reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Monika - piękne zdjęcia!!! Ostatnio bardzo Was mało - musisz to nadrobić:tak::-)!!
Po zdjęciach widać, ze zabawa była po prostu świetna - nawet Twój S jest w swoim żywiole - Tylko Ciebie brak:-(
No i Barmanko- Tomuś łobuzem?? - no co Ty.... Obaj chłopcy mają takie anielskie spojrzenia:-):-):-), ze... pewnie co by nie nabroili - wszystko przechodzi na sucho :tak:

reklama
Monika ale masz świetne dzieciaczki:-) 2 małe przystojniaczki:-) A ten facet na zdjeciach to chyba ich tatus Bo wydaje mi sie ze skóra zdarta właśnie z niego:-)

Dodam wam nasze zdjęcia z tamtego tygodnia:-)

DSC02841m.jpg

DSC02846m.jpg
DSC02851m.jpg

umi, piękne zdjęcia!! Śliczna Polska jesień :tak::tak: Tak się wszystko mieni na złoto, pięknie :tak:I Kacperkowi jak pięknie w jeansowych ubranku :tak:
A Twój płaszczyk jest sztruksowy? bo tak wygląda na zdjęciu ;-)
A jestem pod wrażeniem że młody jest w czapce (tak wiem - mimo iż jest wiązana ;-)), bo mój łobuz znalazł sposób jest pozbyć się takiej czapki - ściąga ją na siłę (ręką do tyłu) i potem czapka wygląda jak szalik :baffled: nie no bez kitu ale boje się zimy :crazy: choć mam nikłą szansę że jak z raz przymrozi mu kaploce to już nie będzie ściągał czapki :sorry2:

barmanka mojemu tez nie przeszkadza ze jest wiazana ale na polu nie sciaga chyba ze mu na oczy naleci bo on to taki szajbus i nawet jak jest wiazana to mu potrafi na oczy zleciec. Za to w domu sciaga sam jak mu pozwalam, wiec to taka nagroda ze jest grzeczny na spacerze:-p Co do płaszcza to stary płaszcz sztruksowy jeszcze z gimnazjum chyba w 2 klsie kupiłam ma hm... 5 lat chyba ale kiedys był luźniejszy:-p

Dawno nie zagladałam.
Aga zdjęcia z Woodstock czadowe(mam wszystkie:-p).Te ze spotkań też fajne.Jak pomyślę ,że mogłam być tam razem z wami to od razu mi sie agresor na eMa włącza:wściekła/y:
Jolu twoje skarby mogłabym ogladać non stop(nadal ich nie rozrózniam ale co tam;-)) Zdjęcia ze studia piękne!
Marta filmiki ekstra.Najfajniejszy ten ze świeczką:-D:-D:-D
Zdjecie Mai z plecakiem obłędne.:rofl2::-D
Monika ale diablątka miały frajdę:-D:-D:-D.Spojrzenie Tomka mnie powaliło:rofl2:
Kasiu szczena opadła mi po raz kolejny:szok:.Jak on sie pięknie bawi- ile ja by dała zeby mój Fifi posiedział nad zabawkami choc przez chwilę:baffled:.Układa co prawda wieżez klocków ale takich zwykłych kwadratów:-(.Naprawde jeste pełna podziwu:-).Poza tym wydaje mi sie,że rosnie wam mały aktor;-)
Umi bardzo ładne fotki.

reklama
zdj_8426fe9f1bbabf064b14e724ca290e56.jpg

tu jest moje nieszczesne C na zdjeciu wygląda raczej jak B a jakbym nie "sciskała", zgarnywała to byłoby A

Ostatnia edycja:
Do góry