reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasiu - piękna sesja Filipka! I miło zobaczyć rodzinkę w komplecie!

Aguś - śliczne zdjęcia! Dumny tatuś i Jagodzianka! I Ty jaka uśmiechnięta! Super!

reklama
Mama Niki...padłam jak Cie zobaczyłam na tej tramplinie-super zabawa:tak::-D
Nicolka to słodziak i cała mama:tak::-)

Aguś...fotki rewelacja,super wyglądasz:tak: Ty już wiesz że Jaga w tej koszulce wymiata ale jak zobaczyłam ją w tej sukienusi....no po prostu pięknie wyglada:tak:
Spotkanie udane widze,smyki majowe najpiękniejsze a majóweczki górą:tak::-)

Jolu...dziewczynki słodkie ale fotka jak się obejmują normalnie mnie rozczuliła-kochane są:tak::-)

M&m,s...prosze kochana mnie tu nie dobijać ciuszkami do których nie mam dostępu:wściekła/y:;-):-) zestawiki śliczne,ten pierwszy mi się bardzo podoba:tak:

Martus...hi hi...no zamowilam bo baaardzo mi sie podobaly a ze byly jeszcze w przecenie za 4f to kupilam..:-):-)
A z kompletu sie usmialam..niebieski juz lezy w uk i czeka na nas w szafie...:-D:-D

hi hi hi, wiedziałam!! to taki śliczny komplet jest że wiadzialam że mu się nie oprzesz. :-)

a ogrodniczkę oglądalm, zastanawiałam się, ale jest chyba mało w Mai stylu, bardziej do twoich dziewczynek pasuje.

Ostatnia edycja:
Jolu zdjęcia dziewczynek prze śliczne a ubranka kosmos ja chce do Anglii
Aga miałam napisac to samo co Jola daj troche tych cysiów :p ślicznie wyglądacie już pisałam że też zazdroszcze tych waszych spotkań

Aguś-super te foteczki!fajnie że możemy zobaczyć was ,całą rodzine Kasi i Barmanke:tak:A ty jak super wyglądasz:tak:fajnie Ci w tych okularkach!

Roxy-ubaw miałam jak niewiem co na tej trampolinie:-)wyśmiałam się za wszystkie czasy:tak:a m jaki miał ubaw zemnie:-Dcykał fotki z balkonu.Ale się ciesze jesteś pierwszą osobą która powiedziałą że Niki jest podobna do mnie.Wszyscy naogół twierdzą że cały Tomek.
ś
Jolu-świetnie że zajrzałaś:tak:zdięcia przesłodkie ,2 lub 3 robiłaś może u fotografa?najbardziej wymiękam patrząc na foteczke jak słonka siedzą i się przytulają mega rozczulające.

M&m's-mi też podoba się ten niebieski komplet:tak:świetny ,szkoda że unas nie ma takich ciuszków:no:

dzięki Dziewczyny :-)

co do cysiów - zabierajcie ile chcecie :-D:-D:-D- ja bym chyba wolała miseczkę B, niż obecny stan :dry: (takze po rozmiarze dla każdej)

Jolu - piękne foteczki!!! Uwielbiam patrzeć na ten ogrodniczy dryg Twoich Słoneczek (podlewanie krotona - cudo!):-), ślicznie wyglądacie we trzy - ale moim fotkowym faworytem jest foteczka, na której Dziewczynki są przytulone głowkami i się tak cudnie cieszą!!! ŚLICZNOŚCI!!!:-)

tu wrzucam --- Maja idzie za Mikolajem do szkoły. z jego starą małą teczką. :-) niestety zdjęcie z tyłu, bo zaraz potem zaczęła biec.

Załączniki

• SNB11767.jpg
    SNB11767.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 102
M&m's - no rozczuliła mnie Majunia na maxa...:tak::-) Kochany szkrabik:-). I jeszcze ta teczka - jakbym była na Twoim miejscu to... zaryczałabym się ze wzruszenia na ten widok.

reklama
Do góry