reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

hahaha... tak, to prawda... po prostu chciałyśmy być miłe :-p:-p:-p

tak naprawdę to nie podobają mi się te fotki, hehehe ;-):-D- miejsce jakieś nijakie... Majeczka zbyt cudowna, Mikołajek bez ułozonej fryzurki, z uniesioną rączką... a Ty... masz włosy nie na tym ramieniu, hahaha:-D:-D:-D

hi hi hi no i to rozumiem ;-) :-p :-D

Mamo Niki, w pełni rozumiem twoją radośc na zdjęciach. :tak: :-D my też mamy taką trampolinę - :-D fajna zabawa. :-)

reklama
mamo Niki - ale radość dziecięcej zabawy bije z Twoich fotek - sama bym poskakała na trampolinie - no suuuuper po prostu!!! Tak trzymaj Babolko:-):-):-)!!!

Aga teraz Twoja kolej :)

no djobra ;-):-D

uprzedzam, że ostatnimi czasy mało mam swoich własnych fotek - zazwyczaj to ja biegam z aparatem... ale coś zamieszczę (są to fotki sierpniowe: woodstock i spotkanie z Barmanką i Kasią, które akurat odbyło się podczas Święta Ceramiki w moim mieście - to tak dla nie wtajemniczonych - Bolesławiec słynie z wyrobów ceramicznych, szczególnie wykonywanych metoda stempelkową. Nasza ceramika bryluje na prawie wszystkich polskich serialowych stołach, np. "Klan", "M jak Miłość", "Samo Życie", "Plebania", "Pierwsza Miłość", itp..)

DSC06541.jpgDSC06232.jpgDSC06242.jpgDSC06567.jpgDSC06535.jpgDSC06602.jpgDSC06547.jpgDSC06595.jpg
pencil.png

Martuś ależ pięknie i nie będę ci pisać prawdy jak Aga :-DJesteście specami od robienia fotek??albo cała rodzinka tak piękna, że nie może być inaczej:tak:.
mama Niki zapomniałam napisać....świetne mebelki bardzo mi się podobają:tak:i fajnie właśnie że takie małe Niki fajnie się na ich tle prezentuję:-).A co do trampoliny Ja też to uwielbiam :))
Aga nawet zdjęcie całej naszej rodzinki udało Ci się zrobić ,no może troszkę Filip ucięty :-Dale tego zdjęcia mi nie przesłałaś ??proszę zrób to:-).

Ostatnia edycja:
Kasiu - hahaha - nie przesyłałam, bo się nie dopytywałaś, a ja jak juz zrzuciłam i zmniejszylam foty... to tak je zostawiłam. Ale już to naprawiam :tak:;-)
Niestety z soboty mam mało fotek (połowa była do wywalenia, bo jakas durna funkcja mi się w aparacie włączyła i wszystkie foty są rozmazane. Dobrze, że chociaż te ostatnie "wyszły") - z niedzieli całkiem sporo - ale to głównie z Rodziną Barmankową, więc nie będę Ci niedzielnych wysyłała.

P.S. przynajmniej dzięki mnie masz fotki całej Rodzinki ;-) i nasze majówki będą mogły Was poznać w komplecie :happy:

Aga, zdjecie śpiących Jagi i Filipka - po prostu cuuudne.

Martuś - to Jaga z Marcelkiem :-D

Ostatnia edycja:
Kasiu - hahaha - nie przesyłałam, bo się nie dopytywałaś, a ja jak juz zrzuciłam i zmniejszylam foty... to tak je zostawiłam. Ale już to naprawiam :tak:;-)
Niestety z soboty mam mało fotek (połowa była do wywalenia, bo jakas durna funkcja mi się w aparacie włączyła i wszystkie foty są rozmazane. Dobrze, że chociaż te ostatnie "wyszły") - z niedzieli całkiem sporo - ale to głównie z Rodziną Barmankową, więc nie będę Ci niedzielnych wysyłała.

P.S. przynajmniej dzięki mnie masz fotki całej Rodzinki ;-) i nasze majówki będą mogły Was poznać w komplecie :happy:

Martuś - to Jaga z Marcelkiem :-D

UPS..... hi hi hi :-) ale wpadka :-D

No to nadrabiam najpierw tu...:-)
Super ze nowe foteczki mozna poogladac...:tak::tak:

m@dzi@..alez lasencja z Ciebie...:tak::tak: Pieknie wygladacie na foteczkach..Kamilek to przystojniaczek...:tak::tak::tak:.ojjj bedzie miał wziecie..:-)

mama Niki..nosz mialas radoche...:tak:..Ja ostatnio tez sobie troszke poskakalam na takim cudzie ale szybko moja choroba lokomocyjna dala znac o sobie..:baffled:
Niki jak zwykle słodko wyglada - te jej piekne niebieskie oczeta....:tak::-)

Kasiu..łojeju..tosz syna Ci chyba podmienili.:szok::-D:-).Alez Filip sie zminil..tak zmężniał..nosz kawaler maly Ci rosnie..Super minki robi..

m&m's...Martus..co ja bede pisac...:-):happy:..Pieknie wygladacie...:tak:
Maja "wydoroslala"..slodko wyglada w Twoich ramionach.:tak:

aga.k.m...ach...zazdroszcze Wam tych spotkan..:sorry2:..Ja tez chce!!!
Wogole super wygladasz....na tej foteczce w okularach......:tak::tak:
No i pozazdroszcze Ci Twojego "dekoltu"..plisssss daj troszeczke!!:-);-):tak::tak::sorry2::-p
Co do Jagodzi..bosko wyglada w tej tuniczko- sukieneczce...śliczna jest..:-):tak:
I taka "dorosła"

No to troszeczke nas..:-)

Załączniki

• DSC08123.jpg
    DSC08123.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC08536.jpg
    DSC08536.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC08577.jpg
    DSC08577.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC08599.jpg
    DSC08599.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC08595.jpg
    DSC08595.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC08605.jpg
    DSC08605.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC08650.jpg
    DSC08650.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC08078.jpg
    DSC08078.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC08069.jpg
    DSC08069.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC08317.jpg
    DSC08317.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
c.d..:-):-):sorry2:

Załączniki

• DSC_7594-kopia-.jpg
    DSC_7594-kopia-.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC08358.jpg
    DSC08358.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC08748.jpg
    DSC08748.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC08738.jpg
    DSC08738.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_7601-kopia.jpg
    DSC_7601-kopia.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Jolu,super dziewczynki wygladają. I ile mają ubranek!!! matko, więcej niz ja!! nie mówiąc już o Mai. ;-) widzę ze zamówiłaś sobie te spodenki z M&co. :-) ja teraz kupiłam w tym sklepie dwa takie zestawy. Bardzo lubię rzeczy z tego sklepu.
3961990_aqua_p_m.jpg
3962024_purple_p_m.jpg

Do góry