reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

hahaha... tak, to prawda... po prostu chciałyśmy być miłe :-p:-p:-p

tak naprawdę to nie podobają mi się te fotki, hehehe ;-):-D- miejsce jakieś nijakie... Majeczka zbyt cudowna, Mikołajek bez ułozonej fryzurki, z uniesioną rączką... a Ty... masz włosy nie na tym ramieniu, hahaha:-D:-D:-D

hi hi hi no i to rozumiem ;-) :-p :-D

Mamo Niki, w pełni rozumiem twoją radośc na zdjęciach. :tak: :-D my też mamy taką trampolinę - :-D fajna zabawa. :-)

reklama
mamo Niki - ale radość dziecięcej zabawy bije z Twoich fotek - sama bym poskakała na trampolinie - no suuuuper po prostu!!! Tak trzymaj Babolko:-):-):-)!!!

Aga teraz Twoja kolej :)

no djobra ;-):-D

uprzedzam, że ostatnimi czasy mało mam swoich własnych fotek - zazwyczaj to ja biegam z aparatem... ale coś zamieszczę (są to fotki sierpniowe: woodstock i spotkanie z Barmanką i Kasią, które akurat odbyło się podczas Święta Ceramiki w moim mieście - to tak dla nie wtajemniczonych - Bolesławiec słynie z wyrobów ceramicznych, szczególnie wykonywanych metoda stempelkową. Nasza ceramika bryluje na prawie wszystkich polskich serialowych stołach, np. "Klan", "M jak Miłość", "Samo Życie", "Plebania", "Pierwsza Miłość", itp..)

DSC06541.jpgDSC06232.jpgDSC06242.jpgDSC06567.jpgDSC06535.jpgDSC06602.jpgDSC06547.jpgDSC06595.jpg
pencil.png

Martuś ależ pięknie i nie będę ci pisać prawdy jak Aga :-DJesteście specami od robienia fotek??albo cała rodzinka tak piękna, że nie może być inaczej:tak:.
mama Niki zapomniałam napisać....świetne mebelki bardzo mi się podobają:tak:i fajnie właśnie że takie małe Niki fajnie się na ich tle prezentuję:-).A co do trampoliny Ja też to uwielbiam :))
Aga nawet zdjęcie całej naszej rodzinki udało Ci się zrobić ,no może troszkę Filip ucięty :-Dale tego zdjęcia mi nie przesłałaś ??proszę zrób to:-).

Ostatnia edycja:
Kasiu - hahaha - nie przesyłałam, bo się nie dopytywałaś, a ja jak juz zrzuciłam i zmniejszylam foty... to tak je zostawiłam. Ale już to naprawiam :tak:;-)
Niestety z soboty mam mało fotek (połowa była do wywalenia, bo jakas durna funkcja mi się w aparacie włączyła i wszystkie foty są rozmazane. Dobrze, że chociaż te ostatnie "wyszły") - z niedzieli całkiem sporo - ale to głównie z Rodziną Barmankową, więc nie będę Ci niedzielnych wysyłała.

P.S. przynajmniej dzięki mnie masz fotki całej Rodzinki ;-) i nasze majówki będą mogły Was poznać w komplecie :happy:

Aga, zdjecie śpiących Jagi i Filipka - po prostu cuuudne.

Martuś - to Jaga z Marcelkiem :-D

Ostatnia edycja:
Kasiu - hahaha - nie przesyłałam, bo się nie dopytywałaś, a ja jak juz zrzuciłam i zmniejszylam foty... to tak je zostawiłam. Ale już to naprawiam :tak:;-)
Niestety z soboty mam mało fotek (połowa była do wywalenia, bo jakas durna funkcja mi się w aparacie włączyła i wszystkie foty są rozmazane. Dobrze, że chociaż te ostatnie "wyszły") - z niedzieli całkiem sporo - ale to głównie z Rodziną Barmankową, więc nie będę Ci niedzielnych wysyłała.

P.S. przynajmniej dzięki mnie masz fotki całej Rodzinki ;-) i nasze majówki będą mogły Was poznać w komplecie :happy:

Martuś - to Jaga z Marcelkiem :-D

UPS..... hi hi hi :-) ale wpadka :-D

No to nadrabiam najpierw tu...:-)
Super ze nowe foteczki mozna poogladac...:tak::tak:

m@dzi@..alez lasencja z Ciebie...:tak::tak: Pieknie wygladacie na foteczkach..Kamilek to przystojniaczek...:tak::tak::tak:.ojjj bedzie miał wziecie..:-)

mama Niki..nosz mialas radoche...:tak:..Ja ostatnio tez sobie troszke poskakalam na takim cudzie ale szybko moja choroba lokomocyjna dala znac o sobie..:baffled:
Niki jak zwykle słodko wyglada - te jej piekne niebieskie oczeta....:tak::-)

Kasiu..łojeju..tosz syna Ci chyba podmienili.:szok::-D:-).Alez Filip sie zminil..tak zmężniał..nosz kawaler maly Ci rosnie..Super minki robi..

m&m's...Martus..co ja bede pisac...:-):happy:..Pieknie wygladacie...:tak:
Maja "wydoroslala"..slodko wyglada w Twoich ramionach.:tak:

aga.k.m...ach...zazdroszcze Wam tych spotkan..:sorry2:..Ja tez chce!!!
Wogole super wygladasz....na tej foteczce w okularach......:tak::tak:
No i pozazdroszcze Ci Twojego "dekoltu"..plisssss daj troszeczke!!:-);-):tak::tak::sorry2::-p
Co do Jagodzi..bosko wyglada w tej tuniczko- sukieneczce...śliczna jest..:-):tak:
I taka "dorosła"

No to troszeczke nas..:-)

Załączniki

• DSC08123.jpg
    DSC08123.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC08536.jpg
    DSC08536.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC08577.jpg
    DSC08577.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08599.jpg
    DSC08599.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC08595.jpg
    DSC08595.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC08605.jpg
    DSC08605.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08650.jpg
    DSC08650.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC08078.jpg
    DSC08078.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC08069.jpg
    DSC08069.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08317.jpg
    DSC08317.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
c.d..:-):-):sorry2:

Załączniki

• DSC_7594-kopia-.jpg
    DSC_7594-kopia-.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC08358.jpg
    DSC08358.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC08748.jpg
    DSC08748.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC08738.jpg
    DSC08738.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC_7601-kopia.jpg
    DSC_7601-kopia.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Jolu,super dziewczynki wygladają. I ile mają ubranek!!! matko, więcej niz ja!! nie mówiąc już o Mai. ;-) widzę ze zamówiłaś sobie te spodenki z M&co. :-) ja teraz kupiłam w tym sklepie dwa takie zestawy. Bardzo lubię rzeczy z tego sklepu.
3961990_aqua_p_m.jpg
3962024_purple_p_m.jpg

Do góry