reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
wrzucę jeszcze dwa filmiki z Mają, i na tym koniec, bo jakoś nas tu za dużo chyba.

jeden filmik jak Maja je zupę. (trochę ciemny, bo pod światło niestety)
a drugi, jak Maja dmucha świeczkę. :-) rozbawiała nas tym do łez. :-D

[video=youtube;OG-Zlp4CEtI]http://www.youtube.com/watch?v=OG-Zlp4CEtI[/video]

[video=youtube;NPu6OY6mXIg]http://www.youtube.com/watch?v=NPu6OY6mXIg[/video]

wow, wow, wow - Martuś - jak to jest, że Majeczka jest taka czyściutka podczas samodzielnego szamania (moja Jaga jest cała do przebrania, a ja mam niezłe pobojowisko do uprzątnięcia)?? Normalnie jestem w pozytywnym szoku!!! Od jutra Jaga ma nową musztrę (P.S. moje dziecko już śpi!!!)

Filmik ze świeczką jest cudny - i ta jej roześmiana buzia... laleczka

Kasiu, Aga, ja też bylam zaskoczona - tą łyżeczką!! bo widelcem to ona już sobie normalnie bez problemu i brudzenia ;-) radzi.

Aguś, nie wiem jak ona to robi że się tak malutko brudzi. fakt że bardzo dobrze jej jedzenie wychodzi. tutaj na filmiku to dopiero drugi raz jadła sama łyżeczką.

a świeczka, fakt i ten "taniec zwycięstwa" potem, no nie? normalnie padaliśmy ze śmiechu. :-D

a wogóle to fajnie że jesteście. :-) :tak:

Ostatnia edycja:
Marta...Majeczka z teczką-słodziak przeogromny:tak:
No i nie mogłam sie oprzeć żeby nie skomentować filmików...boszeeee,jak Ona je:szok: Nie no pełen szacuneczek,moje dziecko też sobie radzi z łyżką ale....no i właśnie po takim obiedzie to jest do przebrania cała,łącznie z pampersem bo nawet tam zupka się znajdzie a w domu pobojowisko jak u Agi:tak::-D Aaaaa i u nie obowiązkowo śliniak;-)
A filmik ze świeczką debesciarski,ta radość jak zmu****e świeczkę...nie no Ona jest rewelacyjna:tak:

Marta Majeczka to jest mała zdolniacha Kamilek też je lyżczką ale wygląda to tak samo jak u Agi i Roxy wszystko brudne a świeczka rewelacja jest slodka jak bije sobie brawo hehe

reklama
Nie no Martuś pełen szacun!super Majeczka je:tak:Niki to najchętnej rączką by wszystko wyjadała z talerza:-Dwidelcem sobie radzi ale przyznam szczeże że łyżeczką nie dawałam jej jeszcze samej jejść ,musze spróbować:tak:a z tą świeczką to super niezły ubaw dla Majeczki i przyokazji dla Was:tak: a tak jak wspomniałaś ten taniec zwycięstwa słodki:tak:nawet m teraz pokazałam stwierdził że mały słodki śmieszek i słodziak z Majeczki:tak:super filmiki można na nie kukać bez przerwy:-)

Do góry