reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
kornasia, ale siłaczka z twojej Diany
confi, ostatnia fotka wymiata ;-) bezwstydnik jeden - żeby tak mame za cycka łapać
mamstud, ślicznie córcie w tej sukienusi :-). i ładna macie matę do zabawy a starszak to chyba do ciebie podobny co? wygląda mi na takiego małego zawadiake
tsarina, fotki super ona mi sie taka malusia wydaje, taka kruszynka
confi, ostatnia fotka wymiata ;-) bezwstydnik jeden - żeby tak mame za cycka łapać
mamstud, ślicznie córcie w tej sukienusi :-). i ładna macie matę do zabawy a starszak to chyba do ciebie podobny co? wygląda mi na takiego małego zawadiake
tsarina, fotki super ona mi sie taka malusia wydaje, taka kruszynka
monika1977
Fanka BB :)
Ja też chce takie body. W przyszłym tygodniu jedziemy do brata mojego mężą i już widzę jego minę po przeczytaniu takiego hasełka.
monika1977
Fanka BB :)
Prezent dla Taty i Mamy, Babci i Dziadka Dla dziecka - body dziecięce z nadrukiem. Nadruki reklamowe Sosnowiec POSZUKAŁAM W NECIE I ZNALAZŁAM.Tsarina super body gdzie taki dopadłaś też chce!!!
Kornasia piekna dziewczynka
tsarina
MamaPower!
nawet pisać nie musiałam, body mamy z dejna.pl
dziękuje ślicznie za komentarze
dziękuje ślicznie za komentarze
dzięki za komentarze dziewczynki
Tsarina body jest świetne, ja chcę zamówić takie jak młody bedzie trochę większy bo teraz jak leży w gondoli albo siedzi w chuście to napis nie ma takiej siły przekazu
mamstud jak słooodko to wygląda... super masz dzieciaki
wczoraj byliśmy na Westerplatte...niestety pod samym pomnikiem zdjęc nie ma bo wszystko było ogrodzone ale chociaz coś...
poza tym zdjecie swiadczace o tym ze młody juz kuma o co chodzi z tym wkładaniem zabawek do buzi i takie tam inne :-)
Tsarina body jest świetne, ja chcę zamówić takie jak młody bedzie trochę większy bo teraz jak leży w gondoli albo siedzi w chuście to napis nie ma takiej siły przekazu
mamstud jak słooodko to wygląda... super masz dzieciaki
wczoraj byliśmy na Westerplatte...niestety pod samym pomnikiem zdjęc nie ma bo wszystko było ogrodzone ale chociaz coś...
poza tym zdjecie swiadczace o tym ze młody juz kuma o co chodzi z tym wkładaniem zabawek do buzi i takie tam inne :-)
Załączniki
barmanka79
Deus Dona Me Vi
jola466
Majowe mamy'09
Slodziutkie te majowe dzidzie.....
Confi.... sliczna z ciebie mama..... w chuscie prezentujesz sie rewelacyjnie....a Damianek to taki duzy i sliczny chlopiec.....
Barmanko.....jakie smieszne i dlugie paluszki no i masz wozio silver cross- tez taki planowalam kupic ale niestety po wybraniu modelu dowiedzialam sie ze bede miala blizniaki....Synus rosnie Ci jak na drozdzach....
Confi.... sliczna z ciebie mama..... w chuscie prezentujesz sie rewelacyjnie....a Damianek to taki duzy i sliczny chlopiec.....
Barmanko.....jakie smieszne i dlugie paluszki no i masz wozio silver cross- tez taki planowalam kupic ale niestety po wybraniu modelu dowiedzialam sie ze bede miala blizniaki....Synus rosnie Ci jak na drozdzach....
Ostatnia edycja:
reklama
hej! zamieszczam "nańpierw" chrzcielne zdjątka i zaraz robię przegląd Waszych
Załączniki
-
chrzest1.jpg47,3 KB · Wyświetleń: 107
-
chrzest2.jpg27,6 KB · Wyświetleń: 85
-
chrzciny3.jpg28,9 KB · Wyświetleń: 95
-
IMG_2263_2.jpg19,2 KB · Wyświetleń: 79