reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Dziewczyny dzieciaczki śliczne i rosną w oczach
Wstawie zdjęcia mojego bobaska. Zobaczcie jak mu włoski urosły

Załączniki

• 08.08.2009 (5) [800x600].jpg
    08.08.2009 (5) [800x600].jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 17.08.2009r. (5) [800x600].jpg
    17.08.2009r. (5) [800x600].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 50
hahahhahahahahahahaha ale TOMUS ma czuprynke BOSKA JEST :-) ach grdyby Diana miala choc polowe takich wlosow ..... a te jego oczy a ja jaj :-)

Ostatnia edycja:
marychna 21 łał łał łał! :-) Normqalnie herska wymiatają :-)
Pierwsza fotka obrazuje powód, dla którego nie chcę przestać karmić piersią, druga to portret Gabuni odkrywcy :-) "to ja mam nóżki??" :-)

Załączniki

• DSC00561.jpg
    DSC00561.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC00565.jpg
    DSC00565.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 64
imagination, jaki puldek z Tomusia :-)

mamamatysia, śliczne fotki, pełen relaks :tak:

confi, chyba z zawodem się pomijałaś :-D uzdolniona fryzjerka z ciebie ;-) Damiś jak zwykle cudny...

marychna, fryzurka bombowa, w sam raz na disco :-). ile on kłaczków ma :szok:

mamstud, fota przy piersi wymiata :tak: najpiękniejszy widok na świecie :tak: i jak ładnie smyrkami się bawi..

ja tylko na szybkiego wrzuce kilka fotek z naszego pierwszego spacerku w chuście :-):-) ja oczywiście nie uczesana i nie umalowana, więc porszę udać że mnie nie widzicie :-p (powiedzcie mi czy dobrze chuste zawiązałam... wydaje mi się że powinnam bardziej rozwinąć materiał pod Marcelka lewą nogą.... ale ja się tak szybko szykowałam do wyjścia że nawet zapomniałam synkowi posmarować buziaczka kremem na słońce, dobrze że choć czapeczke zabrałam ;-))

Załączniki

• IMG_2527.jpg
    IMG_2527.jpg
    48,6 KB · Wyświetleń: 84
Barmanko-Zdjęcia super! I jak się udał spacerek?My na razie trenujemy w domu i ogródku na dalsze wyprawy planuję się wybrać w przyszłym tygodniu.Widzę, że "kieszonka" górą;-)
Marcelek ma "git" kapelusz:tak:

reklama
mamamatysia to wiązanie to "koala" inaczej 2x :-p

Barmanko jest super, podciągnij tylko Marcelemu trochę nóżki rozłóż materiał bardziej pod kolanami tak by pupka była niżej niż kolanka, poza tym bomba :-)
a jak Wam podobał spacerek w chuście?

Do góry