reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

m&m, haha padłam jak zobaczyłam fotkę Mai z teczką :-D:-D nie no rewelka :tak::tak: hmmm a w sumie to ciekawe czy "po bracie" odziedziczy tendencje do pytania się od środy - "mamo kiedy będzie weekend" :rofl2::rofl2:
co do zdjęcia gdzie je zupkę powiem tylko jedno ...WOOW :szok::szok: nie wywaliła zupki, nie ubrudziła się, wogóle to jadła bez śliniaka :sorry2::sorry2: mój to nawet jak je drugie danie to w efekcie końcowym je łapkami :nerd:
ze świeczką to widzę że zdobywa praktykę przed drugimi urodzinkami;-):tak: taki śmieszek mały z niej, śliczne ma oczka :tak::-)

reklama
1. Obrazek prawie skonczony:-)
Zobacz załącznik 285294
2.Zobacz załącznik 285295 a tu bez kontur ale drzewo bardziej widoczne
zdjecia robione komórka bo mi baterie w aparacie siadły

DSC02489m.jpg
a to my:-)

Umi, świetny malunek na ścianie - myślę że w rzeczywistości wyszło o wiele lepiej niż ta fotka robiona komórką :tak: a powiedz mi używałaś kredek, farb?
ja nie mam takich zdolności :zawstydzona/y: dlatego pokój Marcela jest w naklejkach :-D:-D
Zdjęcie z synkiem piękne :tak::-) jak się wózio sprawdza? ja osobiście wolę takie gdzie osobno są rączki - ale to z czystej wygody, nie mamy auta więc taki wózek (a raczej jego rączki ;-)) są dla mnie lepsze pod względem powieszenia siatek z zakupami :happy: Ale gdybym miała autko i nie musiała kombinować z siatkami to myślę że wybrałabym taki, bądź podobny do Twojego :tak:
Jakaś ty młodziutka jest :szok: a ile ty masz wiosenek? Normalnie wyglądasz jak starsza siostra - a nie jak mama ;-):tak::-)

...armanka ( na kompie w domu nie moge pisac drugiel litery po "a" wiec sorry) mam 20 lat wiec w sumie moge uchodzic za siostre hihi:-) Nigdy nie usłyszałam takiego komplementu kazdy mi mówi, że wygladam poważniej nawet sie zaczęłam martwic, ze jak jakaś stara matrona wyglądam, a tu niespodzianka:-)

Umi, no to się nie martw bo ja też po spojrzeniu na fotke pomyslałam,że jesteś strasznie młoda.Miło Was poznac i zapraszamy częściej na fiotkowy.

barmanka wybacz nie odpisałam wczoraj do konca bo mi młody zaczął wyc bardziej niz zwykle. Jesli chodzi o wózek jest super na równej powierzchni jednak u nas sa chodniki survivalowe... i ja akurat mam 2 wózki jeden taki który mały miał na poczatku z papowanymi kołami i amortyzatorami, kobyła z niego ale żaden wybój mu nie straszny ani kraweżnik a co do zakupów to ja ładuje pod wózek a ostatnio to w ogóle prawie wózkiem nie jeżdże mały za rączke i idzie ładnie bo w wózku jest nieznosny
monika1977 dziękuje bardzo:-) Mnie wszyscy koledzy mojego T. mówili ze wygladam na co najmniej 24 ( jak miałam 18) to mnie strasznie dnerwowało, nawet jak do porodu szłam to babka patrzy na rocznik i chce wpisywac 20 pare lat wiec jej mówię, a ta liczyła 2 razy i taka zdziwiona... Jak bym conajmniej na emeryturze juz powinna być...

Umi - bardzo mi miło, że pozwoliłaś nam się bliżej poznać:tak::-). Niezaprzeczalnie przyznaję, że... talent to Ty Kobieto masz - piękne malowidło:tak::tak::tak:!!!
Co do wieku... to.. wcześniej też jakoś tak myślałam (patrząc na avaterek chociażby, no i czytając Twoje posty), że jesteś blisko moją rówieśniczką (nie będę Cię dołowała, hehe:zawstydzona/y::-p) - a tu taka niespodzianka:szok:. Powiem Ci, że widząc Cię w całości "zdębiałam" - masz fajniutki styl, fryzurka świetna (taka szalona... mi ciągle brak odwagi by sobie coś z "pazurem" zrobić:sorry:) - no i ... jakbyś nie napisała ile masz lat - ciężko by było to samemu określić. Ja osobiście przyznaję, że... dodałam Ci troszkę (ale widzisz - tu "zaplusowała" Twoja dojrzałość:tak:) - także ... wybacz ;-):-)

aga_k_m po zdjeciu z twojego avatarka to ja wnioskowałam ze własnie jestesmy w tym samym wieku co najwyzej 23-24 lata bym Ci dała. Dziekuje bardzo za komplementy dotyczące rysunku:-). Co do włosów tez kiedys sie bałam miałam długie włosy proste całkowicie, ale zaczęły mi wypadać i ścinałam i tak juz ponad 5 lat chodzę jak czupiradło jak by to moja babcia określiła:-) OD tamtej pory twierdze ze czasem warto zaryzykować i zmienić coś w sobie:) Może i Ty sie kiedyś odwazysz.

reklama
Monika, widać że dzieciaczki się świetnie bawiły :tak::tak: na festynie byliście? Tomuś ma boskie oczka, takie błękitne - śliczne :-)
Po zdjęciach wydaje mi się że taki mały łobuz z niego...:laugh2: Mikołaj chyba jest bardziej spokojniejszy...Zgadłam? ;-):-) (tak tylko po zdjęciach myślę..mogę się mylić:tak:)

Do góry