confi-a ty mi przypominasz MARZENE ROGALSKA
Ja też już na to kiedyś zwróciłam uwagę. Nawet kiedy mówię coś mężowi o confi, to dadaję - "no wiesz, ta podobna do marzeny rogalskiej"
:-)
Confi Damisiowi jest super w nowej fryzurce
Ktoś ma u Was w domku dryg fryzjerski bo w ogóle nie widać tego cięcia. Mojej Liliance też by się taka forma upiększania przydała. Jednak wiem, że mama by mi ścięła za to głowę
(chodzi o ten przesąd)
imagination dawno Tomusia nie było, ja tam wytarcia włosków nie zauważam, za to widzę że Ci dzidziuś robi się coraz ładniejszy. Jak w takim tempie będzie przystojniał to się nie odpędzisz od adoratorek syna
mamamatysia fajny taki wypad. Chyba najfajnieszy dla starszaka. Ja też mam babcię na wsi i pamiętam wyjazdy i pobyty u niej były zawsze najfajnieszymi wakacjami na świecie. Czułam się jak Tomek Sawyer
Niezły ma Fifi pióropusz ;-)
martalis dziękuję, miło mi :-) Wyobraź sobie że fotografem był mój tata, któremu wieczór wcześniej mój mąż dał naszego Canona (to jest lustrzanka) i uczył go gdzie wciskać, jak trzymać itd
Byłam przygotowana na totalną porażkę, więc jak zobaczyłam zdjęcia to mi szczęka opadła. Nie zrobił nawet jednego nieostrego, wszystkie cacy wykadrowane, i bez "uciętych" głów. Nawet głębię ostrości w niektórych ładną osiągnął. Do tej pory jestem pod wrażeniem, i powinnam zwrócić mu honor, bo myślałam że będzie kicha
kornasia Wyobraź sobie, że cieszę się z tego Twojego przykrego stwierdzenia bardzo