reklama
marychna21
Fanka BB :)
mamamatysia
Marychna21-Niejedna kobitka pozazdrościłaby Tomkowi czuprynki:-).Zaje...fajna fryzura;-)
aneteczka
dziewczyny przeczytajcie, ja była w szokuzablokowałam galerię na NK
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/
I też tak pomyślałam o naszej galerii, nawet tam jedna dziewczyna z mamus wrześniowych opisywala że jednej mamie z jej wątku zdjęcie dziecka wykorzystali do takiego profilu.
Aż włos na głowie sie jeży, brak słów!
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/
I też tak pomyślałam o naszej galerii, nawet tam jedna dziewczyna z mamus wrześniowych opisywala że jednej mamie z jej wątku zdjęcie dziecka wykorzystali do takiego profilu.
Aż włos na głowie sie jeży, brak słów!
Ostatnia edycja:
mamamatysia
Mamstud-Ale fajnie, ze malutka już odkryła swoje nogi:-).Fifi wierzga,wierzga i nic...Leń jeden
barmanka79
Deus Dona Me Vi
imagination, jaki puldek z Tomusia :-)
mamamatysia, śliczne fotki, pełen relaks
confi, chyba z zawodem się pomijałaś uzdolniona fryzjerka z ciebie ;-) Damiś jak zwykle cudny...
marychna, fryzurka bombowa, w sam raz na disco :-). ile on kłaczków ma
mamstud, fota przy piersi wymiata najpiękniejszy widok na świecie i jak ładnie smyrkami się bawi..
ja tylko na szybkiego wrzuce kilka fotek z naszego pierwszego spacerku w chuście :-):-) ja oczywiście nie uczesana i nie umalowana, więc porszę udać że mnie nie widzicie (powiedzcie mi czy dobrze chuste zawiązałam... wydaje mi się że powinnam bardziej rozwinąć materiał pod Marcelka lewą nogą.... ale ja się tak szybko szykowałam do wyjścia że nawet zapomniałam synkowi posmarować buziaczka kremem na słońce, dobrze że choć czapeczke zabrałam ;-))
mamamatysia, śliczne fotki, pełen relaks
confi, chyba z zawodem się pomijałaś uzdolniona fryzjerka z ciebie ;-) Damiś jak zwykle cudny...
marychna, fryzurka bombowa, w sam raz na disco :-). ile on kłaczków ma
mamstud, fota przy piersi wymiata najpiękniejszy widok na świecie i jak ładnie smyrkami się bawi..
ja tylko na szybkiego wrzuce kilka fotek z naszego pierwszego spacerku w chuście :-):-) ja oczywiście nie uczesana i nie umalowana, więc porszę udać że mnie nie widzicie (powiedzcie mi czy dobrze chuste zawiązałam... wydaje mi się że powinnam bardziej rozwinąć materiał pod Marcelka lewą nogą.... ale ja się tak szybko szykowałam do wyjścia że nawet zapomniałam synkowi posmarować buziaczka kremem na słońce, dobrze że choć czapeczke zabrałam ;-))
Załączniki
mamamatysia
Barmanko-Zdjęcia super! I jak się udał spacerek?My na razie trenujemy w domu i ogródku na dalsze wyprawy planuję się wybrać w przyszłym tygodniu.Widzę, że "kieszonka" górą;-)
Marcelek ma "git" kapelusz
Marcelek ma "git" kapelusz
reklama
mamamatysia to wiązanie to "koala" inaczej 2x
Barmanko jest super, podciągnij tylko Marcelemu trochę nóżki rozłóż materiał bardziej pod kolanami tak by pupka była niżej niż kolanka, poza tym bomba :-)
a jak Wam podobał spacerek w chuście?
Barmanko jest super, podciągnij tylko Marcelemu trochę nóżki rozłóż materiał bardziej pod kolanami tak by pupka była niżej niż kolanka, poza tym bomba :-)
a jak Wam podobał spacerek w chuście?