od cioci z BB :-)
imagination Tomuś jest śliczny, a jaki on duży! Tak patrzę i patrzę i jestem pewna, że jest podobny do Ciebie. Normalnie oczka i nosek identyczne.
mamamatysia Matyś to duuuży chłopczyk! A Filipek na jednym zdjęciu wygląda jakby z tyłu go rozświetliło! (chyba kwiatek) Ślicznych masz chłopców!

reklama
Do góry