reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Monika - piękne zdjęcia!!! Ostatnio bardzo Was mało - musisz to nadrobić:tak::-)!!
Po zdjęciach widać, ze zabawa była po prostu świetna - nawet Twój S jest w swoim żywiole - Tylko Ciebie brak:-(
No i Barmanko- Tomuś łobuzem?? - no co Ty.... Obaj chłopcy mają takie anielskie spojrzenia:-):-):-), ze... pewnie co by nie nabroili - wszystko przechodzi na sucho :tak:

reklama
Monika ale masz świetne dzieciaczki:-) 2 małe przystojniaczki:-) A ten facet na zdjeciach to chyba ich tatus Bo wydaje mi sie ze skóra zdarta właśnie z niego:-)

Dodam wam nasze zdjęcia z tamtego tygodnia:-)

DSC02841m.jpg

DSC02846m.jpg
DSC02851m.jpg

umi, piękne zdjęcia!! Śliczna Polska jesień :tak::tak: Tak się wszystko mieni na złoto, pięknie :tak:I Kacperkowi jak pięknie w jeansowych ubranku :tak:
A Twój płaszczyk jest sztruksowy? bo tak wygląda na zdjęciu ;-)
A jestem pod wrażeniem że młody jest w czapce (tak wiem - mimo iż jest wiązana ;-)), bo mój łobuz znalazł sposób jest pozbyć się takiej czapki - ściąga ją na siłę (ręką do tyłu) i potem czapka wygląda jak szalik :baffled: nie no bez kitu ale boje się zimy :crazy: choć mam nikłą szansę że jak z raz przymrozi mu kaploce to już nie będzie ściągał czapki :sorry2:

barmanka mojemu tez nie przeszkadza ze jest wiazana ale na polu nie sciaga chyba ze mu na oczy naleci bo on to taki szajbus i nawet jak jest wiazana to mu potrafi na oczy zleciec. Za to w domu sciaga sam jak mu pozwalam, wiec to taka nagroda ze jest grzeczny na spacerze:-p Co do płaszcza to stary płaszcz sztruksowy jeszcze z gimnazjum chyba w 2 klsie kupiłam ma hm... 5 lat chyba ale kiedys był luźniejszy:-p

Dawno nie zagladałam.
Aga zdjęcia z Woodstock czadowe(mam wszystkie:-p).Te ze spotkań też fajne.Jak pomyślę ,że mogłam być tam razem z wami to od razu mi sie agresor na eMa włącza:wściekła/y:
Jolu twoje skarby mogłabym ogladać non stop(nadal ich nie rozrózniam ale co tam;-)) Zdjęcia ze studia piękne!
Marta filmiki ekstra.Najfajniejszy ten ze świeczką:-D:-D:-D
Zdjecie Mai z plecakiem obłędne.:rofl2::-D
Monika ale diablątka miały frajdę:-D:-D:-D.Spojrzenie Tomka mnie powaliło:rofl2:
Kasiu szczena opadła mi po raz kolejny:szok:.Jak on sie pięknie bawi- ile ja by dała zeby mój Fifi posiedział nad zabawkami choc przez chwilę:baffled:.Układa co prawda wieżez klocków ale takich zwykłych kwadratów:-(.Naprawde jeste pełna podziwu:-).Poza tym wydaje mi sie,że rosnie wam mały aktor;-)
Umi bardzo ładne fotki.

reklama
zdj_8426fe9f1bbabf064b14e724ca290e56.jpg

tu jest moje nieszczesne C na zdjeciu wygląda raczej jak B a jakbym nie "sciskała", zgarnywała to byłoby A

Ostatnia edycja:
Do góry