reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Umi - u mnie to wyglada baaardzo podobnie - i ja się tym cieszę!!! Także glowa go góry!! Gorzej było jak moje cyce były napęczniałe - naprawdę. Cofnij się kilka postów a zobaczysz gdzieś mnie na woodstocku... Normalnie czułam się z nimi jak jakas "bawarska dziołcha" (tylko tacy z piwskiem mi brakowało)
Dobry stanik + masaże za pomocą zimnego strumienia wody + jakiś specyfik ujędrniający - i jest dobrze.

reklama
agakm ja bym nie narzekała gdyby one tak wygladały w kazdym miejscu i nie zaleznie od czzasu, a one tak wygladają przez 15 min potem mi sie rozchodza pod pachy...:/ i musze znowu zgarnywac, ale to podobno wina źle dobranego stanika jak byłam młodsza eh i taki typ "urody"
poszperałam i znalazłam. szczerze to ja bym tak chciała:-) jak na tamtych zdjeciach twoich no moze inaczej wystarczylyby mi te moje jakby normalnie wygladały jak piersi a nie ze ja musze latac co jakis czas wsadzac na swoje miejsce:/

Dziewczyny czy Wy nie przesadzacie? Nie dopatrzyłam się,żadnych anomalii w Waszych biustach.

edit. Umi a może Ty teraz masz ten stanik źle dobrany?

monika w sensie ten który mam obecnie? nie właśnie od tamtej pory kupuje w tamtym sklepie tylko, ale sama ta babka stwierdziła ze tak czy tak bede musiała poprawiac ewentualnie powinnam sobie dobrać barotkę taką wyższą, ale takie cos tam kupe kasy kosztowało:/ poza tym dowiedziałam sie że biustonosze takie do 50 zł zurzywaja sie po 2-3 miesiacach zalezy od uzytkowania oczywiscie, bo sie rozciagaja i nie słuza jak powinny. A dobrej klasy staniki słuzą o wiele dłuzej, ale wiadomo z biegiem czasu tyjemy, chudniemy, sylwetka sie zmienia

Monia - helloł - ja już przestałam narzekac - zauważyłaś;-):-)? Normalnie po raz pierwszy jestem zadowolona ze swojego biustu (spodziewałam się czegoś o wiele, wiele gorszego... no chyba, że to teraz to jest jeszcze stan przejściowy... i wszystko się zmieni na gorsze):baffled::baffled::baffled:

Umi - a z Tobą nie będe się kłóciła, bo Ty wiesz lepiej co tam w staniku siedzi. Hmmm...tylko, ze po raz pierwszy o takim czymś słyszałam, żeby co chwilkę poprawiać biust (bo się przemieszcza ze stanika pod pachy). Ja bym się jednak nie poddawała i zmieniła sklep bieliźniarski. Powiem Ci tak - niekoniecznie drogie staniki muszą być lepsze od tych tańszych.
Ja mam różne... i obecnie nr 1 jest jeden taki zakupiony bodajże za 35 zł jeszcze przed ciążą (bodajże z Venus). Wygląda ślicznie, a mój biust w nim jest idealny.
Lubie tez firmę Intimissini, Triumph, Lupo. Ale ceny czasami nie są adekwatne do towaru.

Ostatnia edycja:
Umi....ja chceeee te Twoje C wygladajace na A...:tak::tak::tak: Kobieto Ty chyba a nie widzialas...mi tylko zostalo malutkie A:-( , a mialam takie ladne piersi. Nigdy nie byly wielkie ale ladne B bylo zawsze. Teraz to porazka.
Ja uwazam ze potrzebny Ci jest dobry stanik...i bedzie ok...choc znam dziewczyne ktora ma takie "rozjezdzajace" sie cycolki...No ale lepsze takie niz wcale..:baffled:
A wogole to masz super budowe...cienka w tali, bioderka i ladna gora...no i zgrabne nogi..:tak::tak:

Aga..u mnie tak bylo..jak przestalam karmic/sciagac pokarm to w pewnym momencie bylo dobrze- zadowolona bylam- niestety po jakis 4 miesiacach zaczelo dziac sie cos trasznego...piersi znikly a zostaly tylko flaczki.:no:
Takze rezultat mojej cizy to flaki..z przodu...dwa wyzej jeden na dole ( choc ten po zabiegach znacznie sie zmniejszyl i juz widac efekty..:tak::tak:)

madzia specjalnie dla ciebie wstawiłam jeszcze raz/ tak usunełam zeby nie straszylo wiecznie:-p
jola466 To ja bym chciała to twoje A zobaczyć, a talia ok mam talie ale boczki... masakra nie widać na zdjęciu bo mam bluzkę obszerniejszą, al boczki i brzuch moja zmora niestety i uda.:-( to tylko tak zdjecie zniekształca ze niby jest lepiej ale tak na prawdę nadwagę mam sporą. A jakie zabiegi na brzuszek stosowałaś?

reklama
oby wam przypomnieć Sasanki trochę ;-)

100_0523.jpg 100_0527.jpg 100_0533.jpg
100_0546.jpg
100_0535.jpg 100_0550.jpg 29d022d4f3.jpg

Do góry