reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
mamamatysia, ja też mylę te wiązania ;-)

confi, dzięki za poradę. masz namyśli by mu bardziej nóżki na żabkę rozłożyć tak?
spacerek super, na początku bałam się że mi wypadnie :rofl2: i podtrzymywałam go za pupkę :-p ale potem się odważyłam i puściłam ręce, nic się nie stało :rofl2: moje obawy co do rozwiązania się chusty okazałe się mylne - chusta nie ma prawa się rozwiązać!! :tak: po paru minutach spacerku Marcelek zaczął się prężyć i stękać :-:)-( nie wiedziałam co się dzieje, myślałam że mu się nie podoba....ale on tylko zrobił bączka i potem był grzeczniutki :tak::-) w domu okazało się że oprócz bączka była też i inna niespodzianka :laugh2: dobrze że nie taka jak u m&m :sorry:

Barmanka jak fajnie razem wyglądacie! A pierwsza fotka - sama słodycz :-) Marcelek ma podobne niebieskie oczka do mojego Matiego :tak:

Mamstud rozczulające są takie maluszki przy piersi, jak małe aniołki :tak: super że niunia bawi się nóżkami!

witam witam...
Barmanko ślicznie razem wyglądacie :-D Marcelek jaki ciekawy świata ...pięknie...:-)
Confi Damianek rośnie niesamowicie rewelacja oglądałam filmik i się nie mogłam napatrzeć...:-D
Marychna :szok:ale ma czuprynkę ślicznie... mój Tymonek trochę wyłysiał, ale on nie miał takich włosków :-p

A to mój Tymonek i my razem

Załączniki

• IMG_5022.jpg
    IMG_5022.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 68
Barmanko dokładnie tak :tak: bardziej je ugnij w kolankach i pupke opuśc niżej tak by nie miał odcisków od materiału i krew dobrze przepływała przez nóżki.

Okruszku
dziękuję :sorry2: ja też z zadziwieniem patrze jak rośnie ...z dnia na dzień sie zmienia a jestem szczęsliwa ,ze mogę w tym procesie uczestniczyć
...o Twoim Tymonku nic nowego nie napiszę...kapitalny jest i tyle :tak:a to mój maleńki plażowicz :-D i obserwator

Załączniki

• Jastrzębia góra 009.jpg
    Jastrzębia góra 009.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 70
  • Jastrzębia góra 003.jpg
    Jastrzębia góra 003.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 69
  • Jastrzębia góra 007.jpg
    Jastrzębia góra 007.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 75
a oto i moja rodzinka ja i moje malenstwa;-)

okruszku Tymus jest po prostu sliczny,nic dodac nic ujac po prostu ideal:tak:

marychna i kasica -wasze maluszki to maja co czesac hehe nie to co moj Kubus po prostu lysinka

mamstud- ja przy piersi juz niestety wiecej fotek nie zrobie wlasnie przeszlismy na butle,ale tak sobie zalozylam 3 mc i butlaciesze sie ze te 3 mc dalam radebo mialam duzo problemow z pokarmem maly moj byl duzy i od poczatku mial malo mleczka:no:

barmanko super fotki wszystkie mamusie chustowe super i confi z przepieknym blekitem....

Załączniki

• Obraz 415.jpg
    Obraz 415.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 99
  • Obraz 417.jpg
    Obraz 417.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 80
  • Obraz 418.jpg
    Obraz 418.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 69
  • Obraz 412.jpg
    Obraz 412.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 77
zamieszczam fotki z wczorajszych chrzcin:happy:
na jednym ze zdjęć zamieszanie ksiedza (zamiast krzyżma-złapał tetrę, hehe)

Załączniki

• DSC01615.jpg
    DSC01615.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC01619.jpg
    DSC01619.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC01626.jpg
    DSC01626.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC01628.jpg
    DSC01628.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC01635.jpg
    DSC01635.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC01638.jpg
    DSC01638.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC01640.jpg
    DSC01640.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 89
okruszku, jak miło cię widzieć :-) Tymonek śliczny, widać że zadowolony z życia :-D pojawiaj sie częściej u nas i wstawiaj fotki :tak:

confi, mały-duży człowiek ;-) piękniś.....

eluś, fotki super, córeczke masz prześliczną... loczki...oczka.... okrąglutka buzia.... :tak: synek jest rzeczywiście duuuuużyyyyy :cool2: (ile ma wzrostu?). aaa i bardzo mi się podoba wasza pościel w łóżeczku:tak:

aga, cudne fotki, fajna pamiątka :tak: ojjj rzeczywiście malutka płakała :-( pewnie jej się ksiądz nie spodobał :-p a kto to jest w tej białej koszuli z krawatem w paski? rozumiem że chrzestny... ale czy to jest brat twojego męża? boszzzze jaki on wysoki :eek::szok:

reklama
aga, cudne fotki, fajna pamiątka :tak: ojjj rzeczywiście malutka płakała :-( pewnie jej się ksiądz nie spodobał :-p a kto to jest w tej białej koszuli z krawatem w paski? rozumiem że chrzestny... ale czy to jest brat twojego męża? boszzzze jaki on wysoki :eek::szok:

haha - tak - to chrzestny i zarazem brat mojego męża (ten, który studiował na Trinity). Obaj są wysocy: moj mąż ma 191 cm wzrostu, jego brat 186 cm, a ja zaledwie 167 ;-)

Do góry