reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

dziękujemy ślicznie za wszystkie miłe słowa :tak:

podrzucam jeszcze kilka fotek - nowy zakup dla malej - po odkryciu zamiłowania do gryzienia wszystkiego co w łapkach :-D
i jeszcze moja chrzcielna niunia :happy:

Załączniki

• IMG_2507.jpg
    IMG_2507.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_2509.jpg
    IMG_2509.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_2515.jpg
    IMG_2515.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 66
  • chrzest4.jpg
    chrzest4.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 72
  • chrzest5.jpg
    chrzest5.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Nie wiem czy dam rade wszystkie dzieciaczki skomentowac ale sie postaram ;-)

moniqsan- coreczka wygladala na chrzcinach jak aniolek, gwiazdeczka i w ogole przeslicznie. Mamusia tez pieknie sie prezentowala i chyba byla u fryzjera :tak:? Wydaje mi sie ze mialas dluzsze wlosy i inny kolorek ? Slicznie !!!:tak:

aneteczka- Miloszek taki pocieszny jest :tak: Slicznie wyglada w tej czapusi i bialych ogrodniczkach :blink:

tsarina he hehe masz racje z tym atakiem klonow ;-)nasze dzieciaczki - wszytskie inne ( no paza wyjatkowymi pannami Joli ktorych nie jestem w stanie odroznic od siebie;-)) Podoba mi sie zdjecie walki ze strusiem:-D

barmanko- fajna macie mate, widac ze Marcelek tez jest zadowolony. A zdjecie stópek- fantastyczne :tak:

Confi oj stroisz Damianka :tak:musze przyzanc ze masz gust :tak: koszulka polo w paski jest extra

mamstud- bardzo mi sie podoba zdjecie jak Andrzejek czyta Garbysi ksiazeczke i widac ze mala tez zainteresowana. Andrzejek musi bardzo kochac siostrzyczke :tak:

Kornasia fajne to zdjecie jak Diana siedzi. Jedaną raczką oparta na przedramieniu a drugą tzryma sie za kolano, wyglada to tak jakby sobie myslala "siedzienie to przeciez nic trudnego" :tak:

Super LILIJKA wyglądała.Osobiście uwielbiam takie ciuszki dla dziewczynek.Nie podobają mi się ubranka tiulowe ale jak widzę pobijają rekordy popularności.Z nami chrzczone byly trzy dziewczynki i wszystkie w tiulach.Taki miały suknie,że nie bylo ich prawie widać.Szkoda,że dla chlopców nie ma możliwosci kupienia czegoś fajnego.
U nas marnie ze zdjeciami.Moja siostra porobiła takie,ze szkoda gadać.Mało ostre ,rozmazane a najczęście w ruchu i byle jak wyszły.Miała tylko naciskać a tak była zdolna,że poprzestawiała ustawienia.Może jakiś dobry fotograf je poprawi .

MAMSTUD -dobrze mieć starsze dziecko przynajmiej odciąży .Mój Mikołaj też ''czyta'' Tomciowi bajki .Oczywiście wymyśla różne historyjki bo na prawdziwe czytanie jeszcze za mały. Muszę i ja zrobić taką fotkę bo ta u Ciebie mi się bardzo podoba.
CONFI- cóż za oczy ma Twój Damian.Jakie duże.
BARMANKO -zdjęcia rewelacja.Rozczulające te ze stópkami Marcelka.
ANTECZKA-również dołączam się do opini dziewczyn.

malinka, monika, dzięki :happy:
faktycznie byłam u fryzjera (tydzień przed chrzcinami), włosy domagały się tego każdym centymetrem :zawstydzona/y: Ostatni raz bowiem wizytę zaliczyłam przed wyjazdem na wakacje podczas których zaciążyliśmy :sorry2: czyli w sierpniu, czyli rok temu :ninja2:I potem łaziłam taka ohyda :baffled: Ale chyba ze mną nikt nie wygra, (nienawidzę chodzić do fryzjera, mam marne, słabe i brzydkie włosy :dry: z których nic nie da się pożądnego wyczarować)

A wracając do chrzcin, zapomniałam Wam napisać jaki mały mamy ten świat :-D
Chrzestna mama naszej Lilianki przyszła na chrzciny ze swoim narzeczonym (w tę sobotę biorą ślub). Jak się okazało, facet ma firmę produkującą ..... uwaga! ... kosmetyki Skarb Matki :-) Zajmują się tym od 3 pokoleń, a zaczynał jego dziadek (farmaceuta) od proszku do mycia zębów i żółtych lakierów do paznokci tuż po wojnie :-D

Wow ile komentarzy , dziękuję :-):rofl2:
Barmanka jak Marcelek jest juz duży :tak: ładny chłopak z niego rośnie

Moniqsan ...boszsz jaka ona zjawiskowa , no w tym ubranku to w ogóle wymiata :-D
piękną masz córeczkę.
Coś tam o włoskach wspominałaś :sorry2:;-) dziękuję, miło mi. Nie możesz narzekać też na siebie pod żadnym pozorem , ja przy Tobie wyglądam jak wieloryb ...z ładnymi włoskami jedynie :-D:-D:-D
Pięknie wyglądaliście na chrzcie...my dopiero zaczynamy negocjacje w tej sprawie, jak ochrzcimy w październiku to będzie sukces :-D
A co do Irka Bieleninika...miałam nadzieje ze nasz sekretny romans nie wyjdzie na światło dzienne :ninja2: a tak serio to wolałabym by miał podobne poczucie humoru a nie wygląd :-p

aneteczka ...piękna mamusią jesteś moja droga :tak: Miłoszek jest słodziutki...najbardziej podoba mi sie pierwsza fotka...lubię takie kompozycje

Barmanko Damiś też trzyma mocno a krótko :-D jednak walczy dzielnie i robi postepy ,a ciekawy świata owszem, czasem nawet z tej ciekawości zapomina spać :-D:-D:-D

malinka oj stroje , stroję ...tyle ciuszkow ma aż szkoda nie stroić :-D
przekażę cioci Marcie ze podobał Ci się prezent od niej...ma do tego też spodenki ale niby w tym samym rozmiarze a jednak za duże.Chyba juz lata nie starczy na donoszenie ich, niestety.

Monika dziękuję :sorry2: już jak się urodził to prognozowano mi ,ze Dami będzie miał duże ślepka. Sprawdziło się na szczęście ale już sobie wyobrażam jak bedzie laski tymi oczyskami bajerował :crazy::-D:-D:-D

pokażę Wam jak mój syn walczy o byt :-D:-D:-D:-D

[video=youtube;YyGEo3lp74M]http://www.youtube.com/watch?v=YyGEo3lp74M[/video]

Confi O nie! Twoje dziecko potrafi szczekać :-D;-) Ależ on słodki (i ładny)
Widzę że u Was też zapanowała Lamazomania (Lilianka uwielbia te zabawki, mamy motylka i ona ma na jego punkcie bzika)

dzięki za komplementy :tak:

Confi O nie! Twoje dziecko potrafi szczekać :-D;-) Ależ on słodki (i ładny)
Widzę że u Was też zapanowała Lamazomania (Lilianka uwielbia te zabawki, mamy motylka i ona ma na jego punkcie bzika)

dzięki za komplementy :tak:
Kupiłam mu to na próbe ,ale jak się okazało oszalał na punkcie tego motyla ( ptaszka) czymkolwiek to jest :-D
a co do dzwięków to po prostu musiałam to nagrać , bo wcześniej tak nie krzyczal na żadną zabawkę ;-)
a widziałaś ten moment jak spojrzał prosto w obiektyw? Czasem jak chce nagrać co robi to własnie zaczyna się tak wgapiac i milknie...gwiazdor jeden no :-D

reklama
dziewczyny dziekuje za pochwaly w kierunki mojej Diany, rzeczywiscie silna kobieta... moniqsan i oczywiscie ulegam jej pieknym oczom, ale nie tylko ja... :-) dzieki MAMUSIE :-)

Ja mam do nadrobienia troche zdjec ale mam nadzieje ze mi sie uda skomentowac Wszystkie dzieci i te male i te duzie :-)

CONFI wygladacie supeeer z chusta widac ze Damiankowi sie podoba zwiedzac swiat z mama, co dojego czupryny jest boska :-) daj zdjecia po obcieciu !!

MAMSTUD masz sliczne dzieciatka tylko pozazdroscic :-) no i tez widze ze Mloda tez polubila chuste :-)

TSARINA moje ulubione zdjecie to ze straznikiem MISIEM achhhh :-)

BARMANKO widze ze tez masz bzika na punkcie fotografowania nozek synka :-) no i jak sie Marcelek slicznie bawi na macie :-) on jest chyba taki duzy jak moja Diana ile wazy??

uffffffff nadrobilam zaleglosci i obiecuje byc czesciej

MONIQSAN ciesze sie ze uroczystosc chrztu Wam sie udala wszyscy wygadaliscie pieknie ale przykro mi to stwierdzic WASZA corcia byla NAJPIEKNIEJSZA no i ten stroj boski jest !! ulubione zdjecie jest to jak ksiadz jej polewa glowke :-)

ANATECZKA co sie chowasz za Miloszkiem?? chyba jest jednym z najmlodszych naszych majowych, forumowych dzieciaczkow :-) KRUSZYNKA MALUTKA :-)

IMAGINATION widze ze Tomus rosnie jak na drozdzach takie pultynki jak moja Diana :-) co u Ciebie jak sie mieszka w stolicy :-)

Do góry