reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
wrzucę jeszcze dwa filmiki z Mają, i na tym koniec, bo jakoś nas tu za dużo chyba.

jeden filmik jak Maja je zupę. (trochę ciemny, bo pod światło niestety)
a drugi, jak Maja dmucha świeczkę. :-) rozbawiała nas tym do łez. :-D

[video=youtube;OG-Zlp4CEtI]http://www.youtube.com/watch?v=OG-Zlp4CEtI[/video]

[video=youtube;NPu6OY6mXIg]http://www.youtube.com/watch?v=NPu6OY6mXIg[/video]

wow, wow, wow - Martuś - jak to jest, że Majeczka jest taka czyściutka podczas samodzielnego szamania (moja Jaga jest cała do przebrania, a ja mam niezłe pobojowisko do uprzątnięcia)?? Normalnie jestem w pozytywnym szoku!!! Od jutra Jaga ma nową musztrę (P.S. moje dziecko już śpi!!!)

Filmik ze świeczką jest cudny - i ta jej roześmiana buzia... laleczka

Kasiu, Aga, ja też bylam zaskoczona - tą łyżeczką!! bo widelcem to ona już sobie normalnie bez problemu i brudzenia ;-) radzi.

Aguś, nie wiem jak ona to robi że się tak malutko brudzi. fakt że bardzo dobrze jej jedzenie wychodzi. tutaj na filmiku to dopiero drugi raz jadła sama łyżeczką.

a świeczka, fakt i ten "taniec zwycięstwa" potem, no nie? normalnie padaliśmy ze śmiechu. :-D

a wogóle to fajnie że jesteście. :-) :tak:

Ostatnia edycja:
Marta...Majeczka z teczką-słodziak przeogromny:tak:
No i nie mogłam sie oprzeć żeby nie skomentować filmików...boszeeee,jak Ona je:szok: Nie no pełen szacuneczek,moje dziecko też sobie radzi z łyżką ale....no i właśnie po takim obiedzie to jest do przebrania cała,łącznie z pampersem bo nawet tam zupka się znajdzie a w domu pobojowisko jak u Agi:tak::-D Aaaaa i u nie obowiązkowo śliniak;-)
A filmik ze świeczką debesciarski,ta radość jak zmu****e świeczkę...nie no Ona jest rewelacyjna:tak:

Marta Majeczka to jest mała zdolniacha Kamilek też je lyżczką ale wygląda to tak samo jak u Agi i Roxy wszystko brudne a świeczka rewelacja jest slodka jak bije sobie brawo hehe

reklama
Nie no Martuś pełen szacun!super Majeczka je:tak:Niki to najchętnej rączką by wszystko wyjadała z talerza:-Dwidelcem sobie radzi ale przyznam szczeże że łyżeczką nie dawałam jej jeszcze samej jejść ,musze spróbować:tak:a z tą świeczką to super niezły ubaw dla Majeczki i przyokazji dla Was:tak: a tak jak wspomniałaś ten taniec zwycięstwa słodki:tak:nawet m teraz pokazałam stwierdził że mały słodki śmieszek i słodziak z Majeczki:tak:super filmiki można na nie kukać bez przerwy:-)

Do góry