reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Madzia- Wow ale laseczka z Ciebie :szok::szok::szok: i tak młodziutko wyglądasz :tak: a Kamilek śliczny, rośnie jak na drożdżach ;-)

Kasia a Fifi wygląda na dużo starszego :tak:taki dorosły mężczyzna :tak:słodziak

reklama
Dziękuje za takie miłe komentarze żadna tam ze mnie laska ale dzięki. Monika Kamyś ma boki krótkie a na gorze dłuższe hehe robiłam eksperyment i w sumie ostatni raz tak go obciełam bo tragedia
Kasiu zdjęcia mmm Fifi jest już dużym chłopczykiem
Mmatysia no wypadałoby się kiedyś spotkać, kiedy jakieś kolejne spotkanie śląskich mamusiek? Może być nawet u mnie jak coś...
No dobra ja i Kasia dałyśmy fotki teraz wasza kolej, pokażcie te majowe łobuzy

to ja wrzucam nasz wczorajszy spacer po plaży.

Załączniki

• 4947980396_cefc47d13c.jpg
    4947980396_cefc47d13c.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 111
  • 4947980786_7b405389f5.jpg
    4947980786_7b405389f5.jpg
    70,2 KB · Wyświetleń: 117
  • 4947980982_d820980de0.jpg
    4947980982_d820980de0.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 111
  • 4947392971_0c96bd88fe.jpg
    4947392971_0c96bd88fe.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 109
  • 4947981274_373d9eb487.jpg
    4947981274_373d9eb487.jpg
    79,5 KB · Wyświetleń: 101
to jest dopiero laska!!!! :) super że masz taką możliwość iść z dziećmi na plaże bardzo ładna okolica a Majeczka jak już urosła szok :) śliczne masz dzieciaczki no ale co się dziwić jak się ma ładnych rodziców

ale fajnie móc pooglądać swoje świeże foteczki!!!
od razu mi się humorek poprawił :-)!

Madziu - piękna i zgrabna z Ciebie Kobietka!!! Kamilek zmienił się prawie, że nie do poznania. Ma takie jaśniutkie włoski - i jakie śliczne ząbki. Jego roześmiana foteczka chwyta za serducho i sprawia, że oglądający ją w odpowiedzi uśmiecha się do niego (nawet mój M przechodząc posłał uśmiech - więc coś w tym jest!)

Kasiu - Filipka mam okazje co jakiś czas widzieć na żywo, ale te foteczki są debeściarskie. Normalnie aż go sobie wyobrażałam na żywo podczas uchwycenia tych chwil fotkowych :-).

M&m's - alez Ty Kobieto nam grasz na nerwach:angry: - żartuje, hahaha (My tu trzęsiemy się z zimna, a Ty nam latem machasz przed oczkami :-D). Piękne macie te miejsca plażowe - cudne po prostu!!! Fotka nr 1 - normalnie iście plakatowa (ale ja już przywykłam do tego, że Wasze zdjęcia takie po prostu są - każde). Majeczka urocza, Mikołaj uchachany, z tymi dłuższymi włoskami - jest po prostu bosski, a Ty... Ty wyglądasz kwitnąco (zresztą jak zawsze:-p)

Oficjalnie mówię że przesadzacie. :-p :-D

hahaha... tak, to prawda... po prostu chciałyśmy być miłe :-p:-p:-p

tak naprawdę to nie podobają mi się te fotki, hehehe ;-):-D- miejsce jakieś nijakie... Majeczka zbyt cudowna, Mikołajek bez ułozonej fryzurki, z uniesioną rączką... a Ty... masz włosy nie na tym ramieniu, hahaha:-D:-D:-D

Hejoooo,nowe fotki-suuuperrr:-)

M@dzi@...śliczne zdjecia,jesteś bardzo ładną dziewczyną a Twój mąż też niczego sobie:tak:generalnie superowa z Was para:tak: Kamilek to w ogóle mega przystojniak,słodziak kochany:-)

Kasia...oooo matko jak Filipek sie zmienił,szczerze to nie wiem czy bym go poznała-chyba że tak na fotkach wyszedł;-) Faktycznie taki mały mężczyzna,cudny jest:tak::-)

M&m,s...Ty wredoto;-):-) Jak można nas tu dobijać taką piekną pogodą,ja tu mokne,marzne a u Was tak pieknie:-(;-)
Kochana zdjęcia jak zwykle cudne,wspaniałe...Ty ślicznota,Mikołaj łamacz niewiescich serc a Majeczka,ha widze ze w końcu włoski rosną...u nas też sie już pojawiają:tak: śliczna Majeczka jest-po mamusi:-)

Wybaczcie że nie nadrabiam wstecz...ale nawet nie patrze ile mam stron do nadrobienia,jak bede miała chwilke to sie wróce:sorry2::-)

Kasia-e no Fifi to tak zmężniał !!!rośnie Ci super facecik:tak:włoski super i widze że cały tatuś się robi,podobnu do m:tak:.

m&m's-ale wam zazdroszcze i pogody i tak cudownego miejsca plaży itd,piękne widoki i miejsce do wypoczynku:tak:Super fotki!:-)
No to i ja wkleje troszke nas z ostatniego weekendu nad Dunajcem,mało fotek robiłam ale są.Prosze się nie śmiać z moich braków z dzieciństwa:-Dale fajowo było pobrykać po trampolinie:tak::-)

Załączniki

• IMGP5740ja trampolina.jpg
    IMGP5740ja trampolina.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 84
  • IMGP5741trampolina.jpg
    IMGP5741trampolina.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 85
  • IMGP5743brykamy.jpg
    IMGP5743brykamy.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 85
  • IMGP5750jade.jpg
    IMGP5750jade.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 83
  • IMGP5764tencza.jpg
    IMGP5764tencza.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 75
  • IMGP5774nika.jpg
    IMGP5774nika.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 85
  • kolka.jpg
    kolka.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
reklama
MamaNiki Hehe fotka nr 3 the best!!!!! Się mamusia bawi. Malutka Niki prze kochana podoba mi się bardzo przedostatnia fotka słodko wyszła
Emenems w ogóle to lepiej się nie odzywaj :)
Aga teraz Twoja kolej :)

Do góry