reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Umi - u mnie to wyglada baaardzo podobnie - i ja się tym cieszę!!! Także glowa go góry!! Gorzej było jak moje cyce były napęczniałe - naprawdę. Cofnij się kilka postów a zobaczysz gdzieś mnie na woodstocku... Normalnie czułam się z nimi jak jakas "bawarska dziołcha" (tylko tacy z piwskiem mi brakowało)
Dobry stanik + masaże za pomocą zimnego strumienia wody + jakiś specyfik ujędrniający - i jest dobrze.

reklama
agakm ja bym nie narzekała gdyby one tak wygladały w kazdym miejscu i nie zaleznie od czzasu, a one tak wygladają przez 15 min potem mi sie rozchodza pod pachy...:/ i musze znowu zgarnywac, ale to podobno wina źle dobranego stanika jak byłam młodsza eh i taki typ "urody"
poszperałam i znalazłam. szczerze to ja bym tak chciała:-) jak na tamtych zdjeciach twoich no moze inaczej wystarczylyby mi te moje jakby normalnie wygladały jak piersi a nie ze ja musze latac co jakis czas wsadzac na swoje miejsce:/

Dziewczyny czy Wy nie przesadzacie? Nie dopatrzyłam się,żadnych anomalii w Waszych biustach.

edit. Umi a może Ty teraz masz ten stanik źle dobrany?

monika w sensie ten który mam obecnie? nie właśnie od tamtej pory kupuje w tamtym sklepie tylko, ale sama ta babka stwierdziła ze tak czy tak bede musiała poprawiac ewentualnie powinnam sobie dobrać barotkę taką wyższą, ale takie cos tam kupe kasy kosztowało:/ poza tym dowiedziałam sie że biustonosze takie do 50 zł zurzywaja sie po 2-3 miesiacach zalezy od uzytkowania oczywiscie, bo sie rozciagaja i nie słuza jak powinny. A dobrej klasy staniki słuzą o wiele dłuzej, ale wiadomo z biegiem czasu tyjemy, chudniemy, sylwetka sie zmienia

Monia - helloł - ja już przestałam narzekac - zauważyłaś;-):-)? Normalnie po raz pierwszy jestem zadowolona ze swojego biustu (spodziewałam się czegoś o wiele, wiele gorszego... no chyba, że to teraz to jest jeszcze stan przejściowy... i wszystko się zmieni na gorsze):baffled::baffled::baffled:

Umi - a z Tobą nie będe się kłóciła, bo Ty wiesz lepiej co tam w staniku siedzi. Hmmm...tylko, ze po raz pierwszy o takim czymś słyszałam, żeby co chwilkę poprawiać biust (bo się przemieszcza ze stanika pod pachy). Ja bym się jednak nie poddawała i zmieniła sklep bieliźniarski. Powiem Ci tak - niekoniecznie drogie staniki muszą być lepsze od tych tańszych.
Ja mam różne... i obecnie nr 1 jest jeden taki zakupiony bodajże za 35 zł jeszcze przed ciążą (bodajże z Venus). Wygląda ślicznie, a mój biust w nim jest idealny.
Lubie tez firmę Intimissini, Triumph, Lupo. Ale ceny czasami nie są adekwatne do towaru.

Ostatnia edycja:
Umi....ja chceeee te Twoje C wygladajace na A...:tak::tak::tak: Kobieto Ty chyba a nie widzialas...mi tylko zostalo malutkie A:-( , a mialam takie ladne piersi. Nigdy nie byly wielkie ale ladne B bylo zawsze. Teraz to porazka.
Ja uwazam ze potrzebny Ci jest dobry stanik...i bedzie ok...choc znam dziewczyne ktora ma takie "rozjezdzajace" sie cycolki...No ale lepsze takie niz wcale..:baffled:
A wogole to masz super budowe...cienka w tali, bioderka i ladna gora...no i zgrabne nogi..:tak::tak:

Aga..u mnie tak bylo..jak przestalam karmic/sciagac pokarm to w pewnym momencie bylo dobrze- zadowolona bylam- niestety po jakis 4 miesiacach zaczelo dziac sie cos trasznego...piersi znikly a zostaly tylko flaczki.:no:
Takze rezultat mojej cizy to flaki..z przodu...dwa wyzej jeden na dole ( choc ten po zabiegach znacznie sie zmniejszyl i juz widac efekty..:tak::tak:)

madzia specjalnie dla ciebie wstawiłam jeszcze raz/ tak usunełam zeby nie straszylo wiecznie:-p
jola466 To ja bym chciała to twoje A zobaczyć, a talia ok mam talie ale boczki... masakra nie widać na zdjęciu bo mam bluzkę obszerniejszą, al boczki i brzuch moja zmora niestety i uda.:-( to tylko tak zdjecie zniekształca ze niby jest lepiej ale tak na prawdę nadwagę mam sporą. A jakie zabiegi na brzuszek stosowałaś?

reklama
oby wam przypomnieć Sasanki trochę ;-)

100_0523.jpg 100_0527.jpg 100_0533.jpg
100_0546.jpg
100_0535.jpg 100_0550.jpg 29d022d4f3.jpg

Do góry