reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

confi- barmanka- sliczne dzieciaczki:rofl2:
moniqsan- wow twoje mala wygladala jak laleczka.. sliczne zdjecia no i ty tez wygladasz bardzoo ladnie:)

reklama
tsarina-świetna mała............a body wymiata:-)
mamstud-fajne dzieciaki:tak:, widać ze starszak przepada za małą
confi- świetnie wyglądasz, pięknie Wam w chuście, Damianek kochaniutki
barmanka-przystojniak z Marcelka, zdjęcia ze stopkami swietne, ja też sie zawsze napatrzyć nie mogę na malutkie nóżki, takie jeszcze nieschodzone:-)
moniqsan-kreacja Lilki pierwsza klasa, ślicznie wyglądała w tym szczególnym dniu

tikanis - dziękujemy :tak:

barmanko jakie słodziunie stópeńki, do zacałowania :-) (a propos, nawet niezauważyłam jak naszej córci krótszy od pozostałych duży palec u stópek zrobił się jednak dłuższy... jak to możliwe :confused: ) Marcelek rośnie Ci na super chłopaka. Będzie z niego macho :tak:

confi świetne foty. Ty jesteś chyba wyjątkowo fotogeniczna. Na każdym zdjęciu wyglądasz super. A to z kucykiem - ekstra, tak dziewczęco ... mówiłam już że masz świetne włoski ? :sorry2::-p Jeśli chodzi o małego casanovę to zdania nie zmienię chyba nigdy - jest boski :tak: I jakie ma bombowe buciczki (my niestety wszystkie które mamy dla Lilianki są jeszcze za duże), wyglądają uroczo :tak: Nie wiem co powiedzą inne dziewczyny, ale jak dla mnie Damiś ma w sobie coś z Irka Bieleninka :rolleyes2:

mamstud masz przefajowe dzieci :happy: Starszak faktycznie łamacz kobiecych serc :-) A jaki dla siostrzyczki dobry i opiekuńczy. Na pewno dzięki niemu malutka będzie się dużo szybciej rozwijała. Wiem coś o tym, bo moja chrześnica (4 latka) wychowywała się ze starszym rodzeństwem i od początku jest intelektualnie o kilka miesięcy przed rówieśnikami :tak:

tsarina Jak Iza walczy z tym strusiem fajnie. Ale widać że dzielnie daje radę :tak: Fajna z niej dziewczynka i to body ekstra hardcorowe :-D

kornasia śliczne oczka ma Twoja Diana. Chyba mamusia będzie im bardzo łatwo ulegać. Przynajmniej ja bym nie wytrzymała :sorry2:

Ostatnia edycja:
Confi Damianek świetnie sobie radzi z grzechotką, mądry chłopiec :-) Podoba mi się fotka, na której trzymasz go na rękach - piękna. Główka widzę też już opanowana :-)
Barmanko zdjęcia śliczne i bardzo pomysłowe. Jakie śmieszne stópki ma Marcelek, tylko gryźć :-)Widzę, że jest bardzo zainteresowany matą.
Moniqsan Lilijka przepiękna w tej kreacji, normalnie widać skupienie na jej twarzyczce w tym ważnym dniu :-) Fotka, na której ją karmisz jest niesamowita...

Dziękuję dziewczynki za pochwały pod adresem moich bąbli :-)

Moniqsan-Malutka wyglądała cudownie(mamusia również).Super,że imprezka udana no i,ze prababci kamień z serca spadł;-).
Confi-Damianek kochany, świetnie sobie radzi z grzechotkami no i pięknie się podnosi:-).
Barmanko-Fajowe stópki:-):-D:-)

confi ja mam jeszcze drugie takie, tylko że 86 rozmiar! Zaopatrzyłam się! Od dejna.pl mam jeszcze body reprezentacji Polski, na pleckach jest nr 11 i napis Mistrzunio!

dziękujemy ślicznie za komentarze!

Wasze dzieciaczki też wymiatają... fajnie, bo każde dziecko jest urocze na inny sposób, bo atak klonów to nuuuuda...

aneteczko chcialam coś napisać, ale okazało się, że mamamatysia wyjęła mi wszystko słowa z ust - ta czapeczka i ten uśmiech. Bo już kiedyś gdzieś tu pisałam, że mnie rozbrajają u dzieci tego typu czapeczki (z moją Lilią na czele :tak: )
Miłoszek słodki. Tylko mamę mało widać ... a mołoby być jej więcej troszkę :sorry2:

Dzięki dziewczyny za miłe komentarze, mnie też tego typu czapeczki strasznie sie podobają:-)moniqsan obiecuje, że następnym razem bedzie mnie więcej widać:tak:

reklama
Dziękuje kochane w imieniu Marcelka za komplementy :-D:-D

Confi, Damianek mocno trzyma grzechotkę :tak: (mój to trochę potrzyma, upuszcza, a potem piąstki ładuje :sorry2:) i jaki świata ciekawy...

Moniqsan, córcia wyglądała jak laleczka, piękności. widać jak bardzo spokojna i grzeczna była w kościele :tak:

aneteczka, kurcze dzieci ze smokiem tak fajnie wyglądają :sorry2: tak noworodkowo ;-) zdjęcie w czapusi wymiata :tak: a tak zapytam, ile ty chudzino ważysz?:-p:-)

Do góry