reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m, haha padłam jak zobaczyłam fotkę Mai z teczką :-D:-D nie no rewelka :tak::tak: hmmm a w sumie to ciekawe czy "po bracie" odziedziczy tendencje do pytania się od środy - "mamo kiedy będzie weekend" :rofl2::rofl2:
co do zdjęcia gdzie je zupkę powiem tylko jedno ...WOOW :szok::szok: nie wywaliła zupki, nie ubrudziła się, wogóle to jadła bez śliniaka :sorry2::sorry2: mój to nawet jak je drugie danie to w efekcie końcowym je łapkami :nerd:
ze świeczką to widzę że zdobywa praktykę przed drugimi urodzinkami;-):tak: taki śmieszek mały z niej, śliczne ma oczka :tak::-)

reklama
1. Obrazek prawie skonczony:-)
Zobacz załącznik 285294
2.Zobacz załącznik 285295 a tu bez kontur ale drzewo bardziej widoczne
zdjecia robione komórka bo mi baterie w aparacie siadły

DSC02489m.jpg
a to my:-)

Umi, świetny malunek na ścianie - myślę że w rzeczywistości wyszło o wiele lepiej niż ta fotka robiona komórką :tak: a powiedz mi używałaś kredek, farb?
ja nie mam takich zdolności :zawstydzona/y: dlatego pokój Marcela jest w naklejkach :-D:-D
Zdjęcie z synkiem piękne :tak::-) jak się wózio sprawdza? ja osobiście wolę takie gdzie osobno są rączki - ale to z czystej wygody, nie mamy auta więc taki wózek (a raczej jego rączki ;-)) są dla mnie lepsze pod względem powieszenia siatek z zakupami :happy: Ale gdybym miała autko i nie musiała kombinować z siatkami to myślę że wybrałabym taki, bądź podobny do Twojego :tak:
Jakaś ty młodziutka jest :szok: a ile ty masz wiosenek? Normalnie wyglądasz jak starsza siostra - a nie jak mama ;-):tak::-)

...armanka ( na kompie w domu nie moge pisac drugiel litery po "a" wiec sorry) mam 20 lat wiec w sumie moge uchodzic za siostre hihi:-) Nigdy nie usłyszałam takiego komplementu kazdy mi mówi, że wygladam poważniej nawet sie zaczęłam martwic, ze jak jakaś stara matrona wyglądam, a tu niespodzianka:-)

Umi, no to się nie martw bo ja też po spojrzeniu na fotke pomyslałam,że jesteś strasznie młoda.Miło Was poznac i zapraszamy częściej na fiotkowy.

barmanka wybacz nie odpisałam wczoraj do konca bo mi młody zaczął wyc bardziej niz zwykle. Jesli chodzi o wózek jest super na równej powierzchni jednak u nas sa chodniki survivalowe... i ja akurat mam 2 wózki jeden taki który mały miał na poczatku z papowanymi kołami i amortyzatorami, kobyła z niego ale żaden wybój mu nie straszny ani kraweżnik a co do zakupów to ja ładuje pod wózek a ostatnio to w ogóle prawie wózkiem nie jeżdże mały za rączke i idzie ładnie bo w wózku jest nieznosny
monika1977 dziękuje bardzo:-) Mnie wszyscy koledzy mojego T. mówili ze wygladam na co najmniej 24 ( jak miałam 18) to mnie strasznie dnerwowało, nawet jak do porodu szłam to babka patrzy na rocznik i chce wpisywac 20 pare lat wiec jej mówię, a ta liczyła 2 razy i taka zdziwiona... Jak bym conajmniej na emeryturze juz powinna być...

Umi - bardzo mi miło, że pozwoliłaś nam się bliżej poznać:tak::-). Niezaprzeczalnie przyznaję, że... talent to Ty Kobieto masz - piękne malowidło:tak::tak::tak:!!!
Co do wieku... to.. wcześniej też jakoś tak myślałam (patrząc na avaterek chociażby, no i czytając Twoje posty), że jesteś blisko moją rówieśniczką (nie będę Cię dołowała, hehe:zawstydzona/y::-p) - a tu taka niespodzianka:szok:. Powiem Ci, że widząc Cię w całości "zdębiałam" - masz fajniutki styl, fryzurka świetna (taka szalona... mi ciągle brak odwagi by sobie coś z "pazurem" zrobić:sorry:) - no i ... jakbyś nie napisała ile masz lat - ciężko by było to samemu określić. Ja osobiście przyznaję, że... dodałam Ci troszkę (ale widzisz - tu "zaplusowała" Twoja dojrzałość:tak:) - także ... wybacz ;-):-)

aga_k_m po zdjeciu z twojego avatarka to ja wnioskowałam ze własnie jestesmy w tym samym wieku co najwyzej 23-24 lata bym Ci dała. Dziekuje bardzo za komplementy dotyczące rysunku:-). Co do włosów tez kiedys sie bałam miałam długie włosy proste całkowicie, ale zaczęły mi wypadać i ścinałam i tak juz ponad 5 lat chodzę jak czupiradło jak by to moja babcia określiła:-) OD tamtej pory twierdze ze czasem warto zaryzykować i zmienić coś w sobie:) Może i Ty sie kiedyś odwazysz.

reklama
Monika, widać że dzieciaczki się świetnie bawiły :tak::tak: na festynie byliście? Tomuś ma boskie oczka, takie błękitne - śliczne :-)
Po zdjęciach wydaje mi się że taki mały łobuz z niego...:laugh2: Mikołaj chyba jest bardziej spokojniejszy...Zgadłam? ;-):-) (tak tylko po zdjęciach myślę..mogę się mylić:tak:)

Do góry