reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasiu - piękna sesja Filipka! I miło zobaczyć rodzinkę w komplecie!

Aguś - śliczne zdjęcia! Dumny tatuś i Jagodzianka! I Ty jaka uśmiechnięta! Super!

reklama
Mama Niki...padłam jak Cie zobaczyłam na tej tramplinie-super zabawa:tak::-D
Nicolka to słodziak i cała mama:tak::-)

Aguś...fotki rewelacja,super wyglądasz:tak: Ty już wiesz że Jaga w tej koszulce wymiata ale jak zobaczyłam ją w tej sukienusi....no po prostu pięknie wyglada:tak:
Spotkanie udane widze,smyki majowe najpiękniejsze a majóweczki górą:tak::-)

Jolu...dziewczynki słodkie ale fotka jak się obejmują normalnie mnie rozczuliła-kochane są:tak::-)

M&m,s...prosze kochana mnie tu nie dobijać ciuszkami do których nie mam dostępu:wściekła/y:;-):-) zestawiki śliczne,ten pierwszy mi się bardzo podoba:tak:

Martus...hi hi...no zamowilam bo baaardzo mi sie podobaly a ze byly jeszcze w przecenie za 4f to kupilam..:-):-)
A z kompletu sie usmialam..niebieski juz lezy w uk i czeka na nas w szafie...:-D:-D

hi hi hi, wiedziałam!! to taki śliczny komplet jest że wiadzialam że mu się nie oprzesz. :-)

a ogrodniczkę oglądalm, zastanawiałam się, ale jest chyba mało w Mai stylu, bardziej do twoich dziewczynek pasuje.

Ostatnia edycja:
Jolu zdjęcia dziewczynek prze śliczne a ubranka kosmos ja chce do Anglii
Aga miałam napisac to samo co Jola daj troche tych cysiów :p ślicznie wyglądacie już pisałam że też zazdroszcze tych waszych spotkań

Aguś-super te foteczki!fajnie że możemy zobaczyć was ,całą rodzine Kasi i Barmanke:tak:A ty jak super wyglądasz:tak:fajnie Ci w tych okularkach!

Roxy-ubaw miałam jak niewiem co na tej trampolinie:-)wyśmiałam się za wszystkie czasy:tak:a m jaki miał ubaw zemnie:-Dcykał fotki z balkonu.Ale się ciesze jesteś pierwszą osobą która powiedziałą że Niki jest podobna do mnie.Wszyscy naogół twierdzą że cały Tomek.
ś
Jolu-świetnie że zajrzałaś:tak:zdięcia przesłodkie ,2 lub 3 robiłaś może u fotografa?najbardziej wymiękam patrząc na foteczke jak słonka siedzą i się przytulają mega rozczulające.

M&m's-mi też podoba się ten niebieski komplet:tak:świetny ,szkoda że unas nie ma takich ciuszków:no:

dzięki Dziewczyny :-)

co do cysiów - zabierajcie ile chcecie :-D:-D:-D- ja bym chyba wolała miseczkę B, niż obecny stan :dry: (takze po rozmiarze dla każdej)

Jolu - piękne foteczki!!! Uwielbiam patrzeć na ten ogrodniczy dryg Twoich Słoneczek (podlewanie krotona - cudo!):-), ślicznie wyglądacie we trzy - ale moim fotkowym faworytem jest foteczka, na której Dziewczynki są przytulone głowkami i się tak cudnie cieszą!!! ŚLICZNOŚCI!!!:-)

tu wrzucam --- Maja idzie za Mikolajem do szkoły. z jego starą małą teczką. :-) niestety zdjęcie z tyłu, bo zaraz potem zaczęła biec.

Załączniki

• SNB11767.jpg
    SNB11767.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 105
M&m's - no rozczuliła mnie Majunia na maxa...:tak::-) Kochany szkrabik:-). I jeszcze ta teczka - jakbym była na Twoim miejscu to... zaryczałabym się ze wzruszenia na ten widok.

reklama
Do góry